Kilo alma programi ile yarisma

Korkutma beni :1: sevmezsem de adaçayı içeriz yeter herhalde :44:

ben pek rezene içebileceğimi sanmıyorum ama beni yalnız bırakmazsan onu bile içerim :ssz:
ya bu arada sen kilo alınca göğslerin büyüyeceğine inanıyormusun, yoksa kilo alsak da aynen kalır mı diyorsun...
çünkü ben çok görüyorum çevremde kilolu ama göğsü küçücük kızları kadınları...:26:
kilo alınca büyümezlerse çok üzülürüm...:26:

O zaman onu içmek zor biz sürekli yiyoruz yemek o olacaksa hep burunda olmaaaaz:9:

canım valla seni etkilemiyim istersen bi dene..damaktan damağa değşir bu durum...
ben o zamanlar içerken eşim iç iç bol bol süt olsun falan diye ısrar ediyordu ama birgün tadına bi baktı, ıyyy sen nasıl içiyon bunu valla günahını almışım nazlanmıyormuşsun haklıymışsın demişti :1:
o günden sonrada fazla içemedim zaten..bıraktım...

ben pek rezene içebileceğimi sanmıyorum ama beni yalnız bırakmazsan onu bile içerim :ssz:
ya bu arada sen kilo alınca göğslerin büyüyeceğine inanıyormusun, yoksa kilo alsak da aynen kalır mı diyorsun...
çünkü ben çok görüyorum çevremde kilolu ama göğsü küçücük kızları kadınları...:26:
kilo alınca büyümezlerse çok üzülürüm...:26:

canım valla seni etkilemiyim istersen bi dene..damaktan damağa değşir bu durum...
ben o zamanlar içerken eşim iç iç bol bol süt olsun falan diye ısrar ediyordu ama birgün tadına bi baktı, ıyyy sen nasıl içiyon bunu valla günahını almışım nazlanmıyormuşsun haklıymışsın demişti :1:
o günden sonrada fazla içemedim zaten..bıraktım...

Denerim birazcık canım kötüyse içmeyiz yaa:21:

Evet canım çok var ben 4 kilo aldım ama artış yok :50: bayanlar alta alıyor daha çok kiloyu bacaklara basene
Ben o yüzden farketse farketse 1 cm farkeder diye düşünüyorum

Denerim birazcık canım kötüyse içmeyiz yaa:21:

Evet canım çok var ben 4 kilo aldım ama artış yok :50: bayanlar alta alıyor daha çok kiloyu bacaklara basene
Ben o yüzden farketse farketse 1 cm farkeder diye düşünüyorum

ben tv de bi doktordan duymuştum, her 1 kilo alımında göğüsler de 25'er gr'dan topla 50 gr alırmış...
hatta zayıflamak için diyet yapanlara da doktor diyordu o programda sağlıklı zayıflayın göğüslerinizden her 1 kilo kaybında 50 gr düşer ve sarkar diye...
bunu duyunca sevinmiştim ama ne bileyim hiç fark yok bende henüz...göbeğim çıktı baya :5:
inşallah doğrudur da aldıkça büyürler..

ben tv de bi doktordan duymuştum, her 1 kilo alımında göğüsler de 25'er gr'dan topla 50 gr alırmış...
hatta zayıflamak için diyet yapanlara da doktor diyordu o programda sağlıklı zayıflayın göğüslerinizden her 1 kilo kaybında 50 gr düşer ve sarkar diye...
bunu duyunca sevinmiştim ama ne bileyim hiç fark yok bende henüz...göbeğim çıktı baya :5:
inşallah doğrudur da aldıkça büyürler..

Inşallah dışeudur hiç duymamıştım bunu valla öyleyse iyiymiş gerçekten

canımmmm selam
ben diyorum ki;
bizim bi şekilde devam etmemiz lazım
konu kapatıldığına göre yeni konu açmamız lazım (ben açabilirim)
sen ne dersin?
kızlardan bi cevap geldi mi:26:

canımmmm selam
ben diyorum ki;
sen ne dersin?

Yok canim Yas' a attim cevap gelmedi.. Sanirim kursta o, Sos'a da atmadim zincirleme bozulmasin diye, Yas' a senin mesaji kopyaladim, Sos da Beba' ya atsin dedim...

Bence bi sorun olmaz sen acabilirsin Lolissim :16:

Yok canim Yas' a attim cevap gelmedi.. Sanirim kursta o, Sos'a da atmadim zincirleme bozulmasin diye, Yas' a senin mesaji kopyaladim, Sos da Beba' ya atsin dedim...

Bence bi sorun olmaz sen acabilirsin Lolissim :16:

du sos'a bi msj atıyım bakiim
nedense haksızlık olur gibi hissediyorum,
en azından 2 kişinin onayı olsun arkamda durun:27:

Son düzenleme:
selaam ben geldim pelincikimm nasılsın? neler yedin bakayım şu saate kadar? ben bir simit 2 dilim kaşar,tulum zeytin üstünede meyve suyu içiyorum şu an :)))

selaam ben geldim pelincikimm nasılsın? neler yedin bakayım şu saate kadar? ben bir simit 2 dilim kaşar,tulum zeytin üstünede meyve suyu içiyorum şu an :)))

Hosgeldin Dogacim, iyiyim Kafe Kitap konusu kapatilmis onunla ilgili Loliss le konusuyorduk..

Sabah kahvaltim ceyrek ekmek kahvaltiliklar... Deminden beri de 5 kucuk mandalini indirdim mideye :21:

canımmmm selam
ben diyorum ki;
sen ne dersin?

guraypelin`cim konunu sabote ediyorum özür dilerim ama merak ettim.. (:
Topik neden kapandı?
Ve bir de eğer yeni topic açarsanız mutlaka haberim olsun ben de geleceğim! (:

Bu arada bu topic de çok güzel olmuş, umarım hepiniz güzel,sağlıklı bir şekilde kilo alabilirsiniz.. (;

Back
X