Kilo alma programi ile yarisma

son paragrafını okumadan doktora git diyecektim. kanın çok düşük vermedi mi ilaç??bende geçen yaz çok ileri derecede demir eksikliği vardı senin belirtiler de mevcuttu... halsizlik bitkinlik...
hatta bence elin değmişken tüm tahlillerini yaptır derim:31:

şu minik minik şişelerde olan şuruplardan kullandım 45-50 şişe falan içmişimdir..ama pek bişey değişmedi sanırım...

canım doktor sonra tekrar kontrole gel demedi mi:26:

demediyse bile bence gitmelisin, Allah korusun kilo alıcaz diye yüklrniyoruz yağlara falan, kolesterol bile olabilir :23:

bundan 3-4 sene önceydi canım, kontrole falan gel demedi hiç...
kullandım bitti,..bende gitmedim tekrar...
valla evet yeme içmeye yüklendik canım ama yağ konusunda yüklenmedim hiç..aksine benim yağlı şeylerden midem bulanır..çok az az koyarım yemeklere vs...
en yağlı yediğim şey şu aralar fıstık ezmesidir yani..oda bir dilim ekmeğe sürdüğüm kadar...
bilmem ki olabilirmi kolesterol?? korktum şimdi..:18:

bundan 3-4 sene önceydi canım, kontrole falan gel demedi hiç...
kullandım bitti,..bende gitmedim tekrar...
valla evet yeme içmeye yüklendik canım ama yağ konusunda yüklenmedim hiç..aksine benim yağlı şeylerden midem bulanır..çok az az koyarım yemeklere vs...
en yağlı yediğim şey şu aralar fıstık ezmesidir yani..oda bir dilim ekmeğe sürdüğüm kadar...
bilmem ki olabilirmi kolesterol?? korktum şimdi..:18:

bence gitmelisin Gazel tum kan tahlillerine baktirmalisin:27:

kızlar baskülün pili bitmişti yeni piller taktım denemek için çıktım bir bakarım ekranda 47,5 yazıyor :52::52:
meğersem ilk tartımda sorun olurmuş yeni pil takınca :30:

sonra heyecanlandım inanamayıp tekrar çıktım bir bakarım 46.8 gösterdi yine inanamadım daha hafta tamamlanmadan 800 gram mı aldım diye yine heyecanlandım tekrar çıktım yine 46.8

çoook mutluyum bugn :62::62::62:

slm kızlar bugün hiç uğramadım bende akşama kadar ders çalıştım pestilim çıktı resmen :37:
bugün pek güzel yiyip içemedim...ara öğünde yapmadım hiç :14:
ya pek aklıma gelmiyor ne yesem ne yesem diye düşünürken saatler geçiveriyor üfff :5::5:
ikindin yedik akşam yemeğini ama acıkmadım henüz, canınız çekmesin tereyağında kavurma yedik baya bol ekmek bandım yedim çayla çok güzel gitti....
acıkınca ne yesem acaba, yemek falan yapasım da yok zaten eşimde acıkmamıştır...
abur cubur da kalmadı evde....
tatlı vs bişey mi yapsam acaba...:44:

slm kızlar bugün hiç uğramadım bende akşama kadar ders çalıştım pestilim çıktı resmen :37:
bugün pek güzel yiyip içemedim...ara öğünde yapmadım hiç :14:
ya pek aklıma gelmiyor ne yesem ne yesem diye düşünürken saatler geçiveriyor üfff :5::5:
ikindin yedik akşam yemeğini ama acıkmadım henüz, canınız çekmesin tereyağında kavurma yedik baya bol ekmek bandım yedim çayla çok güzel gitti....
acıkınca ne yesem acaba, yemek falan yapasım da yok zaten eşimde acıkmamıştır...
abur cubur da kalmadı evde....
tatlı vs bişey mi yapsam acaba...:44:

kremşanti varsa içine sevdiğin meyleri koy bence muz ve elma süper oluyor, üstüne de çikolata sosu ohhh mİsss yeme de yanında yat :27: adı da şarlot tatlının :54:

fırında makarna yaptım, beşamel soslu :56::56:
çok leziz oldu baya yedim...kalori bombası...
sizler ne yediniz kızlar...topik baya sessiz..

Ben ders verdigim yerde yarim ekmek, sebzeli bulgur pilavi, salata, turp yedim :56:

Bugun cicibebemi erken yemek istiyorum 10 da yesek olur mu Gazel? Ders calismam lazim yarin iki tane ozel dersim var, ancak yetisicek:35:

yok neden geç olsun...bende yeni sayılırım bir ay oldu katılalı ve 2 kilo aldım :nazar::nazar::nazar:
önemli olan uygulamak..hoşgeldin bu arada :34:

afyet olsun bu arada. hoşbuldum. yaşım 26, boyum 163, kilom ise 44 :43:

kemiklerimin batmasından sıkıldım. bende dolgun bir bayan olmak istiyorum :77:

yarın malzemelerimi elde edip hemen uygulamaya başlıyorum inşallah. daha önce bir bardak süte çekilmiş fındık,muz ve bal katıp içiyordum. faydasını göremedim. bakalım bir de burda şansımı deneyim. belki iştahımı açarssınız hanımlar :52:

afyet olsun bu arada. hoşbuldum. yaşım 26, boyum 163, kilom ise 44 :43:

kemiklerimin batmasından sıkıldım. bende dolgun bir bayan olmak istiyorum :77:

yarın malzemelerimi elde edip hemen uygulamaya başlıyorum inşallah. daha önce bir bardak süte çekilmiş fındık,muz ve bal katıp içiyordum. faydasını göremedim. bakalım bir de burda şansımı deneyim. belki iştahımı açarssınız hanımlar :52:

canım ben kendimden örnek vereyim, kilo lamak veya vermek farketmez...illa ki biryere bağımlı olmak gerekiyor...çünkü kendinden bi sorumluluk hissedeceksin, bi mecburiyet olacak, ve hesap vereceğin bir yer olacak...ozaman daimiyet sağlıyorsun yoksa kendi başına olmuyor inan..
bende 27 yaşındayım 52 kilo ile geldim bu topiğe...çok şey denedim çabaladım uğraştım senelerce ama bir arpa boyu yol alamadım...:14:
kk ya iki yıldır üyeyim ama bu tür topikler bana pek işe yarayıcı gelmiyor diye katılmadım...
sonra geçen ay dedim ki bi deneyeyeim bakayım belki olur ya işe yarar vs...
derken 1 ayda 52 kilodan 54'e yükseldim..bu bir mucizeydi benim için..çünkü senelerdir 52 den bir gr bile yukarı çıkamadım...
sende gerçekten aramıza katılırsan göreceksin aldığını..ama önemli olan tek şey istikrarlı olmak..
mesela her gece mama saatine katıl, gündüzleri verilen öğütleri uygula...
yoksa bir yapıp bir yapmayınca sonuç almak zor..
ben mamayı yerken kusacak gibi oluyorum, ama her gece buraya gelip paşa paşa yiyorum...
soruların varsa hepimiz yardımcı oluruz sana...
burdaki kızların sayesinde ben o psikolojiden çıktım çok sağolsunlar :16::16:
ilk geldiğimde sinir stres küpüydüm kilo konusunda yazık deseler ağlayacak kıvamdaydım, ama inan okadar destek oldular ki..onların sayesinde aldım o 2 kiloyu... allah razo olsun hepsinden...:16:

Back
X