Kilo alma programi ile yarisma

Ben de simdi misir patlatmaya gidiyorum:10:
Gozdeyle saatlerimizi kurduk 11'e cicibebe icin sen de kur Nute cummm
:3:

bende koca bir kase dolusu mısır yedim az önce...
bir tane çokonat, ve bir tane de o bahsettiğim kalori patlamasından yedim...:)

ama evde süt kalmamış napsak :8:

bi de pelincim fayansla parke cidden fark ediyormuş fayansta 48 çıktım :53: hangisi doğru ama ben hep parkede tartılıyodum ya parkeyi mi esas alayım sence :31:

kesinlikle fayans canım...parkede esneme oluyormuş...ya fayansda yada beton veya karo yüzeyler olsun tartıldığın yer...

bahsettiğim kalori bombası şu işte kızlar...fiyatı 1,50 lira..çikolata büyüklüğünde...
ben çok sevdim bundan sonra devamlı alıcam...kuruyemişlerin ve kuru üzümün bileşimi...çok lezzetli...fındıklısı, fıstıklısı ve antep fıstıklısı var üç çeşit..ben fıstıklı aldım çok hoşuma gitti..bundan beş on tane almak lazım günde bir tane yemek için :1:

$2013-11-14 19.56.09.webp$2013-11-14 19.56.57.webp

bahsettiğim kalori bombası şu işte kızlar...fiyatı 1,50 lira..çikolata büyüklüğünde...
ben çok sevdim bundan sonra devamlı alıcam...kuruyemişlerin ve kuru üzümün bileşimi...çok lezzetli...fındıklısı, fıstıklısı ve antep fıstıklısı var üç çeşit..ben fıstıklı aldım çok hoşuma gitti..bundan beş on tane almak lazım günde bir tane yemek için :1:

Eki Görüntüle 861407 Eki Görüntüle 861408

ben bi antep fistiklisini deniyim bari:16::1:

Cici saatinde ders çalışıyor olduğum için dersi bölmek istemedim çalışırken yedim buraya yazamadım kusura bakmayın :21:
devasa bi kase buldum 25 cicibebe alıyor içine onda yaptım :23::1:

neden yemiyorsun ki cips...?
ben de çok severim...özellikle doritosun alaturka'sını...

Sivilceden korkuyorum, bi de kotu seylerden uzak durucam diye soz verdim kendi kendime ama sanirim bozucam nefsimin dayanma siniri bu kadarmis:1:

Cici saatinde ders çalışıyor olduğum için dersi bölmek istemedim çalışırken yedim buraya yazamadım kusura bakmayın :21:
devasa bi kase buldum 25 cicibebe alıyor içine onda yaptım :23::1:

Olsun Lokumum ben tahmin ettim, yedigini :)
Bir daha boyle yapalim saat kurma isi iyi oluyor:23:

teşekkür ederim :)

evet alarmla hereket edince zorunlu oluyor yoksa biraz sonra biraz sonra diye diye uyuyakalıyorum :1:
Evet canim bundan sonra saatli islerimiz[/B][/FONT][/COLOR]:1:
Ben kahvaltimi ettim, simdi pekmez time
:23:
Canim Tibet'in Genclik Pinari hareketlerini duymus muydun? Ben bugun basladim cok guzel geldi, tavsiye ederim, ideal kiloya ulasma konusunda etkili oldugu da yaziyor, (Soslusarma arkadasimiz onerdi, arastirdim cidden cok etkili gibi duruyor) :23:

Son düzenleme:
Evet canim bundan sonra saatli islerimiz[/B][/FONT][/COLOR]:1:
Ben kahvaltimi ettim, simdi pekmez time
:23:
Canim Tibet'in Genclik Pinari hareketlerini duymus muydun? Ben bugun basladim cok guzel geldi, tavsiye ederim, ideal kiloya ulasma konusunda etkili oldugu da yaziyor, (Soslusarma arkadasimiz onerdi, arastirdim cidden cok etkili gibi duruyor) :23:
canım ben çok üşeniyorum tek başımayım kahvaltı hazırlamak hiç içimden gelmiyor :14:

canım ben çok üşeniyorum tek başımayım kahvaltı hazırlamak hiç içimden gelmiyor :14:

Canim yaa kiyamam ben sana:38:
Hadi yumurta hasla canim, ustune maydonoz, nane, biber guzelce susle, sonra da bana foto at canim ceksin:21:
Yanina da bi cay demle ohhh misss:21:
En son bitince de ustune pekmez:21:Pekmezimi bitirmiyorum hadi seni bekliyorum, ayrica sana dedigim bu hareketler bence usengeclik gecirici :D

Son düzenleme:
Back
X