Kilo alma programi ile yarisma

canım işte iki dakkada olsa yedikten sonra ben yedim diye yeasan çok teşvik edici olur...
mesela bazen bana da oluyor giriyorum mama saatinde kimse yok, amaan diyorum nasılsa kimse yememeiş bende yemiyim diyorum :ssz:
buraya bildirmemizin sebebi teşvik etmek...
yoksa herkes yediğini içtiğini yazmazsa bi anlamı kalmaz bence...
valla beni kızıdrmayın greve giderim, bir lokma yemem, kurur giderim vebali sizin boynunuza :60:
telefondan yazar çıkarım o zaman hemen canım çünkü eve geç geliyorum zaten özellikle hafta içi.. derste çalışmam gerekiyor oyalanmamalıyım nette yani. bildirmek yeterli diyorsanız benim içinde uygundur :34:
aman kurumayalım ben zaten zayıfladım kilo almam lazım artık :21:
bu arada sabah dershanede tost yedim öğlen eve gelince koca tabak hamsi ve salata yedim :21:
şimdi sevdiceğimle köfteciye gidecez onunlada yarışıyoruz bu hafta kaybettim o yüzden ben ısmarlicam :) haftaya yenmem lazım dalga geçiyor :52:
gece bildirim yaparım öptüm gazelim :54:

telefondan yazar çıkarım o zaman hemen canım çünkü eve geç geliyorum zaten özellikle hafta içi.. derste çalışmam gerekiyor oyalanmamalıyım nette yani. bildirmek yeterli diyorsanız benim içinde uygundur :34:
aman kurumayalım ben zaten zayıfladım kilo almam lazım artık :21:
bu arada sabah dershanede tost yedim öğlen eve gelince koca tabak hamsi ve salata yedim :21:
şimdi sevdiceğimle köfteciye gidecez onunlada yarışıyoruz bu hafta kaybettim o yüzden ben ısmarlicam :) haftaya yenmem lazım dalga geçiyor :52:
gece bildirim yaparım öptüm gazelim :54:

ooo sizinki daha romantikmiş canım..:1:
o da kilo almaya mı çalışıyor? ne uyumlu çiftsiniz ne güzel...
benim eşim tam ideal kilo da...172 boy 70 kilo....sürekli mekik ve şınav barfiks falan çeker... kas yapmaya çalışıyor...
bende kilo almaya çalışırım hey allahım, ne kadar uyumsuzuz :60:
ben karbonhidrat araştırması yaparım, o protein :9:
bi oturuşta 3 yumurta yer maşallah :51:

hiç şaşırmadım nedense artık:9: yedin mi bari mis kokulu mamanı:1:

ben kahvaltıda yarım ekmek yedim şu yağlı ekmeklerden :) yanında peynir domates çay :56:
Canim yedim sabah 5 te uyandim yarisini bitirdim :9:

çok haklısın gazelcim katılcam diyorum sonra bi uyku basıyo bi üşengeçlik basıyo benden iş çıkmıcak heralde :50:
uykucu pelin :27: sen beni de aştın :9:

bende tost puding yedim birazdan da pekmez içerim sonra aşuree :23:

Sorma ya :) Annem kac gundur hasta da erken uyuyo sabah da 5 dedin mi uyaniyor, oksuruk seslerine ben de kalkiyorum, sonra da aksam erkenden siziyorum:ssz:

hıhh :63:
gül sen gül, son gülen iyi gülermiş..salı günü görecem ben sizi :22:
güya saat 11 mama saati...ama ne gelen var ne giden..çoğu gece tek başıma yiyorum...
hiç kurala riayet eden yok, ondan sonra da vay efendim ben neden kilo alamadım bu hafta :47:
alamazsınız tabi...
unutmayın ki mama sayesinde kilo alıyoruz kızlar...
mama yemediğimizde diyetin en önemli kuralını çiğnemiş oluyoruz...sırf öğün aralarında çikolata yedik, yok kruyemiş yedik mısır yedik vs ile kilo milo alınmıyor...ben senelerdir bu öğün aralarını hep yapıyorum çatlayana kadar yiyorum ama hiç kilo alamıyordum..
ama ne zaman mamaya başladım, 1 aydır aldığım kiloya siz şahitsiniz..
etmeyin eylemeyin katılın şu mama saaatine..uykuya yenik düşüyoruz diyorsunuz ama kaç dakkanızı alır ki mama..en fazla 5 dakka..
o beş dakka size kilo olarak geri dönecek ama siz uykuyu tercih ediyorsunuz...
benden söylemesi kızlar, siz bilirsiniz...ama gerçekten bi yola baş koyduysak buna körü körüne uymak lazım ki işe yarasın...
bir yapıp bir yapmamak hiçbir işe yaramaz...her gece geliyorum 11 de kimse yok.. :53: en önemli şeyi yapmıyorsak, binanın temelini atmadan katları çıkmaktır bu....karar sizin...üzülüyorum gerçekten..hiç istikrar yok....:26:
azim yok...çaba yok... öğün aralarında yenilen üç beş şey ile kilo alamayız....mama çok önemli...ve bu önemli kural uygulanmıyor topiğimizde :37::37:
Gazel ask olsun kac gun birlikte yedik bi dun gelmedim attigin hih lara bak:9:

gazelcim ben yiyorum üç gündür fakat ders çalışıyor oluyorum o saatte doğal olarak nete giremiyorum dediklerine katılıyorum ama herkes uysun saatinde yesin :31: benim haklı bahanem var yiyorum sadece buraya yazamıyorum :21:
hepiniz utanın bakimmmm :19::57:
Lokumum benim telefon eski usul her gun kurmak durumundayim saatimi, dun de kurmamisim:17:

canım elbette hayat meşguliyetleri standartları etkiliyor sana hak veriyorum...
ama gerekirse sizin istediğiniz bir saate alalım, ama ne olursa olsun yiyelim...
birimiz gelip birimiz gelmeyince nasılsa devamlı yemiyorum diye ipin ucunu kaçırıyoruz..
ben mesela her gece kesintisiz yiyorum sadece 2 kez yiyemedim onda da cici bebem bitmişti...
ders çalışıyor bile olsa işim olsa bile bırakıp beş dakka giriyorum yiyiorum sonra kapatıp yatıyorum..bunu hayat standardı gibi kesinleştirmezsek kilo alamayız..
siz mesela bi saat söyleyin o saatte yiyelim 11 geç uyuyoruz diyorsanız ben her koşula uyarım...yeterki devamlılığı sağlayalım...
yoksa bugün bir aksama, yarın iki üç derken haftada bir kere bile zor yiyecez bu gidişle...
madem bi işe baş koyduk, iki el kanda olsa uymalıyız fıstıklar... :34:
bakın fıstıklar dedim ona göre...:1: her an diğer yüzümü gösterip kibrit çöpleri tahta kuruları demeye başlarım ona göre :19:

Kizlar nasilsa kis geldi, herkes yemeklerini erken yiyiyor sayilir isterseni mama saatini 10'a alalim,o saatten sonra uyumayanlar ustune de bisler yer icer yatar daha etkili olur hem ne dersiniz:26:

Bu arada bugun yediklerim:
Sabah ac karnina yarim kase mama
Kahvaltida, yarima yakin ekmek yumurta zahter zeytinyagi
Arada: Yarim kase mama
Oglen yarim ekmek, yogurt corbasi buyuk tabak
Ara: Muz, kapicino, ceyrek tazecik ekmek
Simdi aksam yemegimi yiyicem:ssz:

$gece-yarısı-mantı-yemek_513363.webp şu güzelliğe bak yarabbim :56::56:

ooo sizinki daha romantikmiş canım..:1:
o da kilo almaya mı çalışıyor? ne uyumlu çiftsiniz ne güzel...
benim eşim tam ideal kilo da...172 boy 70 kilo....sürekli mekik ve şınav barfiks falan çeker... kas yapmaya çalışıyor...
bende kilo almaya çalışırım hey allahım, ne kadar uyumsuzuz :60:
ben karbonhidrat araştırması yaparım, o protein :9:
bi oturuşta 3 yumurta yer maşallah :51:

evet canım boyu 185 kilosu 60 :) ikimizde sıskayız
ama çok hırslandı bu yarış konusunda çok şaşırttı beni gelecek haftada yenilmeye hazırlan diyor sürekli :1: evin içinde elimde ekmekle geziyorum hep diyor :27:
maşallah sizede zıtlıklaırn uyumu :16:

Lokumum benim telefon eski usul her gun kurmak durumundayim saatimi, dun de kurmamisim:17:

canım ipadde yok mu acep hergüne alarm kurma :21:ipadim olmadığı için bilemiciiiim :27: bi bak bakalım
senin adın uykucu pelinito artık :52:

benim midem ufacık ablası fazlasını kaldıramaz o :9:

Ufalsin da cebime girsin:9::9:
Benim midenin haznesi cok genis masallah, oyle de olmasa kuruluktan olur giderdim :9:
Bir de moralim duzgun oldu mu kilo almamama hic bir sebep yok:23:

Babam demin ekmek arasini yapiyorum, neee onu sen mi yiyeceksin diye senin gibi gozlerini acti:9: Sonra da nerene gidiyor anlamiyorum dedi:9: Ha once ekmek arasini yaptigimi anlamadi, yine misir mi patlatiyorsun dedi:) Surekli bi yeme modundayim evde :9:

Ufalsin da cebime girsin:9::9:
Benim midenin haznesi cok genis masallah, oyle de olmasa kuruluktan olur giderdim :9:
Bir de moralim duzgun oldu mu kilo almamama hic bir sebep yok:23:

Babam demin ekmek arasini yapiyorum, neee onu sen mi yiyeceksin diye senin gibi gozlerini acti:9: Sonra da nerene gidiyor anlamiyorum dedi:9: Ha once ekmek arasini yaptigimi anlamadi, yine misir mi patlatiyorsun dedi:) Surekli bi yeme modundayim evde :9:

seninkine hayranım zaten :27:
aynen moralim bozukken ağzıma lokma giremez :9:

tahmin edebiliyorum çözdüm kızım seni bu sefer yenicem herkesi uleeenn attırmayın kafamı hırslanmaya görün siz beni :27:

seninkine hayranım zaten :27:
aynen moralim bozukken ağzıma lokma giremez :9:

tahmin edebiliyorum çözdüm kızım seni bu sefer yenicem herkesi uleeenn attırmayın kafamı hırslanmaya görün siz beni :27:

Hepinizi yiceeeeemmmmm:27::27::27:
Benim lokma girse de bir ise yaramaz moralim bozukken:27:

Hadi bakalim Nute hirslanmis:9:

slm kızlar...
az önce yediklerimi yazayım...
kocaaaa bi kase mısır
bir tane popkek
bir tane dünkü paylaştığım kuruyemiş şeysinden :1:
cips ( özlemiştim epeydir yemiyordum?
çekirdek
çay...
şuan tıka basayım...
mamayı yer ardından ballı sütle günü kaparız inşallah :21:

slm kızlar...
az önce yediklerimi yazayım...
kocaaaa bi kase mısır
bir tane popkek
bir tane dünkü paylaştığım kuruyemiş şeysinden :1:
cips ( özlemiştim epeydir yemiyordum?
çekirdek
çay...
şuan tıka basayım...
mamayı yer ardından ballı sütle günü kaparız inşallah :21:

Abur cuburda son noktadasin Gazel:9::9::10:
Ben de sanki dana kadar ekmegi ben yememis gibiyim, ustune de bir muz yememe ragmen:17:
Mamaya kadar misir mi patlatsam acep:26:
Ben hala cips konusunda direniyorum:27:

Back
X