- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #2.161
sorma pelinim, bu akşam baya abur cubur kudurmasındaydım...
mısır süper gitti...patlat sende bence...![]()
Patlattim geldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma pelinim, bu akşam baya abur cubur kudurmasındaydım...
mısır süper gitti...patlat sende bence...![]()
canım elbette hayat meşguliyetleri standartları etkiliyor sana hak veriyorum...
ama gerekirse sizin istediğiniz bir saate alalım, ama ne olursa olsun yiyelim...
birimiz gelip birimiz gelmeyince nasılsa devamlı yemiyorum diye ipin ucunu kaçırıyoruz..
ben mesela her gece kesintisiz yiyorum sadece 2 kez yiyemedim onda da cici bebem bitmişti...
ders çalışıyor bile olsa işim olsa bile bırakıp beş dakka giriyorum yiyiorum sonra kapatıp yatıyorum..bunu hayat standardı gibi kesinleştirmezsek kilo alamayız..
siz mesela bi saat söyleyin o saatte yiyelim 11 geç uyuyoruz diyorsanız ben her koşula uyarım...yeterki devamlılığı sağlayalım...
yoksa bugün bir aksama, yarın iki üç derken haftada bir kere bile zor yiyecez bu gidişle...
madem bi işe baş koyduk, iki el kanda olsa uymalıyız fıstıklar...
bakın fıstıklar dedim ona göre...her an diğer yüzümü gösterip kibrit çöpleri tahta kuruları demeye başlarım ona göre
![]()
Cici bebemi yiyorum haberiniz olsun sonra gazel hanım cirkinlesiyor kurdan filan diyor :) hihhh
açıkçası benim için geç bir saat 11 olması... çünkü sabah erken kalkmam gerekiyor ben buraya 11 de girip millet toplansın bekleyelim yiyelim falan derken 12 yi geçiyor yatağa girmem. uykumu alamıyorum. mesela yarın nöbetçiyim ve şimdi uyumaya gidiyorum, gitmeden girip yazayım dedim... ben mama yemedim ama daha iyisini yaptım, akşam yemeğinin üzerine bir kase sütlü gevrek yedim sonra meyve yedim üzerine çekirdek çitledim, ve az önce yine yemek yedimuyuycam şimdi üstüne kilo olsun diye
sizi de teşvik etmek amaçlı yazayım dedim kendimi aştım bugün çünkü evde ve boş olduğum nadir akşamlardan biriydi
![]()
Bu arada ben yukarida yazdm ama gormediniz sanirim, 9 bucuk 10 arasi olsun mu mama saati, hem yemekler artik erken yeiyor yaz geldi:26:![]()
kış geldi demek istedin heralde pelinimtamam bana uyar
![]()
hadi bakalım ben kaçıyorum uyumam gerek çünkü yarın çalışıyorum, doğal olarak mama saatine gelemem yarın ama kısmetse pazartesi görüşmek üzere bye bye kızlar kendinize iyi bakın bolllllll bolllllll yemek yiyin ben yokken![]()
Cici bebemi yiyorum haberiniz olsun sonra gazel hanım cirkinlesiyor kurdan filan diyor :) hihhh
açıkçası benim için geç bir saat 11 olması... çünkü sabah erken kalkmam gerekiyor ben buraya 11 de girip millet toplansın bekleyelim yiyelim falan derken 12 yi geçiyor yatağa girmem. uykumu alamıyorum. mesela yarın nöbetçiyim ve şimdi uyumaya gidiyorum, gitmeden girip yazayım dedim... ben mama yemedim ama daha iyisini yaptım, akşam yemeğinin üzerine bir kase sütlü gevrek yedim sonra meyve yedim üzerine çekirdek çitledim, ve az önce yine yemek yedimuyuycam şimdi üstüne kilo olsun diye
sizi de teşvik etmek amaçlı yazayım dedim kendimi aştım bugün çünkü evde ve boş olduğum nadir akşamlardan biriydi
![]()
Gazel nerdesin duy sesimizi, yoksa sen de mi kurdan kalmaya mahkum olacaksin
Benim de mamam ve gevregim kalmadi, bizim oranin kahkesinden, sute aticam, ustune de seker ohhh misss
Istikamet mutfak
arada bir çirkinleşmek iyidir lokumcum, bak nasıl geldiniz mama yemeye
yani neymiş, arada sırada fırçalamak iyiymiş
tamam mavişim sana bu gece torpil geçiyoruz madem çok yedin mama yeme bakalım,
bikerem ben burdayım pelin hanım
allah izin verirse her daim kurala riayet ederim bikere hıhh
mamamı yiyorum şimdi...süt içip yatıcam...
sensin kürdan bikerem![]()
Kızlarr girip yazdiklarinizi okuyorum bende bir suredir bende kilo vermeye calısıyorumnicin kilo alamiyor bu kizlar neymis bende onlar gibi yapayim da diye takip ediyorum ama iyisiniz masallah sanirim metabolizmaniz hizli calisiyor baya baya ezberledim artik kim nasil yiyor
mesela ben bir dilim ekmek yemezsen normalde de ,pelin 1 ekmege yakin yiyor ya da mama saatleriniz misir saatleriniz var gecenin bir koru
iste insan kiskaniyor napsin
insallah hepimiz istedigimiz kilolara kavusuruz oyle yazmak istedim surekli sayfanizdayim bu kizda kim demeyin
kendinize iyi bakin
![]()
Ask olsun GazelLokuma, Mavise cumlar cimler, bana da hih'lar
:) Ben hic denk gelmedim okurken seni ya da gormedim, ama gel oku belki isinize yarariz
Bizler genelde morali bozukken ya yedikleri yaramayan, ya da agzina bisi koyamayan insanlariz, baziarimiz da ara ogun yapmiyor o yuzden alamiyordukAma simdi cok sukur iyiyiz gram bazinda da olsa aliyoruz
Cabaliyoruz okudugun uzere:13:
Evet dogru 1 ekmek bitiriyorum evde, hatta dun 2'ye yakin yedim
Yedigim kahke de aksam sut ve sekerle, baya bi ekmek tarzi nohut mayali okkali bisidiSimdi kurt gibi ac kalktim, sanirim mide haznem burasi sayesinde de baya bi genisledi
Yine beklerizgel sen de, bize bir zamanlar nasil kilo aldigini anlatirsin olmaz mi
ben sabah tereyağ peynir domates ve çaydan oluşan accık bi kahvaltı yaptım
hiç iştahım yoktu...
Sabah ac karnina, babamin birakmis oldugu bir tabak patlamis misiri indirdim mideme
Kahvalti: Yarima yakin ekmek, yumurta, suzme yogurt baharatli, cay
Ara:Yarim cay bardagi pekmez, su, muz
Oglen: Yarima yakin ekmek, kuru fasulye, tursu, yarim gevrek, peynir. cay
Ara: Muz,mandalin
Su anda da hafif bi kazinti var midemde anlamis degilim neler oluyor, kocaman bir gobek cikmis durumda
bayadır giremiyorum ne çok konuşmuşsunuz kızlaar zamanım olduğunda göz gezdireceğim
bir kaç gündür hiç dikkat edemedim ara öğünlere, çarşamba da yurda gideceğim ailem burda değil ben de fırsat bu fırsat sınav için kampa gideyim dedim sanırım orada da çok yiyemeyeceğim
inşallah kilo kaybım olmaz kızlar
sizler napıyorsunuz iyi misiniiizz![]()
abur cubur götür yanına canım öantanda bulunsun devamlı ders çalışırken aralarda ye bişeyler kek çikolata vs...boş kalmasın miden sakın..mide boşalınca hemen vücut birikmiş kaloriden yakıyor..unutma sakın..
doğru söylüyorsun gazelim ama o kadar kız bir arada benim abur cuburumu bitirirleeeer![]()
artık çantaya stoklayacağım kocaman bir valizle giderim 4 günlük kampa![]()