- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #2.561
Deniyorum canım,o zaman dünden başlayayım ben. Sabah kalktım yarım kase dut kurusu yedim evdekileri beklerken,sonra kahvaltı ettim ama pek sıkı sayılmazdı,akşam yemeğine kadar abur cuburla geçiştirdim,elmalı turtayla,şu oktay usta tarifi dankek var ya onun yarısını yedim göze gelir bi onlar var. Akşam da salatayla 5 tane çinekop yedim. Bu sabah ananeme kahvaltıya gidecekmişiz,evdekiler uyuyo diye kalktım dün yaptığım pudingli büskivi pastasından 2 büyük dilim yedim yanında bi bardak kola içtim,zararlı biliyorum belki kemiklerim bundan dolayı ince ama çok seviyorum malesef, baktım uyanmaya niyetleri yok aldım önüme bi kase dut kurusunu onu yiyorum şimdi de.hafta içi daha düzenli aslında okul falan olduğu için.
oo baya yiyormusun sen fena degil aslinda ama kahvaltida cok önemli, ana ögünlere daha cok özen göstererek yersen aradaki yediklerin süper bence hadi bakalim olucak gibi

goggusler buyusun dıe masajda yapmak gerekıomus cörek otuyla . bılemıyorum tabı buna ınaarak yapmak lazım ki evren bıze ıstedıgımızı vermek uzere harekete gecsın. ne dıoduk.. HA BEN ETI CICI BEBE SEVMIYORUM KUSACAK GIBI OLUYORUM.sey ben 48 kıloyum 16 yasından berı ve 5 yıl gectı halen alamadım pes ettım dun aktara gıttım kıo almak ıstıyorum dedım onumde ballı fıstıklı deısık bısılerlı bısı yaptı banna recel kovasıyla30 tl odedım eve gelıncede ıcıne 1 su bardagı pekmez ekle karıstır öle ye dedı dun aldgımdan berı ıkıde bı yıom onu tadı cok gusel aklıma geldıkce ıkıser kasık yıyom .48 kılodan 56 ya yukselıs yapmam lazım cunku sıfır beden gıyıorum böyle guzel durmuyo hıc.lıse 2 de 56 kıloydum bırden 52 ye sonra 48 e dustum .yarısmayı kazanaana ne varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. BUYUK MEMİŞLER var
![]()
![]()
bende yemedim ciciden daha ama denicem mutlaka kizlar cok kesin konusuyorlar umarim cok mide bulantisi yapmaz

ayni boylarda sayilirz ben 55-56 kiloyum daha hic 57 olmadim ac karinla 62 falan olsam cok güzel olur benimde hayalim o civarda
sende yavas yavas alicaksin recel fena gibi durmuyor findik fistik ama ana ögünleride unutma onlar cok etkili

simdiye kadar yediklerimde bunlar:
-kahvaltimi baya SIKI yaptim bir tabak patates kizartmasi mayo ve ketchupli yaninda salatalik domates
birde bir bardak portakal suyu + actimel güclendirici icecek
-ara ögün olarak üc mandalin yedim
simdide ikinci ana ögünde ne desem diye düsünüyorum cünkü genelde iki ögün yerim hic üc ögün
yemem buna alismak zor olucak sanirim

afilli sagol cok hos bulduk

bende sporla yapicam iki günde bir yapilan 15 dakkalik bir sporum var egzersiz
gibi son günlerde hic yapamadim cok tembelim diyet yaparkende
fit kalmak istiyoum