Kilo alma programi ile yarisma

Deniyorum canım,o zaman dünden başlayayım ben. Sabah kalktım yarım kase dut kurusu yedim evdekileri beklerken,sonra kahvaltı ettim ama pek sıkı sayılmazdı,akşam yemeğine kadar abur cuburla geçiştirdim,elmalı turtayla,şu oktay usta tarifi dankek var ya onun yarısını yedim göze gelir bi onlar var. Akşam da salatayla 5 tane çinekop yedim. Bu sabah ananeme kahvaltıya gidecekmişiz,evdekiler uyuyo diye kalktım dün yaptığım pudingli büskivi pastasından 2 büyük dilim yedim yanında bi bardak kola içtim,zararlı biliyorum belki kemiklerim bundan dolayı ince ama çok seviyorum malesef, baktım uyanmaya niyetleri yok aldım önüme bi kase dut kurusunu onu yiyorum şimdi de.hafta içi daha düzenli aslında okul falan olduğu için.

oo baya yiyormusun sen fena degil aslinda ama kahvaltida cok önemli, ana ögünlere daha cok özen göstererek yersen aradaki yediklerin süper bence hadi bakalim olucak gibi :27:

goggusler buyusun dıe masajda yapmak gerekıomus cörek otuyla . bılemıyorum tabı buna ınaarak yapmak lazım ki evren bıze ıstedıgımızı vermek uzere harekete gecsın. ne dıoduk.. HA BEN ETI CICI BEBE SEVMIYORUM KUSACAK GIBI OLUYORUM.sey ben 48 kıloyum 16 yasından berı ve 5 yıl gectı halen alamadım pes ettım dun aktara gıttım kıo almak ıstıyorum dedım onumde ballı fıstıklı deısık bısılerlı bısı yaptı banna recel kovasıyla:D:D 30 tl odedım eve gelıncede ıcıne 1 su bardagı pekmez ekle karıstır öle ye dedı dun aldgımdan berı ıkıde bı yıom onu tadı cok gusel aklıma geldıkce ıkıser kasık yıyom .48 kılodan 56 ya yukselıs yapmam lazım cunku sıfır beden gıyıorum böyle guzel durmuyo hıc.lıse 2 de 56 kıloydum bırden 52 ye sonra 48 e dustum .yarısmayı kazanaana ne varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. BUYUK MEMİŞLER var :p :D:D:D:52::52::52::52:

bende yemedim ciciden daha ama denicem mutlaka kizlar cok kesin konusuyorlar umarim cok mide bulantisi yapmaz :25:
ayni boylarda sayilirz ben 55-56 kiloyum daha hic 57 olmadim ac karinla 62 falan olsam cok güzel olur benimde hayalim o civarda
sende yavas yavas alicaksin recel fena gibi durmuyor findik fistik ama ana ögünleride unutma onlar cok etkili :50:

simdiye kadar yediklerimde bunlar:
-kahvaltimi baya SIKI yaptim bir tabak patates kizartmasi mayo ve ketchupli yaninda salatalik domates
birde bir bardak portakal suyu + actimel güclendirici icecek
-ara ögün olarak üc mandalin yedim
simdide ikinci ana ögünde ne desem diye düsünüyorum cünkü genelde iki ögün yerim hic üc ögün
yemem buna alismak zor olucak sanirim :25:

afilli sagol cok hos bulduk :16:

bende sporla yapicam iki günde bir yapilan 15 dakkalik bir sporum var egzersiz
gibi son günlerde hic yapamadim cok tembelim diyet yaparkende
fit kalmak istiyoum :10:

oo baya yiyormusun sen fena degil aslinda ama kahvaltida cok önemli, ana ögünlere daha cok özen göstererek yersen aradaki yediklerin süper bence hadi bakalim olucak gibi :27:

bende yemedim ciciden daha ama denicem mutlaka kizlar cok kesin konusuyorlar umarim cok mide bulantisi yapmaz :25:
ayni boylarda sayilirz ben 55-56 kiloyum daha hic 57 olmadim ac karinla 62 falan olsam cok güzel olur benimde hayalim o civarda
sende yavas yavas alicaksin recel fena gibi durmuyor findik fistik ama ana ögünleride unutma onlar cok etkili :50:

simdiye kadar yediklerimde bunlar:
-kahvaltimi baya SIKI yaptim bir tabak patates kizartmasi mayo ve ketchupli yaninda salatalik domates
birde bir bardak portakal suyu + actimel güclendirici icecek
-ara ögün olarak üc mandalin yedim
simdide ikinci ana ögünde ne desem diye düsünüyorum cünkü genelde iki ögün yerim hic üc ögün
yemem buna alismak zor olucak sanirim :25:

afilli sagol cok hos bulduk :16:

bende sporla yapicam iki günde bir yapilan 15 dakkalik bir sporum var egzersiz
gibi son günlerde hic yapamadim cok tembelim diyet yaparkende
fit kalmak istiyoum :10:
Yemeden ne yazık ki kilo alınmıyor canım ondan eminim artık ve etrafta duyuyorum yiyorum ama alamıyorum diyenleri aslında ben de öyle derdim ta ki sevdiğim bana yemeğe çıktığımızda tabaklarımız arasındaki farkı gösterene kadar bümeğersem ben yemiyormuşum ondan sonra ben yiyemiyorum demeye başladım ve zorladım kendimi burası sayesinde
iştahımı ilk kabartan şey lokumun hazırladığı kahvaltı tepsisiydiben de hemen hazırladım kendime ondan beri zorluyorum kendimi
dün mesela gittim çikolatalı pasta aldım taa kaç gün önce pelinim pasta resmi paylaşmıştı aklımda kaldı her gün pasta diye yatıp pasta diye kalkıyordum dün kocaman 2 dilim yedim rahat ettim :27:

Ben omuzlarıma kollarıma alayım istiyorum artık kalçam 90 oldu yeter kalçama bu karar kilo :9:

Yemeden ne yazık ki kilo alınmıyor canım ondan eminim artık ve etrafta duyuyorum yiyorum ama alamıyorum diyenleri aslında ben de öyle derdim ta ki sevdiğim bana yemeğe çıktığımızda tabaklarımız arasındaki farkı gösterene kadar bümeğersem ben yemiyormuşum ondan sonra ben yiyemiyorum demeye başladım ve zorladım kendimi burası sayesinde
iştahımı ilk kabartan şey lokumun hazırladığı kahvaltı tepsisiydiben de hemen hazırladım kendime ondan beri zorluyorum kendimi
dün mesela gittim çikolatalı pasta aldım taa kaç gün önce pelinim pasta resmi paylaşmıştı aklımda kaldı her gün pasta diye yatıp pasta diye kalkıyordum dün kocaman 2 dilim yedim rahat ettim :27:

Ben omuzlarıma kollarıma alayım istiyorum artık kalçam 90 oldu yeter kalçama bu karar kilo :9:
ben de kol omuz istiyommmm

ya niçin beni kimse takmiyiiiiiii
yazıyorm kimse cevap vermiyi
yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum sorularını cevaplamaya calısıyorum konuyla ilgili yine takmiyiler küsücem hepinize:5:

yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum sorularını cevaplamaya calısıyorum konuyla ilgili yine takmiyiler küsücem hepinize:5:

Kim seni takmiyiiii belki de hepimizin canını tiramisu çektiriyon diye bakmıyorlardır :9::9:
Acaba kol omuz çalışsak kalınlaştırır mı:31:

:27:

Ben de pek randıman alamıyorum ikisi bir ama bakalım :D kızlar buarada Bi sorunum var kilo alınca 2 gram bile olsa direkt göbeğimle kalçama gidiyo kalça sorun değil ama gobek çok kotu duruyo incecik kol ve bacaklarla. Bunu nasıl dağıtırız bilen var mııı.

mekik çekerek göbek yapmadan kilo alabilirsin :40:
ben bu yüzden spor yaparak kilo almaya çalışıyorum vücudumun şekli bozulmasın diye

Kızlaaar bugünleri de görecek miydim? :52:
Sonunda bana 'normal' dedi :9:
$image.webp

cikolatali pastamii ay simdi benimde canim cekti türkiyedikiler süper oluyor ya burda yok öyle, bende zorlamiyorum doydummu birakiyorum yemeyi ama tam doyana kadar yiyorum genelde, birde yemeklerimi kendimi yapiyorum bazen de üseniyorum ya yapmaya hazir yemek olsa belki daha kolay olurdu, genelde en kolay seyleri yapiyorum mesela dünden spaghetti kaldi aksam yemegine onu isiticam bugün yemek var diye icim bir rahat bilemessin :37:

ya bende kal'calarimin ölcüsünü bilmiyorum ama kalca kismim kemikli ölcsem
fazla cikabilir dolgun degil, ben dolgun olsun istiyorum :30:

ölcümde yok burda ailemin yanina gidince bir ölcücem, birde belin 60 olmasini icin ne yapmak lazim ya alinca belim kalinlassin istemiyorum bel inceltme yöntemleri varmi göbekte sorun yok :18:

hosbulduk canim ya ben yazmistim sanirim ama yine yazicam banane :16:
kollarini aslinda sporlarada gelistirirsen belki o kadar ince durmaz, kas yapma fikri fena degil bencede

Eki Görüntüle 871540

oo hayirli olsun canim :nazar: iyi gidiyorsun demekki
benim ki hep normaldi ama tam sinirda artik bunu degistirmem lazim

simdi 2. ana ögünümü yiyecem kizlar cikolatali ekmek sürücem kendime :56:
baska 2. ana ögün fikirlerinide sizden kopya alicam kusura bakmazsiniz :21:

cikolatali pastamii ay simdi benimde canim cekti türkiyedikiler süper oluyor ya burda yok öyle, bende zorlamiyorum doydummu birakiyorum yemeyi ama tam doyana kadar yiyorum genelde, birde yemeklerimi kendimi yapiyorum bazen de üseniyorum ya yapmaya hazir yemek olsa belki daha kolay olurdu, genelde en kolay seyleri yapiyorum mesela dünden spaghetti kaldi aksam yemegine onu isiticam bugün yemek var diye icim bir rahat bilemessin :37:

ölcümde yok burda ailemin yanina gidince bir ölcücem, birde belin 60 olmasini icin ne yapmak lazim ya alinca belim kalinlassin istemiyorum bel inceltme yöntemleri varmi göbekte sorun yok :18:

kollarini aslinda sporlarada gelistirirsen belki o kadar ince durmaz, kas yapma fikri fena degil bencede

oo hayirli olsun canim :nazar: iyi gidiyorsun demekki
benim ki hep normaldi ama tam sinirda artik bunu degistirmem lazim

Canım bacakları kalçayı sabit tutup belden sağa sola dönmek inceliyordu sanırım beli

gogusdemı buyuomus kılo alınca anlamadımki:D:53:

herkezde farkli dagilir canim kilolar, ben bugüne kadar 56in üstüne cikmadigim icin tam olarak nereye
gidicek bende merak ediyorum birde sporla dengeleyebilirsin sadece bir yerde toplanmasin diye kilolarin

kizlar ya bende bugün 6 ögün yiyecem diye kendimi heba ettim, resmen kalktigimdan
beri biseyler yiyorum ya tüm gün ne yaptin deseler yemek yedim dicem yani :44:

kizlar ya bende bugün 6 ögün yiyecem diye kendimi heba ettim, resmen kalktigimdan

:)))) bende öle yaptım yaa. simdide cıgkofte yıom brazdan brokoli yıcem .sonra yıne kılo aldırıcı macun yıcem sonra benımo yada ıkram yerm sonra gerı makarna belki

Hadi bakalım inşallah güzel olacak etkisi :31:
Belden aşağım ideal ama omuzlar kollar zayıf gösteriyor beni artık onlar da gitse tamamdır
Insallah, sen de baslasana Afillim, bugun regl olmama ragmen hareketleri yaparken hic zorlanmadim:6:
Ise yarayacak gibi geliyor:52:
Canim insallah kollara da gidicek, her yerim duzene girmeye basladi ama kollar :50:
Gecen pazartesi olculerim
80-64-91 di bakalim bu hafta kac cikicak:23:

Eki Görüntüle 871540
Insallah hepimiz goruruz Afillim :) Tebrik ederim :)

Tibet hareketlerini siddetle oneriyorum kizlar, fit bi sekilde kilo alimi icin:23:
Hep yazdim hepiniz icin bir baktim yazdigim yalan olmus arada kaynayip gitmis :31:

Bizim isimiz bu olmali yemek yemek Yasasin yemek yemek:56:

Back
X