Kilo alma programi ile yarisma

Insallah, sen de baslasana Afillim, bugun regl olmama ragmen hareketleri yaparken hic zorlanmadim:6:
Ise yarayacak gibi geliyor:52:
Canim insallah kollara da gidicek, her yerim duzene girmeye basladi ama kollar :50:
Gecen pazartesi olculerim
80-64-91 di bakalim bu hafta kac cikicak:23:

Insallah hepimiz goruruz Afillim :) Tebrik ederim :)

Tibet hareketlerini siddetle oneriyorum kizlar, fit bi sekilde kilo alimi icin:23:
Hep yazdim hepiniz icin bir baktim yazdigim yalan olmus arada kaynayip gitmis :31:

Bizim isimiz bu olmali yemek yemek Yasasin yemek yemek:56:

tibete devammı kızlar..bu hafta beşer beşer gidiyoruz...ben her sabah yapıyorum...sanki sıkılaştım gibi :27:

Kızlar başladım ben de, 3er yapıyordum ben de yarın 5e çıkayım:15:
Gazelim ne kadar zaman oldu senin

Kızlar başladım ben de, 3er yapıyordum ben de yarın 5e çıkayım:15:
Gazelim ne kadar zaman oldu senin

Canim bir hafta olmadan cikma, haftada bir 2 ser arttiriyoruz:34: Biz gazelle ayni gun basldik, cuma gunu bir hafta oldu iste 5'e ciktik:)
Kitabini da alicam ben bu Tibet hareketlerinin okuyup sizleri daha da bilgilendiricem insallah
:31::31:
Tibeti yapan arkadasima sordum bende son gunlerde asiri bir sivilce patlamasi yasatti, yaparmis Tibet sonra gecermis ama:12:
Yine de sali gunu dermatologa gidiyorum:6:

Son düzenleme:

Canim bir hafta olmadan cikma, haftada bir 2 ser arttiriyoruz:34: Biz gazelle ayni gun basldik, cuma gunu bir hafta oldu iste 5'e ciktik:)
Kitabini da alicam ben bu Tibet hareketlerinin okuyup sizleri daha da bilgilendiricem insallah
Tibeti yapan arkadasima sordum bende son gunlerde asiri bir sivilce patlamasi yasatti, yaparmis Tibet sonra gecermis ama:12:

Korkutma benimi sivilce miiii

Korkutma benimi sivilce miiii

Canim aslinda regl ve Tibet ust uste geldi,bir de benim is stresi falan sivilceler fena halde.. O yuzden randevu aldim...
olurmus oyle biliyorsun bu hareketler sadece spor amacli degil cakralar asil amac, anladigim okudugum kadariyla toksin atilimi icin ya sivilce, ya idrarda koyulasma ya da ter kokusu ve akintida koku olabiliyormus...

Canim aslinda regl ve Tibet ust uste geldi,bir de benim is stresi falan sivilceler fena halde.. O yuzden randevu aldim...
olurmus oyle biliyorsun bu hareketler sadece spor amacli degil cakralar asil amac, anladigim okudugum kadariyla toksin atilimi icin ya sivilce, ya idrarda koyulasma ya da ter kokusu ve akintida koku olabiliyormus...

Enteresan canım:) devam edicem çok merak ettim kitabını nerden alabilirim acaba ben de bu aralar yüz yogasına kafayı taktım lourdes çabuk un kitabını alıcam:21:

Son düzenleme:
Enteresan canım:) devam edicem çok merak ettim kitabını nerden alabilirim acaba ben de bu aralar yüz yongasına kafayı taktım lourdes çabuk un kitabını alıcam:21:

Vardir herhalde canim kitapcilarda, arkadasim Sos almis okumus biz de bulabiliriz herhalde :)
Hatta ilk kitabini degil de ikinciyi al dedi sadece, orada da hersey varmis:21:
Nasil canim bu kitap? Ilk kez duydum? Surukleyici midir bu yazar?

:)))) bende öle yaptım yaa. simdide cıgkofte yıom brazdan brokoli yıcem .sonra yıne kılo aldırıcı macun yıcem sonra benımo yada ıkram yerm sonra gerı makarna belki

menün baya kabarikmis biz bu gidisle sali gününe kadar istedigimiz kiloya ulasicaz :60:

Benim de kalça 90 bel 60 da göğüs yok şu an adet öncesindeyşm diye 80ler ama adet olunca yine 77 78 olacaklar:14:

peki nasil basardin kalca 90 bel 60 cok güzel olmus ya

Tibet hareketlerini siddetle oneriyorum kizlar, fit bi sekilde kilo alimi icin:23:
Hep yazdim hepiniz icin bir baktim yazdigim yalan olmus arada kaynayip gitmis :31:

Bizim isimiz bu olmali yemek yemek Yasasin yemek yemek:56:

ben hic bilmiyorum onlari nasil bisey ve haraketlere nasil ulasirim?
evet dogru sürekli yemek düsünür oldum :21:

ya bu sivilce sorunu bendede var chips falan cok yiyorum nasil cözücez bu sorunu bide tibetle daha cok geliyormus :14:

Vardir herhalde canim kitapcilarda, arkadasim Sos almis okumus biz de bulabiliriz herhalde :)
Hatta ilk kitabini degil de ikinciyi al dedi sadece, orada da hersey varmis:21:
Nasil canim bu kitap? Ilk kez duydum? Surukleyici midir bu yazar?

Canım roman yazarı değil yüz yogasıyla ilgili bir kitap
$image.webp
Senin dediğin de bu sanırım canım
$image.webp

menün baya kabarikmis biz bu gidisle sali gününe kadar istedigimiz kiloya ulasicaz :60:

peki nasil basardin kalca 90 bel 60 cok güzel olmus ya

ben hic bilmiyorum onlari nasil bisey ve haraketlere nasil ulasirim?
evet dogru sürekli yemek düsünür oldum :21:

ya bu sivilce sorunu bendede var chips falan cok yiyorum nasil cözücez bu sorunu bide tibetle daha cok geliyormus :14:

http://kozmikbakim.blogspot.com/2013/09/tibet-egzersizleri-tibetin-genclik-pnar.html
http://hayalperestgunlukleri.blogspot.com/2013/01/tibetin-genclik-pnar-kitabndaki-5-temel.html

Bunlar bilgilendirme amacli olanlar canim, bu da nasil yapildigi:
https://www.youtube.com/watch?v=HpBHS-AVLA8

Ilk hafta 3 tekrarla basliyorsun canim, haftada bir 2 ser sayi arttirarak 21'e ulasiyorsun:12:
Canim valla ben 3 aydir ne cips ne burger hic sagliksiz seyler yemiyordum, patlattigim misira bile iki damla yag ancak, ama yine de cikiyor lanet olasicalar:47:
Tibetin yaptigi geciciymis canim ama:23:

http://kozmikbakim.blogspot.com/2013/09/tibet-egzersizleri-tibetin-genclik-pnar.html
http://hayalperestgunlukleri.blogspot.com/2013/01/tibetin-genclik-pnar-kitabndaki-5-temel.html

Bunlar bilgilendirme amacli olanlar canim, bu da nasil yapildigi:
https://www.youtube.com/watch?v=HpBHS-AVLA8

Ilk hafta 3 tekrarla basliyorsun canim, haftada bir 2 ser sayi arttirarak 21'e ulasiyorsun:12:
Canim valla ben 3 aydir ne cips ne burger hic sagliksiz seyler yemiyordum, patlattigim misira bile iki damla yag ancak, ama yine de cikiyor lanet olasicalar:47:
Tibetin yaptigi geciciymis canim ama:23:

sagol canim insallah benimde isime yarar merak ettim nasil bisey oldugunu,
bende yemesem cok iyi olucak ya ama dayanamiyorum :39:

sagol canim insallah benimde isime yarar merak ettim nasil bisey oldugunu,
bende yemesem cok iyi olucak ya ama dayanamiyorum :39:

Canim bak biz Gazelle ayni gun basladik, yalniz degilmisim bi sikilasma hissediyorum vucutta, o da oyleymis:8:
Ben de nasilsa ne yapsam cikiyor diye gittim aldim bugun cips kendime :) Nasilsa sali gunu gidicem dermatologa :9:

oo baya yiyormusun sen fena degil aslinda ama kahvaltida cok önemli, ana ögünlere daha cok özen göstererek yersen aradaki yediklerin süper bence hadi bakalim olucak gibi :27:

Valla inşallah canım.Kahvaltıya gitmeden önce aradım ananeyi,patates kızartması istedim. Gidince de ekmekle birlikte koca tabak patatesi götürdüm :9: Çok geç gittik o yüzden ara öğün yalan oldu tabi. Birazdan da akşam yemeğimi yiycem ama ciddi anlamda çok acıktımm. Şu çayla kolayı azaltabilirsem daha iyi olacak sanırım vitaminler yalan oluyo :5:

Aynen oyle canim. Bu dedigin kitapla ilgili biraz bilgilendirir misin bizi Afillim :8:

Canım bu da yüz kaslarını çalıştıracak cildin genç kalmasını sağlamak için spor gibi bir şey işte:)
Kitap kapağındaki kadın mesela 63 yaşında estetik vs kesinlikle yok sadece gençliğinden beri yüz yogası yapıyor :23:

Canım bu da yüz kaslarını çalıştıracak cildin genç kalmasını sağlamak için spor gibi bir şey işte:)
Kitap kapağındaki kadın mesela 63 yaşında estetik vs kesinlikle yok sadece gençliğinden beri yüz yogası yapıyor :23:

Bu ablayi da mi desem teyzeyi de mi bilemedim :9:
63 yas baya iddialiymis, takdir ettim ablayi :13:
Kadin resmen yercekimine karsi gelmis
:49:

Bu ablayi da mi desem teyzeyi de mi bilemedim :9:
63 yas baya iddialiymis, takdir ettim ablayi :13:
Kadin resmen yercekimine karsi gelmis
:49:

Iyice de araştırıp denemek istiyorum ben inanıyorum işe yarayacağına mesela derler ya çok sakız çiğneyenin yanakları sarkmazmış kasları çalıştırdığından belli ki:21:

Back
X