Kilo alma programi ile yarisma

Iyice de araştırıp denemek istiyorum ben inanıyorum işe yarayacağına mesela derler ya çok sakız çiğneyenin yanakları sarkmazmış kasları çalıştırdığından belli ki:21:

Severim ben sakiz cignemeyi de :)
Ama evde kimse yokken cakkidi cakiidi :)))

Ay afillim elim ayagim titriyor gecen is gorusmesine gittigim yer yine cagirdi sabah 9 bucukta gorusmeye gidicem :):)):):) Dusundunuz mu calisma saatlerini vs diye aradilar :)

Ay afillim elim ayagim titriyor gecen is gorusmesine gittigim yer yine cagirdi sabah 9 bucukta gorusmeye gidicem :):)):):) Dusundunuz mu calisma saatlerini vs diye aradilar :)

Aaa hayırlı olsun canım inşallaahhhh çok sevindim canım :66: şartları iyi miydi pekii

Kızlar başladım ben de, 3er yapıyordum ben de yarın 5e çıkayım:15:
Gazelim ne kadar zaman oldu senin

afillim,biz pelinle beraber şu geçtiğimiz cuma değil, ondan önceki hafta cuma başladık üçer üçer gittik, bir hafta sonra yani şu geçtiğimiz cuma günü 5'e çıktık...
inan komik gelebilir belki ama ilk günler yerden bacaklarımı zor kaldırırken baya dinamik yaptım bugün falan...belkide psikolojik bilmiyorum..
hani göbeğim çok büyüdü diye hayıflanıyordum ya, inan bir haftadır falan göbeğim ufaldı...
bi an korktum, dedim bir iki zorla almıştım, onuda bu hareketleri yapınca geri mi verdim diye...
ama yok hiç vermemişim bu hafta..
sanırım göbeğimde birikenler dağılıyor...inşallah yukarı doğru çıkar, memiktolara :1::1:
peline söz verdiğimden beri hergün yapıyorum, sadece bir gün yapmadım, onu da unutmuşum misafirim gelecekti aceleyle aklıma gelmemiş...
mamayı aksatsam bile tibeti aksatmıyorum..
bak pelinde sıkılaşma hissetmiş...
iki hafta da bukadar işe yarayacağı aklıma gelmezdi hiç..
ben asla bırakmam bunu artık..21'e fixleyip, standart sporum ilan ediyorum bunu :kkk:

canım hayırlısı olsun inşallah..ikinci kez aramaları çok olumlu...
gönlünce olur inşallah..gözün aydın diyelim inşallah :23:

Aaa hayırlı olsun canım inşallaahhhh çok sevindim canım :66: şartları iyi miydi pekii
Yarin konusucaz canim, ama dershane mantigi ile calisiyorlar, pazartesi tatil, sabah 9 aksam 7 bucuk.. Gizli zeka ve mental aritmetik once bana egitim vericekler eger olursa :66:

ben de gelebilr miyim iki gündür kilo almak için diyete başladım.
ilk sayfaları bi okuyayım ben

Tabiki de gelebilirsin :)

Sen lisans tezi mi yuksek lisans tezi mi yazicaksin:27:

gel tabi canım, hoşgeldin...
bu arada şafak da azalmış iyice..:34:

hoşbulduk...
öyle böyle geçiyor işte,
eşim gelene kadar kilo almak derdindeyim.
güzel görüneyim di mi :1:

burada işler nasıl yürüyor tam anlayamadım ama kendimi tanıtmakla başlayayım.
23 yaşındayım.
boyum 154
kilom son dokuz yıldır 42

balık yağı hapı kullanıyorum 2 haftadır.
2 gündür de kendimi sıkı bi programa soktum.

Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori

şu siteye yazıyorum yediklerimi.
günde 3 ana 2 ara öğün...
günde 2000 kalori alıyorum.

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz :3:

bizde dedemlerdeydik cicibebemi yiyemedim bugün yerim artık :62:

şimdi de meyve yiyeceğim :56:

patates kavurmasını nası lyağıyosun bakiyim hemen tarifi alalım:8:

canım tibet in gençlik pınarı hareketleri var ona başla ben yaklaşık 10 gNdür yapıyorum baya göbek farketti kas olmaya başladı dağılım da iyi gibi vücudumda:21:

canım ben de 38 olmak istiyorum ve dün denedim 38 beden kotumu eski, dediğin gibi beli tam ama bacaklar bol kaldı acık onları da doldurucam yakında:21:
canım çok basit önceden haşlanmış patatesleri dilimliyorsun. sonra yağda soğan ve salçayı çeviriyorsun biraz sonra patatesleri atıyorsun çok az daha karştırıyorsun sonra karabiber tuz filan en sonra maydanoz yeşil soğan nane filan yeşiller koyuyosun :16:
basit ve güzel bi yemek :8:
canım kemiklerimizde geniş ya ondan bel kalça tam oluyor. bacaklar çırpı gibi kalıyor :27:
bu arada mailin yüklenmesini bekliyorum boyutu biraz yüksek kaliteleri bozulmasın diye küçültmedim uzun sürecek gibi haberin olsun :16:
Benim de kalçam bacaklarım kalınlaştı 36lar kapanmayabilir keşke biraz da üstümüze alsak da alt farklı üst farklı olmasa :14:
evet ya pantolon 38 bluz small anca :31:
lokuum sende hosgeldin demistin sanada hosbulduk demek isterim ve diger herkeze :16: :16:

:16: cicibebe yiyorsun değil mi yatmadan?? çok etkili onu uygula :34:
ben de gelebilr miyim iki gündür kilo almak için diyete başladım.
ilk sayfaları bi okuyayım ben

hoşbulduk...
öyle böyle geçiyor işte,
eşim gelene kadar kilo almak derdindeyim.
güzel görüneyim di mi :1:

burada işler nasıl yürüyor tam anlayamadım ama kendimi tanıtmakla başlayayım.
23 yaşındayım.
boyum 154
kilom son dokuz yıldır 42

balık yağı hapı kullanıyorum 2 haftadır.
2 gündür de kendimi sıkı bi programa soktum.

Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori

şu siteye yazıyorum yediklerimi.
günde 3 ana 2 ara öğün...
günde 2000 kalori alıyorum.
hoşgeldin bileeeee :12:
aşırı zayıf değilsin ama kilo almak istemen bile yeterli burda olman için :54:
gün içerisinde yediklerini buraya yazacaksın salı akşamları tartılıp buraya yazacaksın
onun dışında sohbet yemek tarifi sıkıntı dert herşey konuşuluyor :1:
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz :3:

bizde dedemlerdeydik cicibebemi yiyemedim bugün yerim artık :62:

şimdi de meyve yiyeceğim :56:
bizimde misafirimiz vardı yemekte kalabalık olunca iyi yeniyor valla iyi yedim :56:
sonra fındık fıstık faslı yatmadanda cicibebemi yerim :16:

aynen yalnızken yenesi gelmiyor pek bide bu topik gazlıyo iyi oluyor :21:
bol bol yiyelim alalım şu kiloları artık :52:
ayyy evet ya biz koraylada yarışıyoruz o allahım nasıl hırslandı haftada iki kilo alıyor :53: her haftasonu yemek ısmarlıyorum ona :27: haftaya anlaştık ama ucuz bi yere gidelim yeter battın her hafta yeniliyorsun dedi :9::9: simitçiye götürcem :ssz:
cicibebeyi aksatmicaksın nute :20: çok etkili vallahi ya yiyin şunu yalvarcam artık bu topikte yiyin diye :22:

Back
X