Kilo alma programi ile yarisma

Gunaydın ablalarım kardeşlerim ve diğer tüm guzel hatunlaar . Nasılız bugun? Kahvaltılar edildi mi? Ara öğün ne oldu? Dun cici bebe yiyip yatarım demiştim, midem almadı ballı sut içtim yattım.sabah uyuyakalınca kahvaltıyı okulda hamburgerle yapmak zorunda kaldım. Az önce de çokonat yedim,ama oğlen yemeğine ne yapacağım karar veremedim hala :30:

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ,
:32::32::32::32::32::32::32::32::32:ALLAHIM YARABBİM :((( CNM HICDE BISIY ISTEMIO.MACUNUMU BILE YEMEDIM .kahvaltım cay ve ekmek arası bısılerden ıbaret ekmegım yarım ekmek. daha da baska bısı yemedım :) gun ıcınde oburlasmam umıdıyle.

Gunaydın ablalarım kardeşlerim ve diğer tüm guzel hatunlaar . Nasılız bugun? Kahvaltılar edildi mi? Ara öğün ne oldu? Dun cici bebe yiyip yatarım demiştim, midem almadı ballı sut içtim yattım.sabah uyuyakalınca kahvaltıyı okulda hamburgerle yapmak zorunda kaldım. Az önce de çokonat yedim,ama oğlen yemeğine ne yapacağım karar veremedim hala :30:

kuzucum gunaydın ıyıyız bızzzz.ekmek yemege calısıom zorla:D

slm kızlar, bir tabak patates kızartması ekmek peynir çay vs ile kahvaltımı ettim..
şuan çayımı içiyorum..
biraz midem dinlensin muz yicem..
ardından bir çikolata yiyebilirim...
öğlene mantar çorbası yapıcam..yanına soslu makarna düşünüyorum...
devamında allah kerim..

Günaydın kızlar hatta tünaydın, eve dönmemin şerefiyle 9da evdeydim kahvaltı etmemiştim vurdum kafayı uyudum şimdi kalktım kahvaltı hazırlayacağım kendime yumurta kızarmış ekmek peynir falan filan her zamanki kahvaltım işte yanında da Rezene çayı
Ara öğün olmayacak diye hemen peşinden bol leblebiye boza içerim telafi etmiş olurum bugünkü tembelliğimi umarım :26:

afillim görüm burdasın :34:
nerelerdesin kuzum görüşemiyoruz...
masaj ne alemde? tibete başladın dimi?

Buradayım buradayım gazelim:)
Dersanemin kampı vardı canım bitti evimdeyim artık:)
Masaja kamptaykenndevam edemedim ama bugün devam edeceğim, zaten bugünün yarın adet olacağımdan göğüslerime elimi değdiremiyorum bile çok ağrıyorlar:14:
Tibet'e başladım bugün 4. Günüm yanlış hatırlamıyorsam kamptaykenn de kızlarla beraber yaptık :9::9:
Bir hafta doluna 5e çıkacağım:15:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hatta tünaydın, eve dönmemin şerefiyle 9da evdeydim kahvaltı etmemiştim vurdum kafayı uyudum şimdi kalktım kahvaltı hazırlayacağım kendime yumurta kızarmış ekmek peynir falan filan her zamanki kahvaltım işte yanında da Rezene çayı
Ara öğün olmayacak diye hemen peşinden bol leblebiye boza içerim telafi etmiş olurum bugünkü tembelliğimi umarım :26:

tünaydın afillim rezene çayın olmazsa olmazın heralde :34:
tembellik yok boş durmak yok :kkk:
ben de 2 börek yedim çorba içtim mandalin yedim şimdi de sınavım var okula gidicem dua edin bana :26:

tünaydın afillim rezene çayın olmazsa olmazın heralde :34:
tembellik yok boş durmak yok :kkk:
ben de 2 börek yedim çorba içtim mandalin yedim şimdi de sınavım var okula gidicem dua edin bana :26:

Rezene yapacaktım ama nesquik görünce dayanamayıp ondan yaptım:9:
İnşallah çoook çok güzel geçer sınavın canım ediyorum dua :16:

$image.webp
Mutfağa girince biraz planların dışına çıkan kahvaltım :56:

Buradayım buradayım gazelim:)
Dersanemin kampı vardı canım bitti evimdeyim artık:)
Masaja kamptaykenndevam edemedim ama bugün devam edeceğim, zaten bugünün yarın adet olacağımdan göğüslerime elimi değdiremiyorum bile çok ağrıyorlar:14:
Tibet'e başladım bugün 4. Günüm yanlış hatırlamıyorsam kamptaykenn de kızlarla beraber yaptık :9::9:
Bir hafta doluna 5e çıkacağım:15:

masajı bende aksatıyorum canım, çok pis kokuyor yaa, sırf kokusundan dolayı yapasım gelmiyor...birde yorumları okudukça şevkim kırıldı, pek işe yaramıyor diyorlar :5:
tibete ben aksatmadan devam ediyorum, edecem de...bırakmayacam hiç...çok fayda gördüm...resmen motive ediyor...
vizelerim yaklaştı sürekli ders çalışmaktan pek iyi yiyip içemiyorum haliyle aksıyor...
yarın tartılcaz nasipse, düşük çıkmasından korkuyorum üffff :37:

Back
X