• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

canim benim tamam soz su bulantilarim gecsin cicibebeye kesintisiz basliyorum, yeni is yeni baslangiclar:8:
Bana artik cok zayifsin dememeye basladilar ama bu sefer ben sorun haline getirdim cokca:18:
Simdi yarim ekmekle ispanak yemegi yedim geldim (pirincliydi), ustune de sofradan kalkmadan bir koca bardak su indirdim midemi genisletmek icin:21:
Ama bi de sorun nasil yedin diye teperek agzima zorla ama mecburum:6:
Sen arada gel boyle kilo aldim diye birakip gitme buralari sakin vallahi siddet middet dinlemem indiririm tokadi ablanim ben senin:9::12:

Canim cok guzel vallla ben de regl olmadan once oyleydim insallah duzelicem:31:
Eczane var mi eve yakin canim?
canım benimm yok yok muhhabbetini özlüyorum hem de sizi motive etmeye geliyorum. artık çıkmam gerek ben sınava hazırlanan bi öğrenciyim :32:

canım benimm yok yok muhhabbetini özlüyorum hem de sizi motive etmeye geliyorum. artık çıkmam gerek ben sınava hazırlanan bi öğrenciyim :32:

Hadi simdi dogru derse mars mars:9:Allah zihin acikligi versin :)

senin hedefin 50 sanırım.
benim de şimdilik 45

bıktım artık zayıfsın denilmesindennnnnnnnn :25:

Canim aslinda 52-53 ken cok iyiydim, insallah 50 yi goreyim de gerisi gelir diye dusunuyorum:8:
Cok ilginctir ki daha bir ay onceye kadar demedikleri kalmiyordu, simdi yuzun toparlanmis fizigin guzel falan diyorlar anlamadim:26:

Hadi simdi dogru derse mars mars:9:Allah zihin acikligi versin :)

Canim aslinda 52-53 ken cok iyiydim, insallah 50 yi goreyim de gerisi gelir diye dusunuyorum:8:
Cok ilginctir ki daha bir ay onceye kadar demedikleri kalmiyordu, simdi yuzun toparlanmis fizigin guzel falan diyorlar anlamadim:26:
Aminn aminn istanbula gideceğim hukuk okuyacağııımm :32:
boyum 165 ben de tartıda 54ü görürseeem yediklerime dikkat etmeye başlayacağııım sevgiilim dalga geçiyor 55 samsun plaka olsun diyee :9:

Son düzenleme:
ders çalışmaktan beynim sulandı :37::37:
pek yiyip içemedim bugün, kesin kilo vermişimdir...akşam yemeğinden sonra abur cuburlarımı da yiyip tartılcam :1:
bugün mısır patlatıcak olan varmı aranızda...keşke birde mısır günü yapsak :1:
ne dersin pelintom :ssz:

kızlaaar tüm gün giremedim okuyamadım da çoook yazmışsınız :9:

bugün tartılacağız akşam yemeğimi yiyim son son şişireyim alayım kalorileri :56:

Ben gündüz tartılmıştıım. 38.5 tu.. Arkadaşlar akşam farkeder dediler. Komşudan baskül almak zorunda kaldımm ama hala 38.5 :D

700 gr vererek 47 :5::5:

tartılmıyım demiştim :5:

bende geçen sene 39-40 falandım bu topikle aldım kilocukları :16:

o yüzden umudumu kaybetmiyorum :21:

Back
X