Kilo alma programi ile yarisma

canim benim tamam soz su bulantilarim gecsin cicibebeye kesintisiz basliyorum, yeni is yeni baslangiclar:8:
Bana artik cok zayifsin dememeye basladilar ama bu sefer ben sorun haline getirdim cokca:18:
Simdi yarim ekmekle ispanak yemegi yedim geldim (pirincliydi), ustune de sofradan kalkmadan bir koca bardak su indirdim midemi genisletmek icin:21:
Ama bi de sorun nasil yedin diye teperek agzima zorla ama mecburum:6:
Sen arada gel boyle kilo aldim diye birakip gitme buralari sakin vallahi siddet middet dinlemem indiririm tokadi ablanim ben senin:9::12:

Canim cok guzel vallla ben de regl olmadan once oyleydim insallah duzelicem:31:
Eczane var mi eve yakin canim?
canım benimm yok yok muhhabbetini özlüyorum hem de sizi motive etmeye geliyorum. artık çıkmam gerek ben sınava hazırlanan bi öğrenciyim :32:

canım benimm yok yok muhhabbetini özlüyorum hem de sizi motive etmeye geliyorum. artık çıkmam gerek ben sınava hazırlanan bi öğrenciyim :32:

Hadi simdi dogru derse mars mars:9:Allah zihin acikligi versin :)

senin hedefin 50 sanırım.
benim de şimdilik 45

bıktım artık zayıfsın denilmesindennnnnnnnn :25:

Canim aslinda 52-53 ken cok iyiydim, insallah 50 yi goreyim de gerisi gelir diye dusunuyorum:8:
Cok ilginctir ki daha bir ay onceye kadar demedikleri kalmiyordu, simdi yuzun toparlanmis fizigin guzel falan diyorlar anlamadim:26:

Hadi simdi dogru derse mars mars:9:Allah zihin acikligi versin :)

Canim aslinda 52-53 ken cok iyiydim, insallah 50 yi goreyim de gerisi gelir diye dusunuyorum:8:
Cok ilginctir ki daha bir ay onceye kadar demedikleri kalmiyordu, simdi yuzun toparlanmis fizigin guzel falan diyorlar anlamadim:26:
Aminn aminn istanbula gideceğim hukuk okuyacağııımm :32:
boyum 165 ben de tartıda 54ü görürseeem yediklerime dikkat etmeye başlayacağııım sevgiilim dalga geçiyor 55 samsun plaka olsun diyee :9:

Son düzenleme:
ders çalışmaktan beynim sulandı :37::37:
pek yiyip içemedim bugün, kesin kilo vermişimdir...akşam yemeğinden sonra abur cuburlarımı da yiyip tartılcam :1:
bugün mısır patlatıcak olan varmı aranızda...keşke birde mısır günü yapsak :1:
ne dersin pelintom :ssz:

kızlaaar tüm gün giremedim okuyamadım da çoook yazmışsınız :9:

bugün tartılacağız akşam yemeğimi yiyim son son şişireyim alayım kalorileri :56:

Ben gündüz tartılmıştıım. 38.5 tu.. Arkadaşlar akşam farkeder dediler. Komşudan baskül almak zorunda kaldımm ama hala 38.5 :D

700 gr vererek 47 :5::5:

tartılmıyım demiştim :5:

bende geçen sene 39-40 falandım bu topikle aldım kilocukları :16:

o yüzden umudumu kaybetmiyorum :21:

Back
X