Kilo alma programi ile yarisma

cok iyi ya her hafta bir kilo alsan 7 haftada 56 olursun ama sporunu unutma :19:
birde bu tempoda devam etmen lazim hergün 6 ögün :39:

oh oh ıyı hadı :D kılo alırsam heyooo. en bırıncı ben oliim :) :p yüs puan bana.
ınsallah bı gunum otekını tutmuo bakalm bu ıstahla devam etmek umıdıyle bıde tok karnınamı ölçulmemız lazım acken mi.sonucda ortalık da ac gesmıoz? tok halımız muhım demi

canım tibeti ben uzun uzun okudum ve araştırdım...
yorulmak yok...yorucu yapmayacaksın yavaşca ve yumuşak hareketlerle...zaten tibette nefes olayı çok önemli doğru nefes alıp verirsen kuş gibi hafifliyorusn....
ben ilk iki gün nefesi pek ayarlamadım sanırım tansiyonumu düşürdü :1:
bence sen diğerini bırak tibete başla...
ben bu topiğe başladığımda 52 kiloydum boyum da 172..
kupkuru bişeyim yani anlayacağın :34:
bir ay sonra 55,4 oldum mamayle sütle vs çok yiyip içmekle 55,4 e kadar çıktım ama geçen hafta reglden dolayı 400 gr gitti..:14:
bu hafta da alamamışım biraz moralim bozuktu pek yiyip içemedim...
o sıralar aldığım o kilolar direk göbeğe gitti ve resmen hamile gibi göbeğim vardı :1:
sonra tiramisu arkadaşım tavsiye etti başladık tibete inan göbek möbek kallmadı resmen dağıldı kilo vücuda...önce kilomu verdim acaba diye korkmuştum, ama tartıldım baktım hala aynıyım..vermemişim...resmen göbeğim dağılmış tibet sayesinde...üstelik kalçam löp löp tü inan abartmıyorum..kalçam öyle bi sıkılaştı ki...
mutlaka başla derim sana...senin hareketler sadece kalça ve göbeğe yönelik, ama tibet öyle değil..tüm vücudun tüm kaslarına hitap ediyor...kol kasları göbek kalça basen, sırt bel boyun kasları, baldır bacak, hatta ayaklara bile...
az ve öz hareketler...yorucu olmayan ama çok işe yarayan..anlatabildim mi..

evet canim haklisin zaten -PO Training- kalcayi diyor yani özel kalca icin yapilmis bisey
yapmak istiyorum zaten o kadar övdünüz ki bende dün denedim acaip garip görüntüler ortaya cikti :52:
belki de ikisini yaparim bu beden buna dayanirsa :50: :24:

oh oh ıyı hadı :D kılo alırsam heyooo. en bırıncı ben oliim :) :p yüs puan bana.
ınsallah bı gunum otekını tutmuo bakalm bu ıstahla devam etmek umıdıyle bıde tok karnınamı ölçulmemız lazım acken mi.sonucda ortalık da ac gesmıoz? tok halımız muhım demi

evet birinci Oool :21:
ben bir kac saat önce tartildim simdi tartilinca daha cok cikiyorum 5. ögünde cok yedim ama sabaha kadar gidiyor
tok karinla tartilin denmisti :1:

oralara gitmeye vaktim yok ama yarın gitmek şart oldu:1:

bu aralar var mı peki orda, memnun musun bir de:1:

bu aralar varmı blmıorum :(((((((((( memnunum cokca.dıjıtalıde var eskı tarzı da var ablamlar dıjıtal aldı bız eskı tip aldık. ıkımızde cok memnunuz hıc sorun olmadı henuz 2 ay olmustur mınımum 1 bucuk ay

evet canim haklisin zaten -PO Training- kalcayi diyor yani özel kalca icin yapilmis bisey
yapmak istiyorum zaten o kadar övdünüz ki bende dün denedim acaip garip görüntüler ortaya cikti :52:
belki de ikisini yaparim bu beden buna dayanirsa :50: :24:

canım ikisini de yapma, diğerini bırak bence...yada tibeti yapma...
kilo verirsin bak....kaş yapalım derken göz çıkarmayalım :1:

kızlar benim dijital taşta Parkeye göre tam 1.5 kilo fazla tartıyor ya :44:
ne diyosunuz benim göbek tibetle dağılır mı? ama kilo veririm diye korkuyomm :25:

snn kılo gayet guzel.boyun kackı 180 im dersen cokzayıfsın derımde gercı

boyum 1,73 canım

.84: :84: :84:
tull, git gözüm görmesin seni :63: :63:

ya yapma böyle gazelim ben senden vazgeçmem grupta evli ve çoçuklu biziz tek

dijitallerde yapıyor canım inan...bi çıkıyorsun başka çıkıyor, bi çıkıyorsun daha başka çıkıyor..dijitallerde net göstermiyor...
eğer alırsan da çok ucuza kaçma canım..ben 25 miydi neydi aldım bir ay kadar önce, hiç memnun değilim...
kaliteli bişey al...

Günaydınnnn :16:

Mama dediğiniz nedir arkadaşlar?

Ben sabahtan beri:

1 açma
1 domates
1 salatalık
4 tane erik kurusu
10 tane fındık
1 çay

yedim, içtim.
450 kalori oldu daha.... :ssz:

kaşarlı tost, reçel, çay , pekmez, çikolata, lokum vee güne zinde başlıyorumm :12:

Günaydınnnn :16:

Mama dediğiniz nedir arkadaşlar?

Ben sabahtan beri:

1 açma
1 domates
1 salatalık
4 tane erik kurusu
10 tane fındık
1 çay

yedim, içtim.
450 kalori oldu daha.... :ssz:

anlatayım :12: bi kasenin içine süt koyuyoruz ve de 15-20 tane cicibebe koyuyoruz karıştırıyoruz oldu sana mama :12:
ama ben böyle yiyemiyorum ayrı ayrı yiyorum :12:

eveeet kahvaltımızı krep cay peynır zeytın yourt pastırma ile yapıoruz. :* kahvaltıya buyrun kızlar...:54::54::54::54::54: sonrada macun kasıklayalım

selam kızlar. gormeyel ne cok sayfa olmus boyle oku oku bıtmıyo :)) ben de sınavlarla ugrasmaktan ilgilenemiyorum sizlerle:(( cok zorlu iki hafta geciriyorum dun de tartılmayı unuttum o yuzden bugun akssam tartılıp kılomu yazcam ama bu sınavlar bei mahvetti dogru düzgün hıc yemek yemedım neredeyse kahvaltıyı soylemıyorum bile zaten :(( emınım 1 2 kilo kaybım olmustur mamayı da yapmadım zaten ne zamandır :14::14: sevdicegımın gelmesıne de 3 hafta falan kaldı ama ben formumu kaybettım ne guzel alıyodum kiloları. ama bu hafta sınavlarım bıtıyo o gelene kadar durma yok yola devam benı gorunce sasırmasını istiyorum da insallah basarırım bunu kızlar tabı sizin de desteklerınız sayesınde :16::16:

Back
X