Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Slm herkese iyi akşamlar...kızlar ben mayıs ayından beri kavonoz kavonoz pekmezler bitirdim.harnup pekmezi hemde.b vitamini içtim.ama faydası olmuşturda istediğim kadar etkili olmadı.kanım normale döndü ama kilom hala anormal..olsun yinede umutluyum alıcam inş..zaten pek fazlasını da sitemiyorum...ama şu kış günlerini iyi değerlendirmek lazım...yazın pek kilo alınmıyo malesef..

şunuda sölemek istiyorum.ben 2008 ocak ayına kadar 39 kiloydum.resmen bitmiştim.ailem bile artık korkuyordu yani o sölzeri vs benim piskolojimi bozuyordu.tabi hemen doktora gittiim..sağlık ocağına.kan testleri yapıldı vs..kanım çok düşükmş ve vitamin depolarım boşalmış.o zmanlar miğde bulantısından yemek yiyemiyordum.ay o günleri hatırladım yine kötü oldum.neyse allah bi daha yaşatmasın inş. o yüzden çok şükrediyorum halime şuan 44 üm sanırım Allaha bin şükür.hedefte 48-50 olmak var inş...

canım kanının falan normele dönmesine cok sevindim kızlar bu nedemek oluo pekmez etkili formülll yine 5 kilo almıssın hadi hayırlısı ugrasınca oluo bakın kızlar hım aklıma gelmişken kızlar benim hala kızı günde 3 ögün yogurt yiyerek 2 kilo almıs oda cok zayıf daha önce söylemişmiydim bilmiyorum ama aklıma geldi tekrar diyeyim dedim :D

Son düzenleme:
kızlar bende bu topiği gördüğümde 38 kiloydum.psikolojim acayip bozuktu herkesin nekadar zayıfsın sen demesinden bıkmıştım.iştahım yoktu,yemek çok fazla yiyemezdim,karnımda acıkmazdı fazla.topiği inceledikten sonra pekmez,süt,b vitamini ve iştah açmak için bir şurup vardı onu kullandım.yaklaşık 2 ay gibi bir dönemde 44 kilo oldum ve pekmezi sütü vitamini bıraktım.allahtan çok fazla kilo kaybı olmadı ama yine az yemeye başladım.şuan 42 kiloya düştüm hedefim 47 kiloydu ama ara verdiğim için alamadım.inşallah en kısa zamanda yeniden başlıcam

hoşbulduk berfinbilgen...öncelikle bana ezelden beri sağlıklı kilo al dediler bende iksir falan almayı hiç düşünmedim yada protein tozlarından..ama bebek maması işe yarıyormu.. sanırım bi resim gördüm burda hindistan cevizi sütü,değişik bi fıstık ve bebek maması resmiydi..bana yardımcı olun şu şeytanın bacağını kırayım artıkkk

ya arkadaslar pekmez bal b wıtamını ws.ws. bunlar kan yapıcı seyler bı kac arkadas yaradıgını soyluor ama bunları bırakınca kiloda gidiyo.. zaten pekmez reçel bal ws. bunları şu yaşıma kadar agzıma 1 yada 2 kez sürmüşümdür.hayatta hiç canımın cekmeyecegı seyler arasında... bu yontem benım ıcın zor yanı.. bana daha ilaç gibi yontemler lazım. şurup murup iştah açıcı.. balık yagı hapları işe yarıomu mesela?

Ben acayip zayıftım.Hatta "kemik" diye hitap ediolardı bana:)Birgün azim ettim artık kilo almalıyım diye,ailemde tatile çıkmıştı,fırsat bu fırsat..Sabah kahvaltısında kıyma kavuruyodum ve bir but yiyodum ardından tabak tabak reçel,sonra arada mayonezi ekmeğe sürüp aparatifler yapıodum:)Akşam öğlen bu şekilde ne kadar kalorili şeyler varsa onları yedim ve bir hafta içinde tam 20 kilo aldım.Ailem geldiklerinde beni tanıyamadılar yürüyen dev gibiydim ehuhehehe...
Yani eğer sağlık probleminiz yoksa kilo alınabilio,test ettim onayladım:)Ha bu arada normal kilodayım o kilolarımı hemen verdim;)

hoşbulduk berfinbilgen...öncelikle bana ezelden beri sağlıklı kilo al dediler bende iksir falan almayı hiç düşünmedim yada protein tozlarından..ama bebek maması işe yarıyormu.. sanırım bi resim gördüm burda hindistan cevizi sütü,değişik bi fıstık ve bebek maması resmiydi..bana yardımcı olun şu şeytanın bacağını kırayım artıkkk

Ben kendi basıma biseyler yaptim sporcu besinleri falan filan herkes bana kizdi saglikli almak varken diye bende bunlar uzerine diyetisyene gittim dunyanin parasini verdim tahsiller yapildi temiz cikti 1 yıl devam ettim sonuc hic bana taahüt ettigi kiloyu aldiramadi bosa para doktum, sonra tekrar xxx ve istah suruplari kullandim bunlarda ictigin surece cok ıyı aldırıyorda ozellikle xxx ama birakınca 1 hafta sonra istahin gidiyor geri donus basliyor o yuzden ben suan bu iksiri kullaniyorum bakalım sonuc ne olucak, cocuk mamasına gelince faydası olabılır denemek lazım ben hıc denemedım

Son düzenleyen: Moderatör:
ya arkadaslar pekmez bal b wıtamını ws.ws. bunlar kan yapıcı seyler bı kac arkadas yaradıgını soyluor ama bunları bırakınca kiloda gidiyo.. zaten pekmez reçel bal ws. bunları şu yaşıma kadar agzıma 1 yada 2 kez sürmüşümdür.hayatta hiç canımın cekmeyecegı seyler arasında... bu yontem benım ıcın zor yanı.. bana daha ilaç gibi yontemler lazım. şurup murup iştah açıcı.. balık yagı hapları işe yarıomu mesela?

canım soyle dıyım suruplar evet ıstah acıyor ama surubu bırakınca gerı verıyosun cunku ıstah gıdıyor balık yagına gelınce ben denedım kılo alımına pek faydası yok

Ben acayip zayıftım.Hatta "kemik" diye hitap ediolardı bana:)Birgün azim ettim artık kilo almalıyım diye,ailemde tatile çıkmıştı,fırsat bu fırsat..Sabah kahvaltısında kıyma kavuruyodum ve bir but yiyodum ardından tabak tabak reçel,sonra arada mayonezi ekmeğe sürüp aparatifler yapıodum:)Akşam öğlen bu şekilde ne kadar kalorili şeyler varsa onları yedim ve bir hafta içinde tam 20 kilo aldım.Ailem geldiklerinde beni tanıyamadılar yürüyen dev gibiydim ehuhehehe...
Yani eğer sağlık probleminiz yoksa kilo alınabilio,test ettim onayladım:)Ha bu arada normal kilodayım o kilolarımı hemen verdim;)

Yazdıkların bana hic inandırıcı gelmedi, kilo alamayan birinin sorunu yemek yiyememektir birden bire bu yeme istegi ve bu kadar kisa surede bu kadar almak tamamen hayal urunu ben inanmıyorum sahsen

hmmmm ozaman ben bi şurup ediniyim sürekli kullanayım hiç bırakmadan:jeyyar: hep içiyim hep yiyimkaydirigubbakcemile2 yatıyım yiyim kalkıyım yiyim:roflol:
hep yiyim inşallah obez oluyummmmsırnaşık şeysırnaşık şey
şaka biyanaşakkıdı şurubu eczaneden temın edebılır mıyız recetesız??

evet alabılırsın xxx surup istah acıyor fıyatıda 3-4 ytl bisey sanırım

:roflol:
şaka mı bu yaaaa:1shok:
ekmege mayonez sürmek:1shok:tabak tabak reçel:1shok:
1 haftada 20 kiloooo:1shok: aman tanrımmmmfisfisfis
20 kilo fazla bir haftada yaw.. kaç tabak reçel yiodun söle 3/1 ini yicem :roflol:
pek sağlıklı bi yöntem değil biliyorum ama dedim ya azim yapmıştım bikere:)Bi hafta içinde 5 kg reçel yedim.inan abartmıyorum aciip kilo aldım.şu anda artık kilom 55kg 10 yıldır sabitlendi boyumda 1.70,kilomdan memnunuma.s
Arı sütü polen bal ve keçi boynuzu pekmezi sağlıklı kilo almanızı sağlar eğer vitamin eksikliğiniz varsa xxxx önerebilirim başarılı kilo aldırıcılardansüprizzzzz

yaa arkadaşlar yardımım dokunurmu bilmem ama şimdi anlatayım;
ben geçen seneye kadar hep 56 kiloydum boyumda 1.70
regl dönemimde arada bi 58 e çıkardım sonra tekrar 56 olurdum
neyse geçen sene üniversitede iken eylülden mayısa kadar öğrenim süreci içerisinde tam 10 kilo aldım
yani bayağı bi balık etli olmuştum bide yavaş yavaş aldığım için ayna karşısına geçip baktığımda fark etmiyodum yavaş yavaş olduğu için gözüm alışa alışa gitmişti çünkü kilo
ama ben kiloyu sevmiyorum hiç o yüzden temmuzdan itibaren sağlıklı beslenme tarzını seçtim o 10 kiloyu verdim şuan 55im hala da veriyorum 50 olucam

şimdi kendimi anlattıktan sonra geleyim nası 10 kilo aldığıma
ben 2. öğretimdim gece 11.30 da eve geliyodum sonra oturup kahvemi içip soluklanıyodum bi sonra evi temizle fln derken gece 1 de 2 de yemek yerdim
yemeklerimi 1 çorba kaşığı yağla bol salçalı fln yani ağır yapardım yanına da bi sürü ekmek yerdim ben kahvaltı yapmayı sevmezdim o yüzden kahvaltı yapmazdım ve kahvaltısını geçiştiren insan gün içerisinde çok çok fazla acıkıyo hele gece resmen midesi sırtına yapışıyo açlıktan
sonra ben çok kola içerdim günde 2 lt. kola tüketirdim
hergün tatlı yerdim ben kazandibini çok seviyorum hergün kazandibi yerdim bi kere fixti yani onun haricinde profiterol flnda yerdim
hergün çikolata yerdim cips yerdim
ve hergün muz yerdi
ve ben çok fazla acı biber yerim
kesinlikle çok fazla iştah açıyo o acıyı bastırmak için daha fazla ekmek yeniyo
her zaman oturduğum yere kol mesafesinde bi sürü yiyecek olurdu çikolata cips fln
ve bende kronik kabızlık var o yüzden de hepsi kilo olarak döndü bana

çok uzattım ama inşallah bi yardımı dokunur..

cansucum hiç üzülme..istersen yaptıklarımı uygularız senle beraber..ben yıllardır aynı kıyafetleri giyiyordum..100 gr bile aldığımı hatırlamıyorum..ama inan kasınca oluyor tatlım..öyle üç gün beş gün değil.adam akıllı mücadele ettim ben.çünkü artık çoook bunalmıştım..

Hoşgeldin arkadaşım...verdiğin değerli bilgiler içinde sağolasın...ben gönüllüyüm cansuya teklif etmişsin ama bende rica etsem yaptıklarını beraber uygulasak...ne dersin ben varım...bana katılmak isteyenlerde çok biliyorum hadi sen biizm koçumuz ol ...dediklerini yapalım...cokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile

bu arada bende çoktandır yazmıyorum topiğe...2 haftadır hastalığımla ığraşıyordum.çok şükür geçti ama izleri var ufak ufak öksürük kaldı.inş o da geçicek..

hastalığım süresince kilo kaybettiğimi tahmin ediyordum.bunun için zamna kaybetmeden xxx başlamak istedim.ve bu çarşamba günü eczaneye gittim.bi baktım süper bi tartı var hemen kaçırmadan tartıldım.tartı süperdi gerçekten hemde sabah gittim aç karnına.hassas bi tartıymış.ayakkabısız vs tartıldım.tartı fiş şeklinde sonuçları verdi.41.3 kiloymuşum.boyum ve kilo hesabımı yapmış tartı.kaslar normal sınırlar içindeymiş fakat yağ çok azmış .düşünün artık normalde 10 ila 19 olması gereken yağ bende 3 küsür...eczacı şaştı kaldı.herkeste yağ fazla iken bende çok çok az..ve bu da zararlı dedi.bunun bende farkındayım ama ...neyse o üzüntüyle aldım xxx başladım...o günden beri xxxx kullanıyorum ilk günler günde 3 öğün aldım ama artık 2 yada 1 öğü alıyorum.ha unutmadan perşembe günüde tartıldım ama yemekten sonra tartıldım 43.3 çıktı kilom tok karnına tartıldığım için onu görmemezlikten geliyorum.günde 2 kilo alamam heralde..

bende iştah sorunu pek yoktu sorun anında doymamdı.acıktığımda 2 lokma alsam doyuyordum.şimdi çok şükür acıkıyorumda tıkanmıyorumda binlerce şükür rabbime..başlayalı daha çok yeni ama 1 ay devam etmek istiyorum bi aksilik çıkmazsa eğer.bir az önce bir tabak ceviz yedim hala yiyesim var ama sivilce yapıyo malesef bu durumda sinir edici tabi..

neyse baya uzattım..hepiniizn bayramını kutluyorum...bol bol et yeyin..Allah kurbanlarımızı kabul etsin..bizlere sağlıklı kaslı kilolar nasip etsin...ıyi geceler..

yemyeşil merhaba cnm.olurum tabi.ama harfiyen uyum isterim ona göre.şaka bi yana cnm gerçekten birlikte hareket edersek daha çok motive oluruz.ben güzel kilo aldım ama önceden çok zayıf olduğum için hala zayıf sayılırım.yani öyle balık etli durumuna var daha.bende hedefime ulaşmaya çalışıyorum.yazayım öyleyse yaptıklarımı bir bir.hep beraber uygulamaya devam edelim.cnlrm öncelikle bi tartı ediniyoruz.bizde vardı hassas tartı.başladığım günün tarihini attım.o gün sabah kalktığımda aç karnına ve üstümde hiçbir kıyafetim olmaksızın tartıldım.47 kilo geldim.internetten kalori listelerine baktım hepsini yazıp kocaman bir kağıda astım başucuma.programım şöyle: sabah 08.00 gibi kahvaltı yapıyorum işe giderken.üç ana üç ara öğün yemek gerekiyor.ara öğünler bol kalorili atıştırmalık şeyler oluyor.kahvaltıda bir haşlanmış yumurta.hazır tost ekmeklerinden iki tost biri peynirli birini kaşarlı yapıyorum ben bazen.minimum 5 zeytin.ama ilkönce çok yüklenmeyelim derim.kocaman bir bardak sütün içine 4/1 i kadar süt tozu.bolca yani.tercihe göre reçel veya bal atıp karıştırıyoruz.kahvaltı bu şekilde.ilk önceleri kahvaltıyla öğlen arasında ara öğün yiyemiyorum tıka basa oluyordum ama sonra mideniz genişliyor o da olmaya başlıyor.öğlen iş yerinde oluyorum bi tabak sebze yanında pilav veya makarna oluyor.salata veya yoğurt oluyor.tavsiyem çorbayı herzaman yemeklerden sonra için.çünkü kalorisi az ve mideyi şişiriyor.öglen yemeginde esas aldığım ne varsa karnım iyice şişene kadar yemek ve ekmek yemeye çalışmak.bu arada yemek arasında su içmiyoruz.akşam yemeğine kadar bayağı vakit oluyor.ikisinin arasında genellikle kazandıbi yiyorum ve bolca fındık.zaten fındk fıstığı hiçbir gün eksik etmiycez.bizim için çok önmli az yer tutuyor ama çok kalorili,100 gr da 650 kal.var.akşam yemeginde de çorba sonra yada içmiyorum ben.varsa tavuk falan pilvn yd makarnanın yanında.sonra yine fındık fıstık.ben dışardan tatlı alamadığım günler evde puding yapıyorum.fındığı cevizi makineye verdim incecik oluyor üstünede onu döküyorum.yemeklerin yanında da unutmadan söyliyim kızlar ya bi kase yoğurt ya komposto yada patates püresi.gelelim gece öğününe ben çoğunlukla mantı haşlayıp yedim büyük porsiyonla,gercekten işe yarıyor.cünkü gece öğünü bizim için herşey.ama yapamıyorsak o sabahki büyük bardakla aynı şeyleri içip yanına yarım ekmek kadar kaymak recel veya sarelle sürüp yiyebiliriz.kesinlikle aç yatmıycaz.ben eskiden kendimi kilo alamıyor sanıyordum.bizim metabolizmamız biraz hızzlı çalışıyor arkadaşlarım.o yüzden günlük kalori ihtiyacimizn biraz üstüne çıkabilmemiz gerekiyor.bunları yazın bir kagıda ve iddalı olun.görün bakın neler olacak.bu arada makarnanın kal.zenginleştirmek için bir sürü hazır ve çok basıt sos var.beşamel sosu gibi 450 kal.makarna yaklaşık olara 750 800 kal.bulmuş oluyor.hepinize inanıyorum...

ohhh okurken acıktım zaten sağolasın arkadaşım ...tamam o zman hep beraber bu şekilde devam edeiyoruz...ben bu dediklerini yapmaya çalışıyordum ama malesef yapamadığımda çok oluyordu.bende yaptıklarımı anlatayam herkes birbirinden fikir edinmiş olur.

ben sabah kalkıyorum şuan XXX başladığım için ilk önce onu içiyorum...sonra güzelce kahvaltımı yapıyorum.kahvaltıda zeytini eksik etmiyorum..seviyorumda zeytini..reçel ve kaymakta çok severim sevdiklerimden daha çok yiyerek peynir vs gibi şeylerden az yiyorum.ha XXX başlayalı kahvaltıda öyle çok haşlanmış yumurta çekiyoki canım..normalde yiyemem canımda çekmez ama artık çekiyo çok şükür.. sonracıma bi yarım saat sonra 2 yemek kaşığı pekmez içiyorum..ara öğünümde ya ceviz ya fınıdk yada tatlı bişiler yemeye çalışıyorum ama ara öğünü unutuyorum çoğunlukla temizlik vs yaptığımız için....sonra öğle yemeğimi yiyorum ...karnımı doyurana kadar ..ara öğünde de biskuvi ile ya çay yada nescafe içiyorum...akşam yemeği yiyorum ..saatinde..benim sorun ara öğünler ve akşam yemekleri..bizim evde akşam yemeğini erken yeriz.babam işten gelince yani saat 19.00 civarı yiyoruz yada daha erken ..akşam yemeğini erken yeyincede kilo alımında zorluk yaşıyorum çünkü sonra acıkmıyorum ..neyse.yatmadan önce ballı sütümü içiyorum ...

bu 1 haftadır yaptığım şeyler bundan öncede dikkat ediyordum tabiki ama XXX sağolsun iştahımı artırdı...ve dediğin gibi arkadaşım benim bir an önce tartı edinmem lazımmmm...

iksiri kullanan arkadaslara sorum?

benim kullandigim kutu nerdeyse bitmek uzere az kaldı yarısından daha az yani ama hal bi etki gormedim acikma yada kilo artısı bu konuda yorum ve fikirlerinizi bekliyorum

bende o sitede yazılanlara ınanarak almam asla, evet kullanan arkadaslar ve faydasını goren arkadaslar vardı sanırım bunye meselesı herkese aynı tepkıyı vermıyor, ben kullanan arkadasların tekrar suanki yorumlarını almak ıstıyorum suankı durumunuz nedır ? bendemı bı yanlıslık var

sabah ksam meyva suyuna 1 cay kasıgı kullandım

arkasasım valla bende etkısı oldu 6 kılo aldım ve kılo aldıkdan sonra psıkolojım olarak yemek yıyemedım ıstah flan kalmadı yıyemedım kılo verdım sandım ama aynıyım yıne sadece 6 kılo aldım 1 kılosunu verdım o hastalıgımda ıı ya bılmıyorum ama ıı hıssedıyorum kendımı

kızlar merhaba.. yazdıklarınızı okudum üzüldüm ben demiştim parayla kilo alınmaz diye.. ben bu topic sayesinde 10 kilo aldım verdimmi hayır vermedim tek bende almadım bizim devriye kople aldı:)biz birbirimizi motive ettik.. ben cok öncedende neler yapacagınızı anlattım ama inanmadınız. zararlarınıdan korktunuz. satın aldıgını şeylere güvendiniz... şuan işe başladıgım için cok sık giremiyorum. ama yardımcı olurum yinede size. ve gercektede zayıf arkadaşlarım var onlarada yardımcı oldum cok güzel kilo aldılar. tek birşey söyleyim. öyle oturup ilacını etkisini göstermesini beklemekle olmuyor.sağlıklı yaşamlar hepinize..

arkadaşlar burda cogumuz XXX şurup kullandık.3 bucuk ytl. iştahımızı cok actı. benim iştahım hiç yoktu. bu şurup cocuk alerji şurubu. yani yan etkisi asla yok. artı yan etkisi iştah acması. kesinlikle bu yan etkiyi yaşıyoruz:)ve akşamları harnup pekmezi süt. fındık kuruüzüm canınız sıkıldıkca yiyin.cayın yanına kesinlikle birşey yiyin. yatmadan önceden ekmeğinize sarelle sürün veya zeytin 10 tane olsun en az. ben bunları yersem zaten kilo alırım demeyin surup yediriyor.. ama ilk günler uyku yapıyor. aranızda okuyan veya calışan varsa haftasonları veya akşam içsin. sonra bünye alışıyor. yemeklerden önce 1 ölcek..ilk başlangıc. agzınız boş durmasın. karnınızı doyurmak için değil ara öğünler sadece mideniz büyüsün diye ve alışkanlık yapın diye durmadan bişeyler atıştırın. ve kalori cetveli internette bulursunuz. hesaplayın günlük yiyeceklerinizi 3000 kalori olmasına dikkat edin. ben 49 kilodan 59 oldum. boyum 1.68. şuan tam. inanmasınız belki ama ben akşamları yemiyorum. hemen alıyorum. mide büyüdü. ilk 15 gün yatarken zorlandım nefes alamadım midemin büyümesindenmiş. bide. göbek ilk günler göbek cıkıyor sonra kalcalara gögüslere ve en son alt bacaga yayılıyor. akşamları 10 defa mekik cekin. ve yatmış vaziyette bacaklarınızı biseklet pedali cevirir gibi cevirin ama cok değil 10 kere olsa yeter. cünkü spora gittiğimde vucut geliştirme 10. zayıflama 20 ile sınırlıydı. arkadaşlar fındık kalcada büyümesinde kuruzum cekirdekli göğüs büyümesinde cok faydası var. emin olun bunları uygulayın kilo alacaksınız. 10 gün sonra alıyoruz kilo dediğinizi duyacagım.

bide en önemlisi burda cok güzel arkadaşlıklar dostluklar edindim. hergün bir birimizin derdini dinleyip destek olduk sabah gözümüzü beraber acıp gece beraber kapattık.öyle birşey ki nerdeyse 24 saatimizi gecirdik burda hergün. artık yemekten konuşmuyorduk herşeyi konuşuyorduk o arada acıkıp pc başında yiyorduk. buda cok güzel motive ediyor insanı. ben akşamları fırsat buldukca gelirim kızlar. umudunuzu yitirmeyin.

O artık en son çare,inş gerek kalmaz ona da alırım hemen kiloları.Daha önce XXX XXX gibi iştah şuruplarından da alıp içtim iştah açıyo doğru ama başımı yataktan kaldırasım gelmiyordu.Derslere uyuyarak gidiyordum o da olmadı bıraktım.Bu harnup pekmezi var ondan almıştım ama kokusu midemi bulandırdı kullanamadım hiç düzenli.Herşeyim sorunlu:P Şimdi normal pekmez,tahin falan alıyım sütle içerim diyorum yatmadan önce. Bide kalori hesaplama kafama yattı,daha önce hiç hesaplamamıştım burda okuyunca baktım da o yediklerimle kilo almam imkansızmış zaten:)))

Back
X