- 29 Mayıs 2008
- 335
- 32
- 643
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
Slm herkese iyi akşamlar...kızlar ben mayıs ayından beri kavonoz kavonoz pekmezler bitirdim.harnup pekmezi hemde.b vitamini içtim.ama faydası olmuşturda istediğim kadar etkili olmadı.kanım normale döndü ama kilom hala anormal..olsun yinede umutluyum alıcam inş..zaten pek fazlasını da sitemiyorum...ama şu kış günlerini iyi değerlendirmek lazım...yazın pek kilo alınmıyo malesef..
şunuda sölemek istiyorum.ben 2008 ocak ayına kadar 39 kiloydum.resmen bitmiştim.ailem bile artık korkuyordu yani o sölzeri vs benim piskolojimi bozuyordu.tabi hemen doktora gittiim..sağlık ocağına.kan testleri yapıldı vs..kanım çok düşükmş ve vitamin depolarım boşalmış.o zmanlar miğde bulantısından yemek yiyemiyordum.ay o günleri hatırladım yine kötü oldum.neyse allah bi daha yaşatmasın inş. o yüzden çok şükrediyorum halime şuan 44 üm sanırım Allaha bin şükür.hedefte 48-50 olmak var inş...
canım kanının falan normele dönmesine cok sevindim kızlar bu nedemek oluo pekmez etkili formülll yine 5 kilo almıssın hadi hayırlısı ugrasınca oluo bakın kızlar hım aklıma gelmişken kızlar benim hala kızı günde 3 ögün yogurt yiyerek 2 kilo almıs oda cok zayıf daha önce söylemişmiydim bilmiyorum ama aklıma geldi tekrar diyeyim dedim

Son düzenleme: