Kilo Almak İstiyorum. Tavsiyesi Olan?

serifegundogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
16
10
1
30
her şeyi yiyorum her öğünü aksatmıyorum ama bi türlü kilo alamıyorum. ne yapmam lazım, neler yemem lazım kilo almak için bi önerisi olan var mı?

Önce bir doktora gidip tahlil yaptır. Belki bir sebebi vardır hipertiroidi gibi.
Sonra gün içinde aldıgın ve yaktıgın kaloriyi hesapla ortalama olarak. Yuksek ihtimalle aldıgın kalori yaktıgınla eşit veya daha az.

Bu konuda çok vasat olsam da ufacik minicik bir basari belirtisi gosterdim bikac ay once. 162 boyum zayifliktan oldum olasi muzdaribim. Kilo almak kadar zor, fakat aldiklarimi yakmak ve aninda kilo vermek kadar kolay birsey yok benim icin en sonunda 45.5 kiloya kadar dusunce kendimce bir "anti-diyet" (?) Uygulamaya basladim. Yavas da olsa etkisi oldu biraz. Telefonuma kalori hesaplayici bir program indirdim. Gunluk ihtiyacim olan kaloriyi hesapladim. Her gun ihtiyacim olandan 250-400 civari fazlasini almayi hedefledim. Meyve suyu dahi icsem kaydettim. Ihtiyacin olandan tam 7.000 kalori fazlasi, tam 1 kiloya tekabul ediyor. Hic tartiya cikmadan kalori hesabimi kendim yaptim. Her aksam tam yagli sut ve nesquik karisimi ve ara ogunlerde kakolu kek tukettim, bunlar zaten tek basina 200 kaloriyi geciyor yanilmiyorsam. Tabi gunde 3 ana ogunu hic aksatmadim. Ekmegi arttirmaya calistim. Yavas yavas zorlaya zorlaya da olsa 2.5 ay sonra 2.5 kilo almistim :) su an 48 im. Hedefim 52 ye ulasmak, umarim basaririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…