Kilo almam

t2328

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
23
5
36
33
Merhaba ben bu bir yılda çok kilo aldım eşim zayıf benim yanımda. Her gören çok kılo almışsın kötü olmuşsun diyor. Vermeye çalışıyorum veremiyorum 30 kilo aldım :( çevre yüzünden ne giysem yakistiramiyorum eski oz güvenim yok. Çok kez vermeye claıstım veremedim. Çok yiyen biri değilim. Diyete tam manası ile uyamadim. Diyetisyen de olmadı yani.

Merhaba ben bu bir yılda çok kilo aldım eşim zayıf benim yanımda. Her gören çok kılo almışsın kötü olmuşsun diyor. Vermeye çalışıyorum veremiyorum 30 kilo aldım :( çevre yüzünden ne giysem yakistiramiyorum eski oz güvenim yok. Çok kez vermeye claıstım veremedim. Çok yiyen biri değilim. Diyete tam manası ile uyamadim. Diyetisyen de olmadı yani.
Bir yılda mi 30 kilo aldınız? Yemeden mi ?hormon ile alakası var desek de 30 kilo olur mu ki

Diyete harfiyen uymanız gerekir. Yoksa tillahı gelse veremezsiniz çünkü sihirli değnekleri yok. Siz azimli olacaksınız siz kendinizi motive edeceksiniz. Bildiğim kadarıyla kilo vermeye çalışan insanların birbirine destek olduğu gruplar var onlara da dahil olabilirsiniz.

Merhaba ben bu bir yılda çok kilo aldım eşim zayıf benim yanımda. Her gören çok kılo almışsın kötü olmuşsun diyor. Vermeye çalışıyorum veremiyorum 30 kilo aldım :KK43: çevre yüzünden ne giysem yakistiramiyorum eski oz güvenim yok. Çok kez vermeye claıstım veremedim. Çok yiyen biri değilim. Diyete tam manası ile uyamadim. Diyetisyen de olmadı yani.

Nasıl aldınız 30 kiloyu gerçekten çok fazla. Şuan kaç kilosunuz belki size fazla geliyor olabilir boy ve kilonuzu merak ettim

Bir sağlık probleminiz olmadığına emin misiniz?
1 yılda 30 kilo yiyerek almak için biraz fazla...
Önce dahiliye, sonra dediklerinin dışından çıkmayacağınız bir diyetisyen..
Yada ince basit ve bilindik yoldan başlayın.
Günde 40-45 dakika yürüyüş.
Asansör kullanmak yasak.
Un ve sekerden uzak durun.
Gece yemek yemeyin
Böyle zaten ilk ay 5-6 kilo verirsiniz.

Bir yılda mi 30 kilo aldınız? Yemeden mi ?hormon ile alakası var desek de 30 kilo olur mu ki
Bir sağlık probleminiz olmadığına emin misiniz?
1 yılda 30 kilo yiyerek almak için biraz fazla...
Önce dahiliye, sonra dediklerinin dışından çıkmayacağınız bir diyetisyen..
Yada ince basit ve bilindik yoldan başlayın.
Günde 40-45 dakika yürüyüş.
Asansör kullanmak yasak.
Un ve sekerden uzak durun.
Gece yemek yemeyin
Böyle zaten ilk ay 5-6 kilo verirsiniz.
İnusilin direncinden şüphe duyduk. Sonra sınırda çıktı.

Yersen, oturursan kilo alırsın yemezsen, hareket edersen kilo verirsin. Çok basit bir formül.

Çok yemiyorum ama kilo alıyorum diyenler genelde çok yiyor. Günde kaç kalori aldığınızı bir hesaplayın bakalım.
Evet çok yedim çok oturdum bu sene. Biraz sıkıntılı bir süreç geçirdim. Şimdi de kilo vermeye çalışıyorum.

Tamam, o zaman ne yapacağını biliyorsun.
Kendin yazmışsın bak çok yedim, hareket etmedim diye.
Diyet yapmak dünyanın en keyifli şeyi değil, kabul, bir cipslere çikolatalara abanmak gibi keyfi yok.
Ama aç kalmadan, düzenli spor yaparak fit olabilmek mümkün.
Yediğin yemeklerin tadını arttırabilmek, kalorisi düşük şeyler hazırlayabilmek mümkün.
Bu iş bir matematik işi, yaktığın yediğinden fazlaysa gidiyor zamanla.
Kabullenmek zorundayız :KK45:

Tamam, o zaman ne yapacağını biliyorsun.
Kendin yazmışsın bak çok yedim, hareket etmedim diye.
Diyet yapmak dünyanın en keyifli şeyi değil, kabul, bir cipslere çikolatalara abanmak gibi keyfi yok.
Ama aç kalmadan, düzenli spor yaparak fit olabilmek mümkün.
Yediğin yemeklerin tadını arttırabilmek, kalorisi düşük şeyler hazırlayabilmek mümkün.
Bu iş bir matematik işi, yaktığın yediğinden fazlaysa gidiyor zamanla.
Kabullenmek zorundayız :KK45:
Evet. Özellikle bugün kendimi çok kötü hissettim ve kilonun verdiği bir mutsuzluk.

Evet. Özellikle bugün kendimi çok kötü hissettim ve kilonun verdiği bir mutsuzluk.

Böyle hissetmen iyi bir şey ama. Ben de aynada kendime bakıp bu nasıl oldu demiştim ve o gün diyet + spora başlamıştım, sonra daracık tişörtleri bluzları giyebilmesi güzel oluyor, kendinle gurur duyacaksın birkaç aya:)

Böyle hissetmen iyi bir şey ama. Ben de aynada kendime bakıp bu nasıl oldu demiştim ve o gün diyet + spora başlamıştım, sonra daracık tişörtleri bluzları giyebilmesi güzel oluyor, kendinle gurur duyacaksın birkaç aya:)
İnşallah ben de bunu istiyorum. Bu sefer kararlıyım. Insalah olur.

Back
X