- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 63
- 29
- Konu Sahibi Sadglozgrr
Boy ve kilonuzu yazarmisiniz size zahmetBende tam vermeye baslamistim hamile kaldim. Hala kiloluyum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boy ve kilonuzu yazarmisiniz size zahmetBende tam vermeye baslamistim hamile kaldim. Hala kiloluyum ama
Kesinlikle fazla kilo adet düzenini bozuyor ben son iki yılda boğazımı tutamadığım için aşırı kilo almıştım adet düzenim bozuldu insülin direnci çıktı insülin direnci olunca yumurta çatlayamıyor yürüyüş falan yaptım ama zayıflayamadan hamile kaldım yaklaşık 100 kiloyumIyi akşamlar güzel anneler tercubeniz e ihtiyacım var bugün akşam istegramda bi yazı okudum ve Vucud kitle endeksi 25 in üzerinde olanlar da hamile kalma şansı biraz daha dusuyormus böyle bisey duydunuz mu doğruluk payı varmı sizce
Bu insandan insana değişiyor canım. 100 kiloyla hamile kalan akrabam var. Ben 65 kiloydum. Klomen kullanmama rağmen yumurtam buyumuyordu. Doktor bana kilo verceksin dedi ve ben 60 a düştüm klomen ozaman ise yaramıştı. Bence sağlıklı uyku sağlıklı beslenme kilo da verilirse çok iyi olacağını düşünüyorumIyi akşamlar güzel anneler tercubeniz e ihtiyacım var bugün akşam istegramda bi yazı okudum ve Vucud kitle endeksi 25 in üzerinde olanlar da hamile kalma şansı biraz daha dusuyormus böyle bisey duydunuz mu doğruluk payı varmı sizce
Vuu bende 75 im tok halimle 2 3 kilo versem yeterli heralde boyunuz kaç ogrenebilirmiyimKesinlikle fazla kilo adet düzenini bozuyor ben son iki yılda boğazımı tutamadığım için aşırı kilo almıştım adet düzenim bozuldu insülin direnci çıktı insülin direnci olunca yumurta çatlayamıyor yürüyüş falan yaptım ama zayıflayamadan hamile kaldım yaklaşık 100 kiloyum
Ins bende kalırım bu ayBu insandan insana değişiyor canım. 100 kiloyla hamile kalan akrabam var. Ben 65 kiloydum. Klomen kullanmama rağmen yumurtam buyumuyordu. Doktor bana kilo verceksin dedi ve ben 60 a düştüm klomen ozaman ise yaramıştı. Bence sağlıklı uyku sağlıklı beslenme kilo da verilirse çok iyi olacağını düşünüyorum
İnsaAllah canım benim Rabbim aratmasın. Bir sorununuz varmı peki doktora gittiniz miIns bende kalırım bu ay![]()
1.70 boy kilo 90Boy ve kilonuzu yazarmisiniz size zahmet
Size hayatimi anlatiym burdanİnsaAllah canım benim Rabbim aratmasın. Bir sorununuz varmı peki doktora gittiniz mi
Vuu muVuu bende 75 im tok halimle 2 3 kilo versem yeterli heralde boyunuz kaç ogrenebilirmiyim
Ve sonrasında korunmadim sut korur dediler ama oğlum 6 aylıktı hamile kalmism oğlum küçük diye hiç istemedim 4 aylık oldu cinsiyet öğrenmeye gittik k8z dedi ama kalbi durmuş dedi doğum yaptırdılar bnaİnsaAllah canım benim Rabbim aratmasın. Bir sorununuz varmı peki doktora gittiniz mi
Sonra genetiğe gittim test yaptırdık eşim 45 kromozm ve yapışık gen tasidigini öğrendik bunun tedavisi yok dediler şans işi dediler olmaz deyil ama herşeyi göze alarak deneyin dediler dünyam karardı bi kızım olsun diye cok istemiştim olmadi yizde 30 ihtimalle normal yolla canli bi gebeligin olur dediler tekrar dedim o test yanlış dedim oğlum var benm dedim denedim yine tek seferde kaldım ama onuda kaybettmİnsaAllah canım benim Rabbim aratmasın. Bir sorununuz varmı peki doktora gittiniz mi
Sonra genetiğe gittim test yaptırdık eşim 45 kromozm ve yapışık gen tasidigini öğrendik bunun tedavisi yok dediler şans işi dediler olmaz deyil ama herşeyi göze alarak deneyin dediler dünyam karardı bi kızım olsun diye cok istemiştim olmadi yizde 30 ihtimalle normal yolla canli bi gebeligin olur dediler tekrar dedim o test yanlış dedim oğlum var benm dedim denedim yine tek seferde kaldım ama onuda kaybettm![]()
Herşey Allah tan canım benim. Bu da senin imtihanin. Üzülme. Rabbim büyüktür.Bu yüzden bu kadar çok istiyorm işte yavrum 4 yaşında kardeş istiyor ben evlâtlarimin3 acisiyla parçalamıyorum sürekli rüyalarımda görüyorum tek istedim sağlıklı bi evlât oğluma kardeş o tek kalmasin bna acımı unuttursn umut olsn ama olmayacak galiba yüzünü bile göremedim yavrularımı sürekli rüyamda görüp sabaha kadar aglayip canimi daha çok yakiyorm![]()
Dua edermisiniz bnaHerşey Allah tan canım benim. Bu da senin imtihanin. Üzülme. Rabbim büyüktür.
Ederim tabikide . Sabah namazinda herkese dua ediyorum İnanki. Burada kimseyi tanımıyorum ama herkese dua ediyorumDua edermisiniz bna![]()
Teşekkür ederim allah razı olsun canm sene ıns sorunsuz bi gebelik getirip evladını kucağına alırsın darısı bna ıns kuzum bu ay bekliyorm bakalım nolcak yagrin test yapcam adetime 1 gun kaldi ins cikarEderim tabikide . Sabah namazinda herkese dua ediyorum İnanki. Burada kimseyi tanımıyorum ama herkese dua ediyorum
Hadi insaAllah canım benimm Rabbim hamileliginin devamını getirmesini nasip etsinm sağ salim evladına kavuştursun seniTeşekkür ederim allah razı olsun canm sene ıns sorunsuz bi gebelik getirip evladını kucağına alırsın darısı bna ıns kuzum bu ay bekliyorm bakalım nolcak yagrin test yapcam adetime 1 gun kaldi ins cikar
Vuu bende 75 im tok halimle 2 3 kilo versem yeterli heralde boyunuz kaç ogrenebilirmiyim
1.70Vuu bende 75 im tok halimle 2 3 kilo versem yeterli heralde boyunuz kaç ogrenebilirmiyim