Kilo her şeye engel midir ?

Yahu konu nereden psikoloğa, psikiyatriste gitmeye geldi ? Ruh sağlığınızı olumsuz etkileyen bu adamı hayatınızdan çıkarmak çok daha kolay.
Ruh sağlığımı adam etkiledi dememiş ki.
Kötü olaylar yaşadım ve kaçışı yemekte gördüm demiş.
Şimdi de en ufak şeyde özgüvenim yok ağlıyorum,bittim diyor.
Size birisi böyle şeyler dese ağlayarak özgüvenim bitti der misiniz?
Kendisi demiş zaten okbyim ilaç kullanmak istemiyorum duygularımı köreltiyor diye.
Demek ki kullanmış bir uzman vermiş ama kendisine iyi gelmediğine karar vermiş.
Biz de diyoruz bu adamı dehlesin.
Ama adamı dehleyince sorun çözülecek mi?
Ruh sağlığına iyi gelmeyen tek şey bu adam mı? Eğer öyle ise senle bir şey konuşacağım deyince evlilik teklifi gelecek diye düşünüp yemek hazırlayıp güzel sofra kurmazdı bu adama.
Yaptığına da çok şaşırmazdı.
Ya da evlilik teklifini dört gözle beklemezdi.
Ya da adam sorunlu ise ve aman evlilik teklif edecek diye dört gözle bekliyor ise yine manipüle edilme sorunları vardır.
Her türlü bir uzmanla görüşmeli işte.
Sanki bu adam çıksa hayatından düzelecek mi her şey.
Şu an evet aydınlanma yaşadı sanki arkadaşım şekilci sevmiyor da beni çok diye alsın çıkarsın hayatından her şey çözülecek mi? Beklesin bakalım dehlesin.
Çözülürse yazsın

Ayy markası ne o tartının?

Bence de ayril, hadi diyelim simdi kilo verdin azmettin falan, ee evlendin cocugun oldu hamilelikte kilo aldin, sezeryan gobegin oldu, memen sarkti . Ee nolcak o zaman. Hadi bunlar olmadi hastalandin(Allah Korusun) bazi ilaclar sebebiyle kilo aldin, nolacak o zaman. Asla sizi oldugunuz gibi kabul etmeyen biriyle evlenmeyin.
Sizi dis gorunusunuzle elestirmesine musade etmeyin.
Ben olsam cvbi yapistorirdim git o zaman oyle birini bul. Adama bak ya. Adamlarin hic bi dertleri yok, ne kil, ne tuy, ne estetik, ne dogum. Bi de kalkmis kilo ver yakismiyo bilmem ne
.ay sinir oldum adama.

Gayette müsait. Ay neden erkeklere gerizekalı muamelesi yapılıyor anlamıyorum. Erkekler sandığınız kadar sığ değiller
Çok da zekiler öğretmen arkadaşlar da vardır söylesinler zekiler sosyal zekaları da iyi yani.
Sizlere rol kesiyorlarsa bilemeyeceğim.
Çok güzel yorumları,değişik bakış açıları var.
18inden sonra mı değişiyor bu erkekler anlamadım.
Konu dışında söylüyorum ama gayet akıllı ve iki,üç işi birlikte yapabilen varlıklar

Valla linçlenirim belki ama benim nişanlım da çok kilo alsa direk kalk hadi spora gidiyoruz derdim şimdi ben yakışıklı fit bir adam beğenip sevmişim kendisini salmasından hoşlanmazdım. Göze hitap etmesi çok önemli benim için, baktığımda etkilenmem çok beğenmem gerekiyor. Üstelik sağlık açısından da kilo dengesi çok önemli. Ha dönem dönem 5-10 kilo alınır verilir bunlar insani şeyler ama gelip 20-30 kilo alıp salmasın yani

Yaptırdım , diyetisyene de gittim daha önce ama diyete devam edemedim

Kesinlikle. Ha bide "erkekler bu kadar derin düşünmezler" düşüncesi tam bir facia. O kadar derin düşünürler ki sadece bunu dile getirmiyorlar. İşlerine mi gelmiyor nedir artık orasını bilmiyorum. Bu sitede erkeklere gerizekalı muamelesi yapılıyor resmen

Online da olabilir onerebileceginiz bir uzman var mi , yok bir anda gelişti her şey içinde tutmus uzun bir süre yine kendim için yapacağım ama sevdiğin değer verdiğin insanın seni kırmadan incitmeden guzelce konusmasi yerine pat diye böyle konuşması ister istemez insanı bir şoka sokuyor ki mesela ne olursa olsun her konuda ben suçlu olurum ya da küfür bile etti ben ettririm ona yoksa etmezmis falan çok manipüle ediyor beni ve hep sonradan düşününce fark ediyorum

Kuzum bende son yillarda kilo aldim… hepimiz aliyoruz kim almiyorki? Ama ben hayatimdaki hicbir erkekten kilo ver falan filan diye duymadim hicbir zaman…benim kendim zayiflamam gerektigini biliyorum arada 4, 5 kilo veriyorum. Bunu sana soyleyen erkek kötüdur, seni begenmiyordur ve dahada devam edersen bu adamla ya igne iplik olmak zorunda kalacaksin yada o terk edecek seni.

Önce bu gereksizden ayrıl sonra kendinde istiyorsan zayıflarsin.
Önemli mi dersen bence de bicok durumda önemli en başta insanın kendi sağlığı için önemli. Normalde hiç kilosu olmayan biriydim doğumdan sonra 10 kilo gibi bir fazlam kaldı 1 sene kadar. O 1 senede bile çok zorlandım ben hem sağlık açısından hem görsel olarak kimse için değil ama kendim için cabalayip verdim. Otomatikman sağlıkla ilgili durumlarda düzeldi.

Aynen öyle.
Biz belli periyotlarla kitap okuyoruz öğrenciler ile,13-14 yaş, kitap dahilinde soru sorduğumda siz nasıl karakter eklerdiniz,sizce sonra ne olmuş olabilir,neyi değiştirirdiniz,şu kahramanın şu duygusunu hangi renkle,nesneyle ilişkilendirirsiniz,ya siz şurda ne yapardınız,en çok hissettiğiniz duygu neydi,sevdiniz mi vs gibi sorulara yorumlayarak çok güzel cevaplar veriyorlar,farklı yerlerden bakıyorlar aa çok doğru üç düşünmemiştim diyorsun.
Aptal gibi ince düşünemiyor gibi durumları yok farklı bakış açıları bar hatta. Kızların da var hatta belki daha iyi o ayrı.
Ama kendi düşündüğünü düşünmeyince aptal oluyor sanırım olay bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…