Kilo her şeye engel midir ?

Çoğu öyle
Kompleks düşünce sistemleri, bizimkinin yanında 20 adım geride.
Bunu mu tartışacağız şimdi?

Canım Gizem,
Sana ömrünün en güzel günlerini morbid obez olarak geçirmiş biri olarak yazıyorum…

Şişmandım ayı dediler. Zayıfladım iskelet olmuşsun dediler.
Önce sevgilin dahil olmak üzere birilerini memnun etme ihtimalin yok insanoğlu aslaaaa memnun olmaz.

Yıllarca kilolusun ama çok güzelsin dediler… Sadece annem zayıfla kızım sağlığın için dedi ben annemi kötü bildim milletin saçma iltifatlarına kandım..

Mesele güzel gözükmekte değil mesele sağlıklı olabilmekteymiş…

Senin kilonla kabul etmeyen biriyle asla bir yola girme.. Evlenince doğum yapınca ne olacak???

Sadece ve sadece kendini düşün lütfen. Bu kilo ile iyiysen öyle kal yolu göster ama sende rahatsız isen kendin için bak KENDİN için adımlar at….

İnsanoğlu asla memnun kalmaz sen kendin için yaşa….

Zaten erkek arkadaşınız ince biri değil hatta bencil ve hatta sizi manipüle ediyordur ama bir yıldır birlikteyiz diyorsunuz bu davranışlarına belki 8 ay önce başlamıştır.
Bir düşünün sorununuz 8 ay önce mi başladı.
Siz adamdan ayrılın gitsin zaten size iyi gelmiyor.
Ama derseniz sorunum sevgilimdi ayrılınca iyi olacağım sözlerimi geri alırım.
Ama öyle değilse duygusal açlığım var kendime engel olamıyorum ben de memnun değilim derseniz hem adamdan ayrılın hem kendiniz için de bir şeyler yapın.

Boy ve kilo kaç acaba ? Bu arada ben de ortada kaldım bu konuda. Hem kalp kırmamak için çırpınmış hemde kalp kırmış

Ay ay ay kiloyu sen geç kardeşim.
Kilo bu yazdiklarin yanında o kadar masum duruyor ki. Bu dediklerin manipülenin temel özellikleri.

Küfür edip sen ettirdin. Bağırıp sen bagirttin diyen erkekler..... Kaç kaç kaç

Ben de ilk defa duydum , beğenmediğini hissettiriyor sürekli davranışlariyla ama ben çok değer veriyordum ,hasta oldu git onla doktora ilacı için saat kur uyandırmak için saat kur sürekli kiyafetler alırdim çanta ayakkabı vs belki de beni sevsin diye bilmiyorum ama eski hevesim kalmadı tamam ben veririm ama kırılan kalp düzelmiyor ki

Çoğu öyle
Ee kompleks düşünce sistemi çok mu iyi bir şey bilinç altında insanı dürten, geçmişten getirdiği doğru,yanlış her şeyi düşünmeye iten bir düşünce yani.
20 adım gerideyse ne güzel.
Demek istediğiniz başka bir durumsa yanlış ifade etmişsiniz

Ay ay ay kiloyu sen geç kardeşim.
Kilo bu yazdiklarin yanında o kadar masum duruyor ki. Bu dediklerin manipülenin temel özellikleri.

Küfür edip sen ettirdin. Bağırıp sen bagirttin diyen erkekler..... Kaç kaç

Kız 90 ney bı wc ye gir 80 ne düşersin şu erkolarin azına laf vermeyin yahu

Dönemsel bir hastalık vs varsa önceden zayıfsanız sizi zayıf sevmiş ama bu hastalık döneminde destek olması gerekiyor
Lafları çok ağır sizi sevmiyor gibi
Ama adamı da anlıyorum bi yandan 50 kg sevgili olduğun birisi bi anda 70kg olursa noluyor ya vs dersin

O kadar güzel konuştunuz ki içime su serpildi ,çok teşekkür ederim , insanlar çok tuhaf çok karışık varlıklar ben kendim için yapacagim bunu daha iyi bir ben için daha iyi hissetmek için ama dediğinizde çok haklısınız , insanları hiçbir şekilde memnun edemeyiz , ciddi travmalardi benimki ama kendim mücadele ettim hep ,hep yalnızdım hala da öyle çünkü kendimi ben yalnizlastirdim bir seçim olarak , yüz modeliydim ben İzmir'de bir ajansta Alsancakta sonra kötü insanlarla karşılaştım diyeyim ayrıntıya girmeyeyim 2 yıl falan onlarla tek başıma mücadele ettim,sonra kiloyu hem kaçış hem de görünmezlik olarak gördüm kilolu insan görünmez olurdu çünkü bunu dipte olan biri mutlaka anlar o kaybolma fark edilmeme isteğini çünkü korkularım vardı aynı seyleri yaşar mıyım diye ve saklandım bunun arkasına bir duvar ördüm kendime kendimce güvenli alan oluşturdum ama yanlış bir duvar,simdi içinden çıkamıyorum o duvarın düzelmek istiyorum ama yorgun da hissediyorum ya da o gücü bulamiyorum ,artık kabugumu kırmanın vakti geldi bunun farkındayım ama bu sefer elimden biri tutsun ben burdayım desin yanındayım her şeye rağmen guvendesin desin istedim olmadi yine ama söz Yeni bir Gizem olacak ,kimse için değil ama kendim için içindeki o masum kız çocuğu için

Psikoloji tanımlaması yapmamıştım, düşünce sistemlerinin ‘kompleks’ olmamasından bahsettim ki gayet nörolojik bir tanımlamaydı.
Bu da bana göre değil son araştırmalar sonucudur, atmasyon bir fikir değil yani.
Yanlış anlaşılmaya açık bir tamlama olup Freud akla getirmiş, o da benim kusurum olsun.

Benim gibi düşünen birini görmek ne güzel oldu
Çoğu öyle
Tartışalım diye bi talebim olmadı
Bunu deyip

Buna

Bu cevabı verince ne oldu şimdi ?
O gerizekalı ile kastettiğim gerizekalılık farklıydı ama ya. Gerçekten bunu anlamak zor mu oldu? Djdjsjdjs

Evet o yüzden versem de kiloyu alsam da ilerde bu sorunlar tekrar karşıma çıkacak da başka sorunlar,kendisi fıt ama ruhu 0 beden anlayış ,iyi niyet vs pek yok

Sizi tanidiginda zayif mtiysaniz cok hakli kilo alip obez gibi kotu bir duruma geldiyseniz ayni sekilde sizi sevmesini beklemeniz sacma degilmi sizi seviyorki eski halinize donmenizi istiyor sizinki tembellik her halimle beni sevsin ben hicbisey yapmayayim kafasi

Evet o yüzden versem de kiloyu alsam da ilerde bu sorunlar tekrar karşıma çıkacak da başka sorunlar,kendisi fıt ama ruhu 0 beden anlayış ,iyi niyet vs pek yok
Bence sizi çok kırar şimdiden böyleyse evlenince oluşabilecek çatlak, selülitlere kadar laf eder. Herkes fiziği güzel olsun, orantılı bir zayıflık olsun ister ama bunun için sizi teşvik edebilirdi beraber spor, yürüyüş yapmak için bir adım atabilirdi. Direk fiziksel anlamda söylediği sözler hoş değil. Bende soğurdum.

Çok emek çok sevgi var ama ruh sağlıgimi çok bozdu çok değersiz hissettirdiği oldu bir güzel söz bir çaba yoktu hep ben cabalamistim her şey için

Evet katılıyorum size, kendi ailem ,onun ailesi,o sürekli bu konuyu açıyorlar bana bir de böyle olunca kendimi iyice sucluymusum gibi hissediyorum

Demiş aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…