Kilo her şeye engel midir ?

Valla adam sizi gelinlikle vs hayal etmiş kendi yanına yakıştıramamış. Bide çocuk olursa ne hale gelir kim bilir diye de korkmuş. Benim iyiliğimi düşünüyo triplerine girerseniz adam iyisini bulabileceğini düşündüğü an ortada kalırsınız. Seven adam incitmekten korkar bunlar nasıl cümleler. Bunları söylerken nasıl ağzını yırtmadınız. Kendi sağlığınız için kilo veriyorsanız verin. Bence sevgilinizi de terkedin. Bide beğenmediği kadın tarafından terkedilmeyi tatsın.

Kilo verin gözünüzde bu kadar büyütmeyin hergün yürüyüş yapın diyet liste tamamdır

Güzel zayıflar, sonra da ayrilirdim ne münasebet böyle konusuyor,hadi kilo verdiniz evlendiniz sonra oldu ya yine kilo aldiniz,yine mi aynı konuşmaları yapacak.evet fazla kilo iyi birşey değil ama ona konuşmak düşmez

Bana soylenmenize gerek ypk, 40 yasindayim ben zaten ve evet kilo (herhangi bir saglik sorunu yoksa) insanin kendine saygisidir. Ha ben cok zayif da degilim 40 bedenim ama fikrim bu. Ayrica muhatabiniz ben degilim, herkes fikrini soyluyor. Varsa fikriniz konu sahibine iletirsiniz

Kilo madem insanın kendisine saygısı, siz de o zaman dikkat edebilirsiniz madem öyle dusunuyormussunuz. Dikkat edin de büyük konuşup yaşınız ilerledikce verdiğim örnek gibi olmayın, genelde hep öyle oluyor çünkü.

Konuda bu derece katı olanlar hep 50 li yaşlarında 44 46 olmakta sorun görmüyor. Saygıysa, ilerisi için de saygı devam etmeli madem.

üzüleceğinize ağzının payını verseydiniz keşke.

Ben dikkat ediyorum ama seker hastasiyim. Evet kendime saygim var elbette, ara ara zatiflayip kilo aliyorum. Ama Bir anda 90 kilo olup bakimsiz olmayi normallestirmeyin lutfen. Ayrica ben uygulasam da uygulamasam da fikrim bu, hosunuza gider gitmez o da sizin probleminiz.

Kilo tum kotuluklerin ve hastaliklarin anasidir, bu kadar basit

Aslında kötü gibi görünüyor ama bence doğruyu söylemiş
Bende 73 kiloyum gercekten ne hareket edebılıyorum
Ne tahammulum var .. 15 yıldır evlıyım hep kıloluyum hıc boydan resmım yok
Erkek arkadasın dogru soylemıs gercekten kılo herseye engel ..
Ama bendede o zayıflamaya dair istek yok
Bence psıkolojık destek almalıyız
Cünkü bizlerinki doymak ıcın degıl .. duygusal aclık

Normaldim ,şu an öyle tabi 90 a çıktım
Ben en fazla 75 oldum . Boyumda 160
Ben bıle cok zorlanıyorum gercekten sevgılın dogru soylemıs
Senı sevmese acıklama yapmadan bırakır gıderdı
Bence bır psıkıyatre gıdıp bı konus bakalım
90 kilo az degıl
Benımde gıtmem lazım ama panık atak bar ılaclara bıle korkum olustu ..
Ben mıdem patlayana kadar yemek yıyorum
Acı tatlı ekşi hıc farketmıyor ust uste yıyorum sonrada mıdem patlıcak gıbı oluyor ancak oyle duruyorum . Psıkolojık bence

Kimse kimsenin vücuduna karışamaz. O vücut sizin. Fakat sağlığınız için hazır hissettiğinizde kilo sorununuzu bir diyetisyenle çözmenizi tavsiye ederim. Doğum sonrası kilolarım için bu yaz kendimi hazır hissettim, yürüyüş ve diyetle kilo verdim, iki aya hedefime ulaşırım. Hazır hissetmeden başlanan diyetler yarim kalıyor. Ayrıca sizi her halinizle kabul etmeyen bir adam için gözyaşı dökmeyin...

Bu konuşmanın bir benzerini ben eski erkek arkadaşıma yapmıştım. Tanıştığımızda ve ilişkiye başladığımızda inanılmaz atletik ve kaslı idi. Ben de çok fazla spor yapan biri olduğum için en azından haftada bir iki gün spor yapan biriyle birlikte olmak benim için daha çekici. İlişki 3 yıla yakın sürdü ve son bir buçuk yıl o sporu bıraktı. Maalesef fiziksel olarak da o aşırı zayıf olan erkeklere döndü. -bana asla çekici gelmeyen vücut tipi- kendisine dedim ki, eğer bu şekilde tanışsaydık muhtemelen bir ilişkimiz olmazdı. "piyasadan çekildim" kendimi salabilirim diyorsan üzgünüm bana hiç saygın yok, sonra düzensiz bir şekilde spora geri döndü ama açıkçası o ekstrem fiziksel değişim ve bundan hiç rahatsız olmaması bende ilk soğumaya neden olan şeylerden biriydi.

Ben de bu ay doğum sonrası kilolar için diyete başladım. Doğum sonrası dediysem 9 ay sonrası. Bu ay 5 kilo verdim. Bi 5 kilo daha var. Toplaşıp birlikte mi kilo versek.

Ben partnerinizin sizi uyarmasına hak verdim ama senle evlenemem lafı kabul edilebilir değil. Ben eşim balıketliyken tanıştım şimdi şişman oldu ama bunun olacağını bilseydim yine evlenirdim. pisboğaz olup bu konuyu hiç dert etmeyip mütemadiyen kilo alan insanlara saygı duymuyorum. Benim kocam da çok kilo aldı mesela kocama hala çok aşığım ama doydum dedikten sonra yemeye devam etmesi yemek yedikten sonra da çok şiştim demesini itici buluyorum. Stresten kilo alıyorum diyip duruyor ama keyifli günlerinde de gayet çok yediğini biliyorum. Bazı şişmanlar hareket etmeyi sevmiyor her yere taksiyle gitmek istiyor. Neyse ki eşim hareket etmeyi çok sevdiğinden ondan soğumuyorum

Seker hastası olunması da genetik faktörler ile beraber tamamen yeme ile alakalı bir problem.

Mesele sadece sizin yorumunuz ve benim hoşuma gidip gitmemesi değil.

Çoğu kişinin kendine bakmadan ya da kendine gelince bahanelere sahip olup millete gelince acımasız standartlarda olması.

Belki karşıdaki kişide hasta ve o bile bilmiyor ne biliyor ki insanlar? Hemen ama çat yok bakımsız yok saygısızca bu bilmem ne.

Bizim de düşüncelerimiz var bunlar insanları negatif etkiler diye söylemiyorduk eskiden ama artık tam tersi olmuş. O nedenle önce siz mesela kendi geleceginizi düşünün, karsinizda genç bir konu sahibi var onun sağlığını düşünmek ne nisanlisina ne de 40 yaşında 40 beden birisine kaldı.

Ay dünyanın en kötü şeyi yaşyan bilir. İnsanların uzak bıle olsan kılon hakkında konusmayı kendıne hak görmesi. Annenın bıle sürekli bişey yerken konusması vsvs o kadar uzunki. Zaten dipte birini daha cok dibe götürüyolar . İyi bir diyetisyenle daha önce başarmıstım bu sene yine başardım. Yanı kilo alınır verılır. Önemli olan bızım nasıl hıssettiğimiz

Siz dusunun o zaman ama benim oyle bir yukumlulugum zaten yok. Burda kimse kimseyi dusunmek zorunda degil, oyle duygusal bir baga gerek yok. Konu sahileri fikir sorar biz de fikrimizi soyleriz, hosunuza gitmiyorsa kendi fikrinizi yazar gecersiniz. Bana neyi anlatiyorsunuz ya da neden beni alintiliyorsunuz anlamadim.

Ben 52 kg iken seker hastasi oldum, yemekle pek alakasi yoktu anlayacaginiz. Mesela kendimi bildim bileli beyaz ekmek yemem, evime girmez ramazanda pide disinda.

Lutfen artik asiri kulturlu gibi gorunmeye calisan bu vizyonsuz halinizle beni alintilamayi birakin, kendi isinize bakin

Son paragrafınız ile renginizi çok güzel belli ettiniz siz de evet.

Bu konu bir kültür meselesi değil ayrıca ama anlayabilme kapasiteniz ortada olduğu için daha fazla devam etmiycem ben de. Kendinize bakmadan millete akıl dağıtmaya devam edebilirsiniz siz, size iyi forumlar.

Kilo güzel bir şey değil bu konuda hemfikiriz ben de kilo sorunları yaşadım ne yürümeniz yürüme, ne terlemeniz normal, tıknefes bir hayat asla güzellenemez ama hatta büyük yazayım AMA maalesef bu adam sizi sevmiyor. Bunlar ne çirkin cümleler nasıl kaba ve alttan alta tehdit eden bir üslup! Söylediklerinde haklı bile olsa sizi gerçekten sevse buna beraber bir çözüm bulmak için uğraşır sizi böyle kötü hissettirmezdi.

Birebir aynısını ilk evliliğimde yaşamış biri olarak diyorum ki ayrılın ve diyeti de sporu da kendiniz için yapın öncelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…