- Konu Sahibi Gizemmmm27
-
Kilo verin gözünüzde bu kadar büyütmeyin hergün yürüyüş yapın diyet liste tamamdırMerhaba arkadaşlar,konuşacak kimsem yok o yüzden sizden destek almak istiyorum, isim var kendi evimde oturuyorum 1 yıl süren güzel bir ilişkim var ya da ben öyle sanıyordum, geçen hafta sevgilim seninle çok önemli bir konu konuşacağım dedi evlenme teklifi edecek sandım heyecanlandım,baş başa olmaliyiz falan dedi masa hazırladım evet dinliyorum dedim mutlu mutlu , kilo vermelisin dedi , eğer kilo vermezsen seninle evlenemem sağlık için hem de göze hitap etmeli dedi çocuğumuz olunca peşinden nasıl kosturacaksin ,nasıl nişanlık gelinlik giyeceksin sen ne kadar bakimsizsin hiç mi kendine değer vermiyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı sadece öyle kalakaldım ,önceden zayıftım ama bazı kötü olaylar yaşadım ve yemeği kendime bir kaçış yolu bir rahatlama olarak sectim ve kilo verme istediğini kendi içimde ne olursa olsun olusturamiyorum aslında ben de istiyorum ama o gücü kendinde bulamiyorum,ozguvenim yerle bir şu an günlerdir ağlıyorum bir yanım o insanı çok seviyor bir yanım bu konuda bana bu kadar baskı uyguladığı için çok kızgın ne yapacağımi bimiyorum çok yaraliyim lütfen bana bir akıl verin , teşekkürler okuduğunuz için
eğer kilo vermezsen seninle evlenemem
hem de göze hitap etmeli
Bu cümlelerden sonra eski sevgilim olurdu. Sağlığını düşünebilir ama hiç de sağlığını düşündüğü için zayıfla demiyornasıl nişanlık gelinlik giyeceksin sen ne kadar bakimsizsin hiç mi kendine değer vermiyorsun dedi
Güzel zayıflar, sonra da ayrilirdim ne münasebet böyle konusuyor,hadi kilo verdiniz evlendiniz sonra oldu ya yine kilo aldiniz,yine mi aynı konuşmaları yapacak.evet fazla kilo iyi birşey değil ama ona konuşmak düşmezMerhaba arkadaşlar,konuşacak kimsem yok o yüzden sizden destek almak istiyorum, isim var kendi evimde oturuyorum 1 yıl süren güzel bir ilişkim var ya da ben öyle sanıyordum, geçen hafta sevgilim seninle çok önemli bir konu konuşacağım dedi evlenme teklifi edecek sandım heyecanlandım,baş başa olmaliyiz falan dedi masa hazırladım evet dinliyorum dedim mutlu mutlu , kilo vermelisin dedi , eğer kilo vermezsen seninle evlenemem sağlık için hem de göze hitap etmeli dedi çocuğumuz olunca peşinden nasıl kosturacaksin ,nasıl nişanlık gelinlik giyeceksin sen ne kadar bakimsizsin hiç mi kendine değer vermiyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı sadece öyle kalakaldım ,önceden zayıftım ama bazı kötü olaylar yaşadım ve yemeği kendime bir kaçış yolu bir rahatlama olarak sectim ve kilo verme istediğini kendi içimde ne olursa olsun olusturamiyorum aslında ben de istiyorum ama o gücü kendinde bulamiyorum,ozguvenim yerle bir şu an günlerdir ağlıyorum bir yanım o insanı çok seviyor bir yanım bu konuda bana bu kadar baskı uyguladığı için çok kızgın ne yapacağımi bimiyorum çok yaraliyim lütfen bana bir akıl verin , teşekkürler okuduğunuz için
Bana soylenmenize gerek ypk, 40 yasindayim ben zaten ve evet kilo (herhangi bir saglik sorunu yoksa) insanin kendine saygisidir. Ha ben cok zayif da degilim 40 bedenim ama fikrim bu. Ayrica muhatabiniz ben degilim, herkes fikrini soyluyor. Varsa fikriniz konu sahibine iletirsinizAyy kilo konusunu ne kadar basite indirgeyebiliyor insanlar öyle yok kendisine saygı duymuyordur bilmem ne öyle mi.. Bu kadar basit mi ya bu işler sanıyorsunuz? Zayıf insanlar çok mu saygı duyuyor yani kendine, kilolu insanlar duymuyor öyle mi?
Bir kere önce, herkes zayıf olmak zorunda falan değil.
İki, insanlar dönem dönem kilo alabilir. Böyle beylik lafları eden her kadın 50 60 larinda ne hikmetse 30 40 kilo şişiyor da gencken bayılıyor böyle laflar etmeye ama. Madem saygı, bi zahmet 60 yaslarinizda da gençliğimizden en fazla 10 kilo almış olmaya özen gösterin olur mu?
Konu sahibi, sen önce sakin ol ve bu angutu sen şutla asıl. Cunku bu zihniyetteki kişiler body shaming yapmaya bayılır. Sen 70 kilo da olsan ik bık yaparlar, insanın görüşme şekline zerre saygıları falan yok.
O söylediği laflar, yok seninle böyle evlenmem falan ne kadar terbiyesizce.
İlerde kendisi bir kaza vs geçirmeyip ani kilo artışı yasamayacaginin garantisine sahip yani öyle mi??
İnsan bir kere gelecek ne gösterir bilinmez der, böyle beylik laflar sırf bu nedenle etmez. Sevgilisine destek olmak isteyen de beraber aktivite planı yapar, konuşur anlamaya çalışır.
Bu adam seni cook uzer ve inan üzüntüden kendini daha çok kaybetmene ilerde sebep olabilir. O nedenle yol yakınken sen yolla bu adamı.
Vücuduna ve sana laf söyleme cüretini gösteren herkese de lafını soyle, sağlık önemli bık biklarin yarısı sigara içiyor. Sigara içerken sağlık nereye gidiyor acaba?
Sağlık önemli bık bikcilarin çoğu spor falan yapmıyor. İnsanlar iyi niyetli ve senin sağlığını falan dusunmuyor, eziklemeyi ve firsatini bulduklari açıktan asagilamayi çok seviyorlar sadece, izin verme kimseye.
Kilo madem insanın kendisine saygısı, siz de o zaman dikkat edebilirsiniz madem öyle dusunuyormussunuz. Dikkat edin de büyük konuşup yaşınız ilerledikce verdiğim örnek gibi olmayın, genelde hep öyle oluyor çünkü.Bana soylenmenize gerek ypk, 40 yasindayim ben zaten ve evet kilo (herhangi bir saglik sorunu yoksa) insanin kendine saygisidir. Ha ben cok zayif da degilim 40 bedenim ama fikrim bu. Ayrica muhatabiniz ben degilim, herkes fikrini soyluyor. Varsa fikriniz konu sahibine iletirsiniz
üzüleceğinize ağzının payını verseydiniz keşke.Merhaba arkadaşlar,konuşacak kimsem yok o yüzden sizden destek almak istiyorum, isim var kendi evimde oturuyorum 1 yıl süren güzel bir ilişkim var ya da ben öyle sanıyordum, geçen hafta sevgilim seninle çok önemli bir konu konuşacağım dedi evlenme teklifi edecek sandım heyecanlandım,baş başa olmaliyiz falan dedi masa hazırladım evet dinliyorum dedim mutlu mutlu , kilo vermelisin dedi , eğer kilo vermezsen seninle evlenemem sağlık için hem de göze hitap etmeli dedi çocuğumuz olunca peşinden nasıl kosturacaksin ,nasıl nişanlık gelinlik giyeceksin sen ne kadar bakimsizsin hiç mi kendine değer vermiyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı sadece öyle kalakaldım ,önceden zayıftım ama bazı kötü olaylar yaşadım ve yemeği kendime bir kaçış yolu bir rahatlama olarak sectim ve kilo verme istediğini kendi içimde ne olursa olsun olusturamiyorum aslında ben de istiyorum ama o gücü kendinde bulamiyorum,ozguvenim yerle bir şu an günlerdir ağlıyorum bir yanım o insanı çok seviyor bir yanım bu konuda bana bu kadar baskı uyguladığı için çok kızgın ne yapacağımi bimiyorum çok yaraliyim lütfen bana bir akıl verin , teşekkürler okuduğunuz için
Ben dikkat ediyorum ama seker hastasiyim. Evet kendime saygim var elbette, ara ara zatiflayip kilo aliyorum. Ama Bir anda 90 kilo olup bakimsiz olmayi normallestirmeyin lutfen. Ayrica ben uygulasam da uygulamasam da fikrim bu, hosunuza gider gitmez o da sizin probleminiz.Kilo madem insanın kendisine saygısı, siz de o zaman dikkat edebilirsiniz madem öyle dusunuyormussunuz. Dikkat edin de büyük konuşup yaşınız ilerledikce verdiğim örnek gibi olmayın, genelde hep öyle oluyor çünkü.
Konuda bu derece katı olanlar hep 50 li yaşlarında 44 46 olmakta sorun görmüyor. Saygıysa, ilerisi için de saygı devam etmeli madem.
Ben en fazla 75 oldum . Boyumda 160Normaldim ,şu an öyle tabi 90 a çıktım
Kimse kimsenin vücuduna karışamaz. O vücut sizin. Fakat sağlığınız için hazır hissettiğinizde kilo sorununuzu bir diyetisyenle çözmenizi tavsiye ederim. Doğum sonrası kilolarım için bu yaz kendimi hazır hissettim, yürüyüş ve diyetle kilo verdim, iki aya hedefime ulaşırım. Hazır hissetmeden başlanan diyetler yarim kalıyor. Ayrıca sizi her halinizle kabul etmeyen bir adam için gözyaşı dökmeyin...Merhaba arkadaşlar,konuşacak kimsem yok o yüzden sizden destek almak istiyorum, isim var kendi evimde oturuyorum 1 yıl süren güzel bir ilişkim var ya da ben öyle sanıyordum, geçen hafta sevgilim seninle çok önemli bir konu konuşacağım dedi evlenme teklifi edecek sandım heyecanlandım,baş başa olmaliyiz falan dedi masa hazırladım evet dinliyorum dedim mutlu mutlu , kilo vermelisin dedi , eğer kilo vermezsen seninle evlenemem sağlık için hem de göze hitap etmeli dedi çocuğumuz olunca peşinden nasıl kosturacaksin ,nasıl nişanlık gelinlik giyeceksin sen ne kadar bakimsizsin hiç mi kendine değer vermiyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı sadece öyle kalakaldım ,önceden zayıftım ama bazı kötü olaylar yaşadım ve yemeği kendime bir kaçış yolu bir rahatlama olarak sectim ve kilo verme istediğini kendi içimde ne olursa olsun olusturamiyorum aslında ben de istiyorum ama o gücü kendinde bulamiyorum,ozguvenim yerle bir şu an günlerdir ağlıyorum bir yanım o insanı çok seviyor bir yanım bu konuda bana bu kadar baskı uyguladığı için çok kızgın ne yapacağımi bimiyorum çok yaraliyim lütfen bana bir akıl verin , teşekkürler okuduğunuz için
Ben de bu ay doğum sonrası kilolar için diyete başladım. Doğum sonrası dediysem 9 ay sonrası.Kimse kimsenin vücuduna karışamaz. O vücut sizin. Fakat sağlığınız için hazır hissettiğinizde kilo sorununuzu bir diyetisyenle çözmenizi tavsiye ederim. Doğum sonrası kilolarım için bu yaz kendimi hazır hissettim, yürüyüş ve diyetle kilo verdim, iki aya hedefime ulaşırım. Hazır hissetmeden başlanan diyetler yarim kalıyor. Ayrıca sizi her halinizle kabul etmeyen bir adam için gözyaşı dökmeyin...
Seker hastası olunması da genetik faktörler ile beraber tamamen yeme ile alakalı bir problem.Ben dikkat ediyorum ama seker hastasiyim. Evet kendime saygim var elbette, ara ara zatiflayip kilo aliyorum. Ama Bir anda 90 kilo olup bakimsiz olmayi normallestirmeyin lutfen. Ayrica ben uygulasam da uygulamasam da fikrim bu, hosunuza gider gitmez o da sizin probleminiz.
Kilo tum kotuluklerin ve hastaliklarin anasidir, bu kadar basit
Siz dusunun o zaman ama benim oyle bir yukumlulugum zaten yok. Burda kimse kimseyi dusunmek zorunda degil, oyle duygusal bir baga gerek yok. Konu sahileri fikir sorar biz de fikrimizi soyleriz, hosunuza gitmiyorsa kendi fikrinizi yazar gecersiniz. Bana neyi anlatiyorsunuz ya da neden beni alintiliyorsunuz anlamadim.Seker hastası olunması da genetik faktörler ile beraber tamamen yeme ile alakalı bir problem.
Mesele sadece sizin yorumunuz ve benim hoşuma gidip gitmemesi değil.
Çoğu kişinin kendine bakmadan ya da kendine gelince bahanelere sahip olup millete gelince acımasız standartlarda olması.
Belki karşıdaki kişide hasta ve o bile bilmiyor ne biliyor ki insanlar? Hemen ama çat yok bakımsız yok saygısızca bu bilmem ne.
Bizim de düşüncelerimiz var bunlar insanları negatif etkiler diye söylemiyorduk eskiden ama artık tam tersi olmuş. O nedenle önce siz mesela kendi geleceginizi düşünün, karsinizda genç bir konu sahibi var onun sağlığını düşünmek ne nisanlisina ne de 40 yaşında 40 beden birisine kaldı.
Son paragrafınız ile renginizi çok güzel belli ettiniz siz de evet.Siz dusunun o zaman ama benim oyle bir yukumlulugum zaten yok. Burda kimse kimseyi dusunmek zorunda degil, oyle duygusal bir baga gerek yok. Konu sahileri fikir sorar biz de fikrimizi soyleriz, hosunuza gitmiyorsa kendi fikrinizi yazar gecersiniz. Bana neyi anlatiyorsunuz ya da neden beni alintiliyorsunuz anlamadim.
Ben 52 kg iken seker hastasi oldum, yemekle pek alakasi yoktu anlayacaginiz. Mesela kendimi bildim bileli beyaz ekmek yemem, evime girmez ramazanda pide disinda.
Lutfen artik asiri kulturlu gibi gorunmeye calisan bu vizyonsuz halinizle beni alintilamayi birakin, kendi isinize bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?