Kilo her şeye engel midir ?

Yok tabi bir günlük bir şey değil çoğu konuda düzelir dedim,kendimi torpuleye çalıştım çok alttan aldım çok yuttum ama sevdiğim için yaptım hepsini ,en mantıklısı bu bence de kendim için bir şeyler yapıp benim hayatımı sürekli olumsuz yönde etkileyen birinden uzaklaşmak,en azından benim için iyi olacak

Demiş aslında.
Çok sonradan demiş ama birinin davranışları,sözleri ile istemediğin duruma geliyorsan o da çok sağlıklı bir durum değil.
Öyle mi?
Başta kötü şeyler yaşadım yemekte buldum kaçışı deyince ben erkek arkadaşının yaşattığı kötü şeyler diye düşünmemiştim öyleyse bilemem

Şimdi adam evet haklı sağlığın için kilo vermelisin fakatttt kilo vermezsen seninle evlenemem demiş ya işte eyvah dedirten şey bu . Adam sizi malesef beğenmiyor ve bunu evliliğin önüne şart olarak koyuyor. Bu kısım çok rahatsız edici işte.

Atar mısınız son araştırmaları peki?

Bence de uzaklaşın gitsin zaten şimdi soğuğuz diyorsunuz tam zamanı.
Onsuz çok daha iyi olursunuz

Evet inciten de bu

Sen beni beğenmiyor musun ? Defol git derdim.

Aaa hatan burda başlamış. Ben 2 çocuğumun babasına böyle yaptım ama etmediği kalmadı alçağın. En sonunda da yapmasaydın dedi. Neyse boşanırken terapi aldım. Psikolog hatan olmuş tabi sen onun annesi değilsin bunları annesi yapar dedi. Sen talepkar olacaktın dedi.
Erkekler emek ve para harcadığı kadına aşık olur. Verici olan kadın değersizleşiyor maalesef

Öncelikle üslubu hoş değil ama sizin iyiliğiniz için olan şeyi söylemiş. Şimdi düşünüyorum, eşimle tanıştığımda bakımlı, sağlıklı, kilosu ideal biriydi. Hala öyle ama değiştirseydi kendini, zamanla kilo alıp değişseydi ben de rahatsız olurdum. Kendini salmak tabiri var ya hani, o beni rahatsız eder mesela. Ama onunla o kiloda ve özelliklerle tanışsaydım onu öyle kabul ettim demektir. Kendimde onu değiştirme hakkım yok. Bak kilo ver bile demem çünkü kocaman insan bunun farkındalığına sahiptir derim. Kendi iyiliğinizi düşünün lütfen

Dişil enerji konusuna bi bakın isterseniz

Evet haklı
Kilo vermelisiniz
Ama onun için değil kendiniz için ilk etapta
Sözleri çok kırıcı olsada doğru
Yerinizde olsam kilo verir onu terkederim
Kendisi fit ise yanında kilolu kadın istemiyor olabilir. Hak veririm ama bu onun sorunu
Demekki yanında istediği insan siz değilsiniz çünkü evlilik boyunca kiloda alırsınız verirsinizde
Oda aynı şekilde hep öyle fit kalmayabilir
Şuan zayıflayıp onun istediği gibi olsanız bile ilerde doğum şu bu tekrar kilo alınca sizi bunun için terketmeyeceği veya rencide etmeyeceği ne malum.
O yüzden öncelikle kendiniz ve sağlığınız için zayıflayın. Ben onsuz duramam derseniz ona göre yol alırsınız.
Kısa sürede aldığınız kiloları kısa sürede verebilirsiniz, lütfen ilaçların arkasına saklanmayın.
İlaçlar kilo vermenizi yavaşlatıyor olabilir ama asla engel olamaz

Ayy kilo konusunu ne kadar basite indirgeyebiliyor insanlar öyle yok kendisine saygı duymuyordur bilmem ne öyle mi.. Bu kadar basit mi ya bu işler sanıyorsunuz? Zayıf insanlar çok mu saygı duyuyor yani kendine, kilolu insanlar duymuyor öyle mi?

Bir kere önce, herkes zayıf olmak zorunda falan değil.

İki, insanlar dönem dönem kilo alabilir. Böyle beylik lafları eden her kadın 50 60 larinda ne hikmetse 30 40 kilo şişiyor da gencken bayılıyor böyle laflar etmeye ama. Madem saygı, bi zahmet 60 yaslarinizda da gençliğimizden en fazla 10 kilo almış olmaya özen gösterin olur mu?

Konu sahibi, sen önce sakin ol ve bu angutu sen şutla asıl. Cunku bu zihniyetteki kişiler body shaming yapmaya bayılır. Sen 70 kilo da olsan ik bık yaparlar, insanın görüşme şekline zerre saygıları falan yok.

O söylediği laflar, yok seninle böyle evlenmem falan ne kadar terbiyesizce.

İlerde kendisi bir kaza vs geçirmeyip ani kilo artışı yasamayacaginin garantisine sahip yani öyle mi??

İnsan bir kere gelecek ne gösterir bilinmez der, böyle beylik laflar sırf bu nedenle etmez. Sevgilisine destek olmak isteyen de beraber aktivite planı yapar, konuşur anlamaya çalışır.

Bu adam seni cook uzer ve inan üzüntüden kendini daha çok kaybetmene ilerde sebep olabilir. O nedenle yol yakınken sen yolla bu adamı.

Vücuduna ve sana laf söyleme cüretini gösteren herkese de lafını soyle, sağlık önemli bık biklarin yarısı sigara içiyor. Sigara içerken sağlık nereye gidiyor acaba?

Sağlık önemli bık bikcilarin çoğu spor falan yapmıyor. İnsanlar iyi niyetli ve senin sağlığını falan dusunmuyor, eziklemeyi ve firsatini bulduklari açıktan asagilamayi çok seviyorlar sadece, izin verme kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…