- 26 Ağustos 2023
- 29
- 24
- 3
- 29
- Konu Sahibi Gizemmmm27
-
Yok tabi bir günlük bir şey değil çoğu konuda düzelir dedim,kendimi torpuleye çalıştım çok alttan aldım çok yuttum ama sevdiğim için yaptım hepsini ,en mantıklısı bu bence de kendim için bir şeyler yapıp benim hayatımı sürekli olumsuz yönde etkileyen birinden uzaklaşmak,en azından benim için iyi olacakZaten erkek arkadaşınız ince biri değil hatta bencil ve hatta sizi manipüle ediyordur ama bir yıldır birlikteyiz diyorsunuz bu davranışlarına belki 8 ay önce başlamıştır.
Bir düşünün sorununuz 8 ay önce mi başladı.
Siz adamdan ayrılın gitsin zaten size iyi gelmiyor.
Ama derseniz sorunum sevgilimdi ayrılınca iyi olacağım sözlerimi geri alırım.
Ama öyle değilse duygusal açlığım var kendime engel olamıyorum ben de memnun değilim derseniz hem adamdan ayrılın hem kendiniz için de bir şeyler yapın.
Çok sonradan demiş ama birinin davranışları,sözleri ile istemediğin duruma geliyorsan o da çok sağlıklı bir durum değil.Demiş aslında.
Atar mısınız son araştırmaları peki?Psikoloji tanımlaması yapmamıştım, düşünce sistemlerinin ‘kompleks’ olmamasından bahsettim ki gayet nörolojik bir tanımlamaydı.
Bu da bana göre değil son araştırmalar sonucudur, atmasyon bir fikir değil yani.
Yanlış anlaşılmaya açık bir tamlama olup Freud akla getirmiş, o da benim kusurum olsun.
Çelişki yok aslında yaa hadi ama anlamamak için erkek olmak gerekEvet ya gerçekten bu kadar zor mu söylediklerinizin çelişikliğini anlamanız ? :)
Bence de uzaklaşın gitsin zaten şimdi soğuğuz diyorsunuz tam zamanı.Yok tabi bir günlük bir şey değil çoğu konuda düzelir dedim,kendimi torpuleye çalıştım çok alttan aldım çok yuttum ama sevdiğim için yaptım hepsini ,en mantıklısı bu bence de kendim için bir şeyler yapıp benim hayatımı sürekli olumsuz yönde etkileyen birinden uzaklaşmak,en azından benim için iyi olacak
Teşekkürler fikiriniz, yorumunuz içinBence de uzaklaşın gitsin zaten şimdi soğuğuz diyorsunuz tam zamanı.
Onsuz çok daha iyi olursunuz
Aaa lütfen ama siz şimdi erkeklere gerizekalı muamelesi mi yapıyorsunuz ?Çelişki yok aslında yaa hadi ama anlamamak için erkek olmak gerek
Evet inciten de buŞimdi adam evet haklı sağlığın için kilo vermelisin fakatttt kilo vermezsen seninle evlenemem demiş ya işte eyvah dedirten şey bu . Adam sizi malesef beğenmiyor ve bunu evliliğin önüne şart olarak koyuyor. Bu kısım çok rahatsız edici işte.
Bi yorumuma ciddi diğer yorumuma alaycı bakarsanız anlarsınızAaa lütfen ama siz şimdi erkeklere gerizekalı muamelesi mi yapıyorsunuz ?
Akıl almadan bu cümleyi kuramayacak kadar gerizekalı değiller ama böyle şeyler söyleyerek kalp kıracak kadar gerizekalılar demek istemiş patates .Bunu deyip
Buna
Bu cevabı verince ne oldu şimdi ?
Hım. Ben yarın bir türlü yemeği yapayım da onla konuşayım bu meseleyi daha anlamlı bir şekilde belli ki.Bi yorumuma ciddi diğer yorumuma alaycı bakarsanız anlarsınızyani enn kısa ve yalın olarak böyle anlatabilirim
Djdjdjdj nasıl isterseniz. Herkesin anlama şekli başka tabiiHım. Ben yarın bir türlü yemeği yapayım da onla konuşayım bu meseleyi daha anlamlı bir şekilde belli ki.
Sen beni beğenmiyor musun ? Defol git derdim.Merhaba arkadaşlar,konuşacak kimsem yok o yüzden sizden destek almak istiyorum, isim var kendi evimde oturuyorum 1 yıl süren güzel bir ilişkim var ya da ben öyle sanıyordum, geçen hafta sevgilim seninle çok önemli bir konu konuşacağım dedi evlenme teklifi edecek sandım heyecanlandım,baş başa olmaliyiz falan dedi masa hazırladım evet dinliyorum dedim mutlu mutlu , kilo vermelisin dedi , eğer kilo vermezsen seninle evlenemem sağlık için hem de göze hitap etmeli dedi çocuğumuz olunca peşinden nasıl kosturacaksin ,nasıl nişanlık gelinlik giyeceksin sen ne kadar bakimsizsin hiç Sen mi kendine değer vermiyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı sadece öyle kalakaldım ,önceden zayıftım ama bazı kötü olaylar yaşadım ve yemeği kendime bir kaçış yolu bir rahatlama olarak sectim ve kilo verme istediğini kendi içimde ne olursa olsun olusturamiyorum aslında ben de istiyorum ama o gücü kendinde bulamiyorum,ozguvenim yerle bir şu an günlerdir ağlıyorum bir yanım o insanı çok seviyor bir yanım bu konuda bana bu kadar baskı uyguladığı için çok kızgın ne yapacağımi bimiyorum çok yaraliyim lütfen bana bir akıl verin , teşekkürler okuduğunuz için
Aaa hatan burda başlamış. Ben 2 çocuğumun babasına böyle yaptım ama etmediği kalmadı alçağın. En sonunda da yapmasaydın dedi. Neyse boşanırken terapi aldım. Psikolog hatan olmuş tabi sen onun annesi değilsin bunları annesi yapar dedi. Sen talepkar olacaktın dedi.Ben de ilk defa duydum , beğenmediğini hissettiriyor sürekli davranışlariyla ama ben çok değer veriyordum ,hasta oldu git onla doktora ilacı için saat kur uyandırmak için saat kur sürekli kiyafetler alırdim çanta ayakkabı vs belki de beni sevsin diye bilmiyorum ama eski hevesim kalmadı tamam ben veririm ama kırılan kalp düzelmiyor ki
Dişil enerji konusuna bi bakın istersenizBen de ilk defa duydum , beğenmediğini hissettiriyor sürekli davranışlariyla ama ben çok değer veriyordum ,hasta oldu git onla doktora ilacı için saat kur uyandırmak için saat kur sürekli kiyafetler alırdim çanta ayakkabı vs belki de beni sevsin diye bilmiyorum ama eski hevesim kalmadı tamam ben veririm ama kırılan kalp düzelmiyor ki
Ayy kilo konusunu ne kadar basite indirgeyebiliyor insanlar öyle yok kendisine saygı duymuyordur bilmem ne öyle mi.. Bu kadar basit mi ya bu işler sanıyorsunuz? Zayıf insanlar çok mu saygı duyuyor yani kendine, kilolu insanlar duymuyor öyle mi?Ben sevgilinize hak verdim, uzgunum. Ben de iliskiye basladigim zaman sevgilim normal kilolarda olsa ve sonradan yeme bozuklugu baslayip cok kilo alsa alip karsima konusurum.
Sevmesem konusmam, demek ki beni cepte gordugunden kendine hic bakmiyor der tekmeyi basarim ama seviyorsam konusurum boyle.
Ustelik sevgilinizin de bu durumda kirilmaya hakki var. Kendine bakmayan insan (bunu kilo haricinde siz soylemissiniz) once kendine sonra karsisindakine saygi duymuyor demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?