• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo kilo kilooo

sudeeliff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
7
1
1
Kocaeli
26 yasindabiki çocuk anneeiyim ve 80 kiloyum kilo vermek istiyorum kizimin 1 aylikken kalp yetmezliği olduğunu öğrendim ve bir ayda 15 kilo aldim hamile ikenbolan elbiselerin şimdi olmuyor.çok kotu oldum ya

26 yasindabiki çocuk anneeiyim ve 80 kiloyum kilo vermek istiyorum kizimin 1 aylikken kalp yetmezliği olduğunu öğrendim ve bir ayda 15 kilo aldim hamile ikenbolan elbiselerin şimdi olmuyor.çok kotu oldum ya[/QUOTE

geçmiş olsun ya çok üzüldüm gerçekten bebeğin için, yeni bir alet çıkmış revoflex diye onu bi dene istersen bir arkadaşım sadece su içerek kilo verdi günde 2 litre içiyodu gözle görülür bi fark oldu dene bence canın sıkıldığında kendını yemeğe vermemeye çalış Allah acil şifa versin:25:

Allah acil şifalar versin bebeğinize kilo alınır verilir kafanıza takmayın bebeğiniz olmuş anne olmak kolay değil ilerde verirsiniz inşallah hergün küçük küçük yürüyüşler yapabilme imkanınız varsa yürüyün hem kafanız dağılır.geçmiş olsun tekrardan

ALLAH cc acil şifalar versin inş. ya şafi adıyla...

gün içinde 2 çocukla yeterince aktifsinizdir. akşam 6 dan sonra hiç bir şey yemeyin. sadece su için. zamanla gider kilolar :10:

emzirmeden sonra kullandığım bir bitki karışımı oldu onunla müthiş kilo verdim.... şans eseri rastlamıştım... ürün bitkilerden oluştuğu ve bende bitkiye ota çöpe çok meraklı olduğumdan almıştım ama etkisi müthişti....
başka bir ürün alırken rastladım denemek için almıştım lokman hekim form tozu adı...
"bizde" diye bir site var orda satılıyordu... başkada bir yerde bulamamıştım.... 2 ay kullandım 9,5 kilo vermiştim onunla... ilk ay spor da diyette yapamadım ama 4,5 kilo vermiştim. 2 ay bir paket daha aldım... hergün sabah yarım saat yürüş yaptım ama yine herşeyi yedim 5 kilo verdim...

benden sonra eşimde kullandı 1 ay. o ne spor yaptı nede diyet 5 kilo verdi 1 ayda.... gayet memnun olduğum bir üründü öyle pahalı bişi de değil.

Back
X