- 5 Mayıs 2017
- 178
- 172
- 23
- 35
- Konu Sahibi Aylaaglama
-
1.70 boy 75 kiloÖncelikle baskalarını boşver ve sağlığın için kilo ver. Kaç kilosun boyun kaç ?
Ay sen kilolu değilsin ki boyun gayet uzun1.70 boy 75 kilo
1.70 boy 75 kilo
Ama kalçam ve basenlerim çok geniş duruyolar. İnsanların da galina bu çok dikkatini çekiyoAy sen kilolu değilsin ki boyun gayet uzun
Buna mı laf ediyorlar. Onların başına gelecek var bu kınamayla. Sen yine dikkat et kilona ama kimseyide takma.1.70 boy 75 kilo
Ben de 110 falan dedim içimden.bu mu yani?1.70 boy 75 kilo
Kendileri zayıf nişanlımda zayıf. 70 kilo o da. Komşuları da demiş bu kız iri bu çocuktan nasıl aldınız falan demişler. Bu çok canımı sıktı benim.Ben de 110 falan dedim içimden.bu mu yani?
165 boyunda 75 kiloda evlendim diyenler bankada vardı ama ben çok güzel hissediyordum çünkü eşim benden önce cevap verip kiziyordu adam zayıf sevmiyor kime ne başkentlerinde gayet geniş giyiminde dikkat çekici olmayacak şekilde giyinirsinAma kalçam ve basenlerim çok geniş duruyolar. İnsanların da galina bu çok dikkatini çekiyo
Ben de anlamadım neden dediğini. Dediğiniz gibi zayıf olmamı istiyo galiba o da. Çay içerken böyle bi konu açıldı. Aslında komşulara pek yüz verme falan dedi. Dedikoducular dedi. Ağzından laf almaya çalışıyolar samimi gözüküp dedi. O sırada da böyle böyle oldu dediBen kaynanana takıldım bu konuşulanları neden sana anlatmış moralini bozacağını bile bile. Konuşanlara ağzının payını verseymiş ya. Bence sen ona dikkat et ve çok da yakın olma sonradan değişebiliyorlar.
75 den 60 a inmek zor değil kolon çok değil zaten 60 olursan manken olursun da sorun bu değil.Kendileri zayıf nişanlımda zayıf. 70 kilo o da. Komşuları da demiş bu kız iri bu çocuktan nasıl aldınız falan demişler. Bu çok canımı sıktı benim.
3 yıldır beraberiz 5 aydır da nişanlıyız. Hiç konuşma geçmedi aramızda. Şakalar dışında. Pofuduk falan diye severdi beni ben de hiç alınmazdım. Ama düğün zamanı yaklaştıkça insanların sözleri falan kulağıma gelmeye başladı. Mesaj atıyorum cevap yok şu anda da . Galiba etkilendi bu laflardan
İnşallah sadece hastayım dediği içindir. Çünkü akşam 9 dan beri hiç ses soluk yok. Bu olaylarda dün oldu. Hemen bunların üstüne böyle yapması kuşkulandırdı beni75 den 60 a inmek zor değil kolon çok değil zaten 60 olursan manken olursun da sorun bu değil.
Kime ne senin kilondan. Bundan etkilenip aramayacaksa da hiç aramasın ama hasta demişsin uyuyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?