Kilo sorunum ve çevrenin yadırgaması

Herkes manken gibi olacak diye bişey yok. Konu sahibi hakkında akrabaların yaptigi yorumlar abartı. 170 boy 75 kilo kas yoğunluğuna gore 40-42 beden giyer. Obez veya aşırı değil.

Canım sana tek tavsiyem diyetisyene gitmen.ben doğumdan sonra diyetisyene gittim 17 kg verdim.şimdi yine hamileyim doğumdan sonra yine gidicem.çevremde o kadar çok arkadaşım kilo verdiki...
Kilolu olmak kader değil zayıflamak senin elinde.düğünden önce bir diyetisyenden randevu al.
Bulunduğun ilin halk sağlığı meekezinde ve devlet hastanesinde ücretsiz bir şekilde diyetisyenden yardım alabilirsin

sa

Bence bu konuyu acma. Konuşulanlar kalp kirici ama yalan veya iftira degil.
Saglik sorunum yok diye kendinizi kandirmayin. Bende kilo aldim ve şuanda vucut yağ oranim 34%...
Yani hangi doktor bunu onaylar? Hangi doktor sagliklisin der?
Kemik yapiniza verdiginiz zarar zaten ortada. O dizler, ayak bileklerine yazik degilmi...?

Kimseye gidip çıngar cikarmayin. Kilolarunizi vermeye çalışın.
Adriana Lima olmaya gerek yok... ama saglikli olmak sizin elinizde.

Ve unutmayin: eger kiloluysan millet kilolu der...sacin sariysa sari... gözün karaysa kara. İnsanlar dogruyu söylendiği icin kalbiniz kirilmasin yani.

Unutmadan... teyze kendi ailesinde sizin arkanizdan konuşmuş. Bende ablamla insanlarin arkasindan konuşuyorum. Bence siz o laf taşıyan ara bozana çöreklenin

Yemeyerek kilo veremezsin .diyetisyene git.bugun bisey demez ama illaki yarin dogum vs kilon artacak rahatsiz olacak.hem kilo demek saglik sorunlari demek.yolun basindayken cozebilirsin bu sorununu.

Iyi de sen kilolu değilsin ki acaba vucut yapın mi iri gösteriyor.omuzlarin göğüslerin mi büyük.verecegin 7 kilo oda olmasa olur

1.70 boy 75 kilo
Öyle çok aşırı bir kilonuz yok,boyunuz uzunmuş 5-6 kilo verseniz gayette ideal olursunuz. Kiloluyum deyince 90-100 kg sandım sizi.
Kimse için kilo vermek zorunda değilsiniz ama siz mutsuzsanız bu halinizden,kendiniz için verirsiniz.
Öyle sıkı diyetler yapmadan sadece zararlı olanları çıkarsanız hayatınızdan,birde hareketi arttırsanız havada karada gider o 5-6 kilo. Sonra baktınız iyi geliyor,biraz daha vermeyi kendiniz istersiniz muhtemelen hırslanıp. Küçük hedefleriniz olursa ulaşmanız kolay olur ama siz 15 kilo vereceğim diye başlarsanız yolunuz uzun gelir sıkılırsınız.
Üzmeyin kendinizi,yapamam demeyin. İnsanlar 120 kilolarla başlıyorlar diyete,siz avantajlısınız.
Kayınvalideniz keşke size anlatmasaymış bunları bu arada.

Ben de birşey sandım. Verirsiniz düğüne kadar. Düşünün ki her ay 3 kilo verseniz ohooo. Bana da söylemişlerdi, ben de sizinle aynı boydayım, evlendikten sonra kilo aldım 77 olmuştum. Eşim de biraz minyon. Kilona biraz dikkat et, anası gibi durma çocuğun yanında demişlerdi. Böyle yapıcı eleştiriler(!) hep olur. Duymayın, görmeyin, ilgilenmeyin ama yine de düğüne kadar zayıflayın. Çünkü emin olun evlenince kilo alınıyor. Hem de bebek için zayıf olmaya çalışın çünkü fazla kilo hamile kalmaya engel.

Bize göre kilonuz normal gelse de boyunuza göre göremiyoruz sizi,nasıl göründüğünüzü bilmiyoruz.Nişanlınıza söylemeyin bence.Belki sizin kırılmanızı istemediği için söylemEz ama denilenler canını sıkabilir.
Kendi kendinize aç kalarak kilo veremezsiniz.
Burada da diyet grupları var.Birbirlerine destek vererek,menü ,bilgi paylaşarak kilo verenler çok var .O bölüme bir bak istersen.

Sen bu kv deye inanma canım.
Kendi düşüncesini konu komşu ağzından sana söylüyo.
Komşu bile söylemiş olsa sana niye yetiştiriyo.
Kv beğenmiyo asıl canım sen dikkat et kv ye

Bence kilo vermelisiniz burdan duyuyoruz eşi evlenince eleştiriyormuş, beğenmiyormuş bunu kendiniz içinde yapın ilerde anne olursanız daha fazla alabilirsiniz. Benimde hemen hemen siz gibi kilom vardı 1.75 boyum 78 kiloydum isteyince çok güzel veriliyor hele ilk kilolar o kadar kolay gidiyor ki sonrası zaten gaza gelmiş oluyorsunuz. Kilo vermemenizdde problem ne metebolizmanızmı yavaş az mı hareket ediyorsunuz bunlara bakın. Yeşil çay, tarçınlı su bunlar güzel öneriler. Burda güzel topikler var onları takip edin. Ramazan geliyor eğer oruç tutcaksanız az yemeğe kendinizi alıştrsanız mideniz kçülür ramazanda daha iyi olur.
Kolay gelsin =))ü

nasıl bi diyet yaptın da ikinci günde bayıldın ki? doktor kontrolu şart. spor da yapmalısın. verirsin. yani bi düşün. arada gerçekten büyük kilo farkı varsa, milletin ağzı torba değil ömür boyu konuşrular ve ömür boyu duyarsın da. ayrıca sağlık için de kilo önemli. ben istekli görmedim snei pek. beğenen beğendi nasıl olsa saldım çayıra modunda gibisin.

Öncelikle tahlillerinizi yaptırıp diyetisyene gidin, kilo sadece sayıdır önemli olan o kilonun vücuda nasıl dağıldığıdır. Yani hangi bölgeye vs. Kilonuz aşırı da olmasa size uygun programı hazırlayarak sonuca ulaşacaksınızdır.

Boşverin lütfen. Onları hiç ilgilendirmeyen birsey için kaygılanmayın. Herşeyden kendilerine vazife çıkarmasalar olmaz.

1.70 boy 75 kilo

verebilirsin ne güzel boyun da var.
öncelikle bir tahlil yaptır, kilolu insanlar da insülin direnci ve kansızlık çok görülüyor.
miktarı azaltmakla beraber yeme şeklini değiştir.

nişanlının ailesi tarafından böyle şeyler illa ki duyulacak. kilo olmasa da başka bir şey... bana da çok zayıf diyorlar ne yapayım alırım elbet diyorum.

siz neden tereddüt ettiniz bunlar aranızı bozar mı diye?

1.70 boya 75 kilomu yok artık bende aşırı kilolusun sandım. Kendi başına zayıflamaya kesinlikle çalışma bir uzmandan yardım al. Şimdi eskisi gibi kibrit kutusu büyüklüğünde peynir demiyor hiç bir doktor. Ayrıca teknolojinin de sayesinde sürekli iletişimde kalabiliyosun gittiğin diyetisyenle artık bir çoğu bu şekilde çalışıyor. Ben o şekilde zayıflamıştım abur cubura vereceğim parayı diyetisyene veririm dedim. 76 kiloadan 63 kiloya inmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…