- Konu Sahibi Aylaaglama
-
1.70 boya 75 kilo fazla, kim ne derse desin fazla, önleminizi şimdiden alın kendiniz için rahat edin.
İsterseniz yapabilirsiniz , bunu bir yaşam standartı haline getirmeye ve uygulayamaya çalışın.
Aşırı kilo ciddi bir sağlık problemidir , ve mutlaka önlem alınmalıdır.
Canım sana tek tavsiyem diyetisyene gitmen.ben doğumdan sonra diyetisyene gittim 17 kg verdim.şimdi yine hamileyim doğumdan sonra yine gidicem.çevremde o kadar çok arkadaşım kilo verdiki...herkese merhaba öncelikle. Ben nişanlıyım 5 aydır. Eylüle doğru düğünümüz var. Üniversitede 3 te tanıştığım erkek arkadaşımla nişanlandık sevdik birbirimizi. Aileler iyi anlaşıyo. Aileside bana çok yakın davranıyo seviyolar. Hatta bazen ben annesigilin evlerine gidip ev işlerinde yardım ediyorum. Bana yaptırmak istemiyo annesi ama ben içimden gelerek yardımcı oluyorum. Giderken hem nişanlıma hem annesine bişeyler alıyorum. Evlerinde ihtiyaç varsa ben gelirken alıyım diyorum. Kızları gibi benimsediler beni. Nişanlımda aileme çok iyi. Benim babam yok annem ve kızkardeşimle kalıyorum 9 yaşında. Nişanlımda kardeşimin okul ihtiyaçlarını hatta bazen çocuktur gönlü bişey çeker diyerek harçlığını veriyo. Çok uzatmayım şimdiden güzel kalabalık bi aile olma yolunda gidiyoruz. Sorun şu ki ben kiloluyum bayağı veremiyorum bi türlü. Nişanlım ve ailesi hiçbir zaman bunun hakkında yorum dahi yapmadılar Allah razı olsun. Ama onların akrabaları ve komşuları benim kilom hakkında laf ediyolarmış. Öyle kız mı olur çocuk yanında evladı gibi kalıyo vs. Diyolarmış. Benim gıybetimi yapıyolarmış. Nişanlımın yanında teyzesi böyle bişeyler demiş ve nişanlımda sizi ilgilendirmez herhangi bi sağlık sorunu yok ben memnunum vermek isterse kendi kilo verir ben karışmıyorum kızın kulağına gitmesin üzülür vs. Demiş. Tartışma olmuş bayağı ben annesinden duydum. Benim korkum bu laflar ve sözler bizim aramızı bozar mı? Nişanlım bugün pek konuşmadı benimle. Çok yoruldum yağmurda ıslandım hasta gibi hissediyorum falan dedi. Yarın işe gitmeyecekmiş. Ben de ziyaretine gidecem. Bu konuyu açayım mı ona? İnsanların öyle demesi çok zoruma gitti. Ben de normal bi kiloda olmak istiyorum denedim ama veremedim. Diyetn ikinci gününde baygınlık geçirdim. Şu anda az yiyorum ama yine de veremiyorum
Öyle çok aşırı bir kilonuz yok,boyunuz uzunmuş 5-6 kilo verseniz gayette ideal olursunuz. Kiloluyum deyince 90-100 kg sandım sizi.1.70 boy 75 kilo
Kilolu değil balık etlisin1.70 boy 75 kilo
Sen bu kv deye inanma canım.Kendileri zayıf nişanlımda zayıf. 70 kilo o da. Komşuları da demiş bu kız iri bu çocuktan nasıl aldınız falan demişler. Bu çok canımı sıktı benim.
3 yıldır beraberiz 5 aydır da nişanlıyız. Hiç konuşma geçmedi aramızda. Şakalar dışında. Pofuduk falan diye severdi beni ben de hiç alınmazdım. Ama düğün zamanı yaklaştıkça insanların sözleri falan kulağıma gelmeye başladı. Mesaj atıyorum cevap yok şu anda da . Galiba etkilendi bu laflardan
Sevgili kardeşim sana kim kilolu dediyse önce ona bir göz doktorundan sonra da psikiyatriden bir randevu al. eve dönerken de cami avlusuna bırak belki tövbe eder de insanlığa bir yararı olur. böyle saçma sapan şeyler için nişanlını da yorma.1.70 boy 75 kilo
herkese merhaba öncelikle. Ben nişanlıyım 5 aydır. Eylüle doğru düğünümüz var. Üniversitede 3 te tanıştığım erkek arkadaşımla nişanlandık sevdik birbirimizi. Aileler iyi anlaşıyo. Aileside bana çok yakın davranıyo seviyolar. Hatta bazen ben annesigilin evlerine gidip ev işlerinde yardım ediyorum. Bana yaptırmak istemiyo annesi ama ben içimden gelerek yardımcı oluyorum. Giderken hem nişanlıma hem annesine bişeyler alıyorum. Evlerinde ihtiyaç varsa ben gelirken alıyım diyorum. Kızları gibi benimsediler beni. Nişanlımda aileme çok iyi. Benim babam yok annem ve kızkardeşimle kalıyorum 9 yaşında. Nişanlımda kardeşimin okul ihtiyaçlarını hatta bazen çocuktur gönlü bişey çeker diyerek harçlığını veriyo. Çok uzatmayım şimdiden güzel kalabalık bi aile olma yolunda gidiyoruz. Sorun şu ki ben kiloluyum bayağı veremiyorum bi türlü. Nişanlım ve ailesi hiçbir zaman bunun hakkında yorum dahi yapmadılar Allah razı olsun. Ama onların akrabaları ve komşuları benim kilom hakkında laf ediyolarmış. Öyle kız mı olur çocuk yanında evladı gibi kalıyo vs. Diyolarmış. Benim gıybetimi yapıyolarmış. Nişanlımın yanında teyzesi böyle bişeyler demiş ve nişanlımda sizi ilgilendirmez herhangi bi sağlık sorunu yok ben memnunum vermek isterse kendi kilo verir ben karışmıyorum kızın kulağına gitmesin üzülür vs. Demiş. Tartışma olmuş bayağı ben annesinden duydum. Benim korkum bu laflar ve sözler bizim aramızı bozar mı? Nişanlım bugün pek konuşmadı benimle. Çok yoruldum yağmurda ıslandım hasta gibi hissediyorum falan dedi. Yarın işe gitmeyecekmiş. Ben de ziyaretine gidecem. Bu konuyu açayım mı ona? İnsanların öyle demesi çok zoruma gitti. Ben de normal bi kiloda olmak istiyorum denedim ama veremedim. Diyetn ikinci gününde baygınlık geçirdim. Şu anda az yiyorum ama yine de veremiyorum
Boşverin lütfen. Onları hiç ilgilendirmeyen birsey için kaygılanmayın. Herşeyden kendilerine vazife çıkarmasalar olmaz.herkese merhaba öncelikle. Ben nişanlıyım 5 aydır. Eylüle doğru düğünümüz var. Üniversitede 3 te tanıştığım erkek arkadaşımla nişanlandık sevdik birbirimizi. Aileler iyi anlaşıyo. Aileside bana çok yakın davranıyo seviyolar. Hatta bazen ben annesigilin evlerine gidip ev işlerinde yardım ediyorum. Bana yaptırmak istemiyo annesi ama ben içimden gelerek yardımcı oluyorum. Giderken hem nişanlıma hem annesine bişeyler alıyorum. Evlerinde ihtiyaç varsa ben gelirken alıyım diyorum. Kızları gibi benimsediler beni. Nişanlımda aileme çok iyi. Benim babam yok annem ve kızkardeşimle kalıyorum 9 yaşında. Nişanlımda kardeşimin okul ihtiyaçlarını hatta bazen çocuktur gönlü bişey çeker diyerek harçlığını veriyo. Çok uzatmayım şimdiden güzel kalabalık bi aile olma yolunda gidiyoruz. Sorun şu ki ben kiloluyum bayağı veremiyorum bi türlü. Nişanlım ve ailesi hiçbir zaman bunun hakkında yorum dahi yapmadılar Allah razı olsun. Ama onların akrabaları ve komşuları benim kilom hakkında laf ediyolarmış. Öyle kız mı olur çocuk yanında evladı gibi kalıyo vs. Diyolarmış. Benim gıybetimi yapıyolarmış. Nişanlımın yanında teyzesi böyle bişeyler demiş ve nişanlımda sizi ilgilendirmez herhangi bi sağlık sorunu yok ben memnunum vermek isterse kendi kilo verir ben karışmıyorum kızın kulağına gitmesin üzülür vs. Demiş. Tartışma olmuş bayağı ben annesinden duydum. Benim korkum bu laflar ve sözler bizim aramızı bozar mı? Nişanlım bugün pek konuşmadı benimle. Çok yoruldum yağmurda ıslandım hasta gibi hissediyorum falan dedi. Yarın işe gitmeyecekmiş. Ben de ziyaretine gidecem. Bu konuyu açayım mı ona? İnsanların öyle demesi çok zoruma gitti. Ben de normal bi kiloda olmak istiyorum denedim ama veremedim. Diyetn ikinci gününde baygınlık geçirdim. Şu anda az yiyorum ama yine de veremiyorum
1.70 boy 75 kilo
ne yazdınız ben anlamadım, nasıl kilo verdiniz?Canim herşeyden ye ama az az ve ekmegi kes gunde 2_3 liyre du donra hopppp kilolar gidiyo. Valka bak ben böyle 15 kilo verdim
1.70 boy 75 kilo
1.70 boy 75 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?