- 20 Nisan 2017
- 234
- 312
- 18
- Konu Sahibi Aylaaglama
-
Benim hiç aklıma gelmez o kısaymış o uzunmuş zayıfmış. Ama komşuları akrabaları laf söylemiş böyle.1.58 boy 78 kg anam bana neler diyolardir o haldeee
Ama işte basenlerim iri olduğu için tartıdakinden daha çok duruyo galiba. Hatta vücut hatlarım kalçalarım belli olmasın diye bol giyiniyorumAyla aglama , abarttigin kadar kilolu değilsin
Kendime hakaret olarak gördüm şuan. Aynı kilo ve boydayız gibi gibi. 100 kilo falan bekliyordum. Kendinle barış önce rica ediyorum. Kilon vucuduna orantılı dağılmadıysa biraz sporla bölgesel çalışabilirsin. Velhasıl kelam bunu sana söyleyen hatunlar eminim sütun gibidir. Hoş öyle bile olsalar senin hakkında böyle konuşmaları çok çirkin. Birde son olarak sevgilin seni böyle görmüş, begenmiş. Seni degil zayıf birini isteseydi zayıf birini begenirdi. Dış görünüşü önemsesek de önemsemesek de duygularımızı yönlendiren birşey. Takılma yani bu konuya1.70 boy 75 kilo
Insanların söylemlerinden mutsuzsan diyetisyen eşliğinde zayiflamayi denesen?Benim hiç aklıma gelmez o kısaymış o uzunmuş zayıfmış. Ama komşuları akrabaları laf söylemiş böyle.
Nişanlım kendisi de tam tersi kilo almaya çalışan biri. Spor falan yapmaya çalışıyo. Hatta ben ona diyodum kilo al diye ama meğerse insanlar bana neler neler diyomuş
Benim de sen kadar fazla var. Aman boşver zayıf olsan çok zayıf derler. Bu millet der de derAma işte basenlerim iri olduğu için tartıdakinden daha çok duruyo galiba. Hatta vücut hatlarım kalçalarım belli olmasın diye bol giyiniyorum
Denemem oldu 2 ayda 4 kilo falan verebildim. Ramazanda veririm dedim ama olmadı aksine kilo aldım. Umarım yardımcı olur diyetisyen.Boyumuz ayni kendimden bi hesapladim evet kilon cok fazla.
Zayif olsanda konusan konusurdu kismida var tabi ama sende belli ki mutsuzsun kilondan bu laflara takilip nisanlimla sorun olacak mi acaba dedigine gore.
Dugune kadar biraz cabala kendin icin
Bayağı kilom var dediğin bu mu?1.70 boy 75 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?