Kilo sorunum ve çevrenin yadırgaması

Sen kilolu değilsin biraz fazlalığın var o kadar. Azıcık dikkat etsen yürüyüş yapsan verirsin o fazlalıklarıda.

1.58 boy 78 kg anam bana neler diyolardir o haldeee
Benim hiç aklıma gelmez o kısaymış o uzunmuş zayıfmış. Ama komşuları akrabaları laf söylemiş böyle.
Nişanlım kendisi de tam tersi kilo almaya çalışan biri. Spor falan yapmaya çalışıyo. Hatta ben ona diyodum kilo al diye ama meğerse insanlar bana neler neler diyomuş

1.70 boy 75 kilo
Kendime hakaret olarak gördüm şuan. Aynı kilo ve boydayız gibi gibi. 100 kilo falan bekliyordum. Kendinle barış önce rica ediyorum. Kilon vucuduna orantılı dağılmadıysa biraz sporla bölgesel çalışabilirsin. Velhasıl kelam bunu sana söyleyen hatunlar eminim sütun gibidir. Hoş öyle bile olsalar senin hakkında böyle konuşmaları çok çirkin. Birde son olarak sevgilin seni böyle görmüş, begenmiş. Seni degil zayıf birini isteseydi zayıf birini begenirdi. Dış görünüşü önemsesek de önemsemesek de duygularımızı yönlendiren birşey. Takılma yani bu konuya

Canim herşeyden ye ama az az ve ekmegi kes gunde 2_3 liyre du donra hopppp kilolar gidiyo. Valka bak ben böyle 15 kilo verdim

Insanların söylemlerinden mutsuzsan diyetisyen eşliğinde zayiflamayi denesen?

Boyumuz ayni kendimden bi hesapladim evet kilon cok fazla.
Zayif olsanda konusan konusurdu kismida var tabi ama sende belli ki mutsuzsun kilondan bu laflara takilip nisanlimla sorun olacak mi acaba dedigine gore.
Dugune kadar biraz cabala kendin icin

Ama işte basenlerim iri olduğu için tartıdakinden daha çok duruyo galiba. Hatta vücut hatlarım kalçalarım belli olmasın diye bol giyiniyorum
Benim de sen kadar fazla var. Aman boşver zayıf olsan çok zayıf derler. Bu millet der de der

Aman derler de derler.
Ben 1.80e 65 kiloydum , kaynanam "ben evlenirken 45 kiloydum" diye burun kıvırmıştı. Ben de "1.80e 45 kilo olursam ölürüm ama 1.50 boya 45 normal hatta fazlaymış bile" demiştim de susmuştu. Ama vay komşular ne der vay sevgilim ona mı üzüldü deseydim kendimle barışık olmazdım.
Doğurdum 1.80e bu gözler 108 kiloyu da gördü. Konuşan gene konuştu, verdim 6 ayda 35 kilo sustular. Şimdi gene hamileyim ve şişiyorum, arkamdan konuşan arkama baksın hiç takamam.
Alanında uzman olup da sağlık açısından beni uyarmadıkları sürece elalem ile kendimi üzemem, siz de en güzel zamanlarınızda kendinizi üzmeyin.

Diyet yapamıyorsanız pilates yapın, duruşunuz değişir daha uzun ve sıkı görünürsünüz, küçük hileler yapın, ispanyol paçalı siyah pantolonlar, topuklu ayakkabılar, biraz kabartılmış saç sizi daha uzun ve ince gösterebilir.

Boyumuz ayni kendimden bi hesapladim evet kilon cok fazla.
Zayif olsanda konusan konusurdu kismida var tabi ama sende belli ki mutsuzsun kilondan bu laflara takilip nisanlimla sorun olacak mi acaba dedigine gore.
Dugune kadar biraz cabala kendin icin
Denemem oldu 2 ayda 4 kilo falan verebildim. Ramazanda veririm dedim ama olmadı aksine kilo aldım. Umarım yardımcı olur diyetisyen.

Evliliğiniz hayırlı ve uğurlu olsun.

Şahsi fikrim çok geçerli bir sağlık problemi yok ise aşırı kiloya karşıyım.

Bana göre kilonuz fazla ama kimi arkadaşlara normal gelmiş.

Kilo sorunu görsellikten ziyade ileriki yaşlarda da çok ciddi sıkıntılara yol açıyor.
Kimin ne dediği elbet önemli değil, hatta nişanlım memnun demişsiniz.

Fakat o işler öyle olmuyor , fazla kilo ciddi bir sağlık problemidir olaya bu taraftan bakmanızı tavsiye ederim.

Beni böyle seviyor, ben böyle mutluyum , aman ne varmış demek , durumun ciddiyetini değiştirmez.

Acilen kilo verebilmek için faliyete geçmenizi tavsiye ediyorum, yapabilirsiniz.
Bol şans.

Zaten bizim kilomuz bizden çok milleti geriyor nedense Can'ım bence evlenip çoluk çocuğa karışmadan güzel bi spor salonuna yazıl güzel bi diyetle. Azmederek verirsin kilolarını millet için değil kendin için yap bunu İnan çok daha iyi hissedeceksin

Diyet olmazda spor yapsan iyi olur.
Sağlığın açısından, hemde ilerde gebe kalman kolay olur
Gerçi 170 e 75 kilo da çok değil aslında

Aman bu millet herseye kulp bulur arkadasım hiç takma hatta üstüne bile alınma, nişanlın memnun gerisininki kıskançlık...
Banada hep zayıfsın kilo al diyolar kimse bişeyden memun olmuo anlıyacagın

Telefonuma bir uygulama indirdim harika bir uygulama onunla 22 gündür spor yapıyorum.. Ekmeği kestim.. Tatlı yemiyorum kesinlikle.. Vs vs.. İnanın vücudum o kadarcık günde şekillendi sıkılaştım bu uygulama ile.. Tavsiye ederim.. Bak bu elalem hiç susmaz canım konuşuuuuuuur konuşuuuuuuur konuşur.. Zayıf olsan o ne öyle derler.. Kilolu olsan çok derler.. Derler derler derler.. Takmayacaksın.. İnan bana üzüldüğüne değmez.. Sen her zamankinden daha bakımlı ol. . Kiloluyum diye bol giyinme ama daracık da giyme zira basenlerim var diyorsun. Kendin için giyin.. Kendin için kilo ver.. Başkaları için yaşanmaz hayat.. Üzülme..

1.70 boya 75 kilo fazla, kim ne derse desin fazla, önleminizi şimdiden alın kendiniz için rahat edin.

İsterseniz yapabilirsiniz , bunu bir yaşam standartı haline getirmeye ve uygulayamaya çalışın.

Aşırı kilo ciddi bir sağlık problemidir , ve mutlaka önlem alınmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…