Kilo sorunum ve çevrenin yadırgaması

170 boya 75 kilo eger eti cok sıkı degilse fazla arkadaslar.
Moral vermek istiyorsunuz belki , haklısınız da ama bu kizcagiz da halinden memnun değil belli. Kilolu degilsin demek yerine saglikli bir sekilde kilo vermeye yönlendirmek daha dogru.
Yasi genc,daha hamileliktu dogumdu derken alip basini giderse onunu alamaz bir daha.
Diyetisyenlerin verdigi listelerle ac kalınmadan con ds güzel kilo veriliyor.
Oyle evde bayilarak diyet yapmaya cabalamak gereksiz.

Üzgünüm ama diyetisyene gitmen lazım kilo veremiyorum diye bir şey yok sen istersen yaparsın bence ona konuyu açma ne dicen ben kilo veremiyorum mu

Önce kilonuza sonra kayınvalidenize dikkat edin

Size bunları söylemesini iyiniyetli bulmadım.
Demekki kendisi de öyle düşünüyor.

Biraz spor ve sağlıklı bir diyetle, sıkılaşır, forma girersiniz, abartı bişey yok ortada bence.
Mutluluklar...

Bence kendiniz icin verin kiloyu. O gelinligin icinde kugu gibi hissetmek ileride resimlerinize baktiginizda pisman olmamak icin dugune kadar verin kilolarinizi.
Ben 2.5 aydir diyetteyim spor da yapiyorum 10 kilo gitti bile. Aclik dahi hissetmedim
Proteinden kismadim.
Sizin eylule kadar zamaniniz bol. Buradaki cuma zayiflama yarismalarina girin motive olursunuz.

Benim boyum 165 kilom 70 bu zamana kadar kimse kilolu demedi aksine balık etkisin çok tatlısın felan dediler. Kş bende aynaya baktığımda çok kilolu bulmuyorum kendimi. Sen takma kilo vermesen de biraz sıkılaşmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…