herkese merhaba öncelikle. Ben nişanlıyım 5 aydır. Eylüle doğru düğünümüz var. Üniversitede 3 te tanıştığım erkek arkadaşımla nişanlandık sevdik birbirimizi. Aileler iyi anlaşıyo. Aileside bana çok yakın davranıyo seviyolar. Hatta bazen ben annesigilin evlerine gidip ev işlerinde yardım ediyorum. Bana yaptırmak istemiyo annesi ama ben içimden gelerek yardımcı oluyorum. Giderken hem nişanlıma hem annesine bişeyler alıyorum. Evlerinde ihtiyaç varsa ben gelirken alıyım diyorum. Kızları gibi benimsediler beni. Nişanlımda aileme çok iyi. Benim babam yok annem ve kızkardeşimle kalıyorum 9 yaşında. Nişanlımda kardeşimin okul ihtiyaçlarını hatta bazen çocuktur gönlü bişey çeker diyerek harçlığını veriyo. Çok uzatmayım şimdiden güzel kalabalık bi aile olma yolunda gidiyoruz. Sorun şu ki ben kiloluyum bayağı veremiyorum bi türlü. Nişanlım ve ailesi hiçbir zaman bunun hakkında yorum dahi yapmadılar Allah razı olsun. Ama onların akrabaları ve komşuları benim kilom hakkında laf ediyolarmış. Öyle kız mı olur çocuk yanında evladı gibi kalıyo vs. Diyolarmış. Benim gıybetimi yapıyolarmış. Nişanlımın yanında teyzesi böyle bişeyler demiş ve nişanlımda sizi ilgilendirmez herhangi bi sağlık sorunu yok ben memnunum vermek isterse kendi kilo verir ben karışmıyorum kızın kulağına gitmesin üzülür vs. Demiş. Tartışma olmuş bayağı ben annesinden duydum. Benim korkum bu laflar ve sözler bizim aramızı bozar mı? Nişanlım bugün pek konuşmadı benimle. Çok yoruldum yağmurda ıslandım hasta gibi hissediyorum falan dedi. Yarın işe gitmeyecekmiş. Ben de ziyaretine gidecem. Bu konuyu açayım mı ona? İnsanların öyle demesi çok zoruma gitti. Ben de normal bi kiloda olmak istiyorum denedim ama veremedim. Diyetn ikinci gününde baygınlık geçirdim. Şu anda az yiyorum ama yine de veremiyorum