Kilo sorunum ve çevrenin yadırgaması

1.70 boy 75 kilo
Allah ıyılıgınızı versin emi
Konuyu okuyunca 130 kılo sandım sızı yahu
Altı ustu 10 kılo fazlanız var

O kılonuza laf edenlerın 75 kg terbıye eksıklıgı var hıc konuyu bıle acmayın umursamayın
Kayınvalıdenız sıze soyleyerek yanlıs yapmıs belkıde kılo vermenız ıcın demıstır

Yanıtlar için çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun. Şimdilik sıkıntı yok aramızda ama ben yine de kilo vermeye çalışacağım

Hangi uygulama acaba

veremiyorum diye birşey yok aslında. irade azim oldu mu verebilirsin

anali ogullu kafa kafaya verip size kilo verdirmek icin boyle bi yol izlemisler komsular suclanmis falan filan.

Yapman gereken tek şey hiç kimseye hiç bir şey demeden bir an önce zayıflamaya başlamak.En güzel cevabı o zaman kendileri alırlar.

Hangi uygulama acaba
30 gün fit uygulamanın adı logosu yeşil çok faydalı bir uygulama sanki başınızda bir spor hocası var. Yapacağınız hareketleri gösteriyor nasıl yapılması gerektiğini açıklıyor.

Boyun kilon bence normal :) madem diyette zorlaniyorsun spora ne dersin? Gunluk kalorini al ve spor yap. Daha mantikli diyetten.

Kilo boy oranınız -10 olunca dengelenir. Eğer kilolarınız bölgesel ise egzersiz yapmanızı öneririm. Basenleri inceltmek mümkün. Hem spor kilo vermeye de yardımcı olur.

Tabi hasta ziyaretine gidince hastanin tadini kaciracak konular acilmali ki cabuk iyilessin!!!

Dedim herhalde kız obez tam uzulecektim ki 75 ı gördüm evet versen güzel olur ama boyunda çok iyi.
Yalnız şunu unutma millet heppppp konuşur zayıf olsan da neler neler söylerler.hic uzulme

Canim nisanlina konuyu hic acma neden dersen nisanlin tembihlemis nisanlim duymasin uzulur diye ama buna ragmen annesi sana acmis konuyu. Bu sefer nisanlin gider annesine hesap sorar kv de sana bilenir vs. Kilodan daha buyuk sorunlarin olur. Bosver. Sen kiloma ragmen nasil ozguvenimi artiririm diye dusun. Kimin ne dedigini takma

Boyum 170 85 kiloyla gelin oldum. Eşim de zayıf. Benim için de kimbilir neler söylediler umrumda mı hayır. Çünkü öyle bi zamanda yaşıyoruz ki 34-38 beden arası değilsen dışlıyolar bile. Beyin sığ yapıcak bisey yok. Ve bence senin abartılacak kilo sorunun yok. Önemli olan sağlık. Mevcut kilon senin sağlıgını olumsuz etkiliyosa insanların yorumlarının %30unu dikkate alabilirsin. Mühim olan insanlık görünür 7nci 8nci sıralarda bence. 34 beden olup beyniyle konuşmayan bi sürü kız var aç tv8i.

Uygulamanin adı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…