- Konu Sahibi Aylaaglama
-
Allah ıyılıgınızı versin emi1.70 boy 75 kilo
1.70 boy 75 kilo[/QUOTöyle bir anlatmışsin ki 100 un üstünde sandım seni. Çok abartilacak bir kilon yok takma kafana spor yap diye yapamiyosan. Sıkma canini
Yanıtlar için çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun. Şimdilik sıkıntı yok aramızda ama ben yine de kilo vermeye çalışacağımAllah ıyılıgınızı versin emi
Konuyu okuyunca 130 kılo sandım sızı yahu
Altı ustu 10 kılo fazlanız var
O kılonuza laf edenlerın 75 kg terbıye eksıklıgı var hıc konuyu bıle acmayın umursamayın
Kayınvalıdenız sıze soyleyerek yanlıs yapmıs belkıde kılo vermenız ıcın demıstır
Hangi uygulama acabaTelefonuma bir uygulama indirdim harika bir uygulama onunla 22 gündür spor yapıyorum.. Ekmeği kestim.. Tatlı yemiyorum kesinlikle.. Vs vs.. İnanın vücudum o kadarcık günde şekillendi sıkılaştım bu uygulama ile.. Tavsiye ederim.. Bak bu elalem hiç susmaz canım konuşuuuuuuur konuşuuuuuuur konuşur.. Zayıf olsan o ne öyle derler.. Kilolu olsan çok derler.. Derler derler derler.. Takmayacaksın.. İnan bana üzüldüğüne değmez.. Sen her zamankinden daha bakımlı ol. . Kiloluyum diye bol giyinme ama daracık da giyme zira basenlerim var diyorsun. Kendin için giyin.. Kendin için kilo ver.. Başkaları için yaşanmaz hayat.. Üzülme..
veremiyorum diye birşey yok aslında. irade azim oldu mu verebilirsinherkese merhaba öncelikle. Ben nişanlıyım 5 aydır. Eylüle doğru düğünümüz var. Üniversitede 3 te tanıştığım erkek arkadaşımla nişanlandık sevdik birbirimizi. Aileler iyi anlaşıyo. Aileside bana çok yakın davranıyo seviyolar. Hatta bazen ben annesigilin evlerine gidip ev işlerinde yardım ediyorum. Bana yaptırmak istemiyo annesi ama ben içimden gelerek yardımcı oluyorum. Giderken hem nişanlıma hem annesine bişeyler alıyorum. Evlerinde ihtiyaç varsa ben gelirken alıyım diyorum. Kızları gibi benimsediler beni. Nişanlımda aileme çok iyi. Benim babam yok annem ve kızkardeşimle kalıyorum 9 yaşında. Nişanlımda kardeşimin okul ihtiyaçlarını hatta bazen çocuktur gönlü bişey çeker diyerek harçlığını veriyo. Çok uzatmayım şimdiden güzel kalabalık bi aile olma yolunda gidiyoruz. Sorun şu ki ben kiloluyum bayağı veremiyorum bi türlü. Nişanlım ve ailesi hiçbir zaman bunun hakkında yorum dahi yapmadılar Allah razı olsun. Ama onların akrabaları ve komşuları benim kilom hakkında laf ediyolarmış. Öyle kız mı olur çocuk yanında evladı gibi kalıyo vs. Diyolarmış. Benim gıybetimi yapıyolarmış. Nişanlımın yanında teyzesi böyle bişeyler demiş ve nişanlımda sizi ilgilendirmez herhangi bi sağlık sorunu yok ben memnunum vermek isterse kendi kilo verir ben karışmıyorum kızın kulağına gitmesin üzülür vs. Demiş. Tartışma olmuş bayağı ben annesinden duydum. Benim korkum bu laflar ve sözler bizim aramızı bozar mı? Nişanlım bugün pek konuşmadı benimle. Çok yoruldum yağmurda ıslandım hasta gibi hissediyorum falan dedi. Yarın işe gitmeyecekmiş. Ben de ziyaretine gidecem. Bu konuyu açayım mı ona? İnsanların öyle demesi çok zoruma gitti. Ben de normal bi kiloda olmak istiyorum denedim ama veremedim. Diyetn ikinci gününde baygınlık geçirdim. Şu anda az yiyorum ama yine de veremiyorum
Beren kilolu bacım senin boyuna göre abartı kilon yok ki nisanlin mı çok zayıf ha rahatsız ediyorsa ver tabi kıl o1.70 boy 75 kilo
30 gün fit uygulamanın adı logosu yeşil çok faydalı bir uygulama sanki başınızda bir spor hocası var. Yapacağınız hareketleri gösteriyor nasıl yapılması gerektiğini açıklıyor.Hangi uygulama acaba
75 mi o ne ki ya1.70 boy 75 kilo
Tabi hasta ziyaretine gidince hastanin tadini kaciracak konular acilmali ki cabuk iyilessin!!!herkese merhaba öncelikle. Ben nişanlıyım 5 aydır. Eylüle doğru düğünümüz var. Üniversitede 3 te tanıştığım erkek arkadaşımla nişanlandık sevdik birbirimizi. Aileler iyi anlaşıyo. Aileside bana çok yakın davranıyo seviyolar. Hatta bazen ben annesigilin evlerine gidip ev işlerinde yardım ediyorum. Bana yaptırmak istemiyo annesi ama ben içimden gelerek yardımcı oluyorum. Giderken hem nişanlıma hem annesine bişeyler alıyorum. Evlerinde ihtiyaç varsa ben gelirken alıyım diyorum. Kızları gibi benimsediler beni. Nişanlımda aileme çok iyi. Benim babam yok annem ve kızkardeşimle kalıyorum 9 yaşında. Nişanlımda kardeşimin okul ihtiyaçlarını hatta bazen çocuktur gönlü bişey çeker diyerek harçlığını veriyo. Çok uzatmayım şimdiden güzel kalabalık bi aile olma yolunda gidiyoruz. Sorun şu ki ben kiloluyum bayağı veremiyorum bi türlü. Nişanlım ve ailesi hiçbir zaman bunun hakkında yorum dahi yapmadılar Allah razı olsun. Ama onların akrabaları ve komşuları benim kilom hakkında laf ediyolarmış. Öyle kız mı olur çocuk yanında evladı gibi kalıyo vs. Diyolarmış. Benim gıybetimi yapıyolarmış. Nişanlımın yanında teyzesi böyle bişeyler demiş ve nişanlımda sizi ilgilendirmez herhangi bi sağlık sorunu yok ben memnunum vermek isterse kendi kilo verir ben karışmıyorum kızın kulağına gitmesin üzülür vs. Demiş. Tartışma olmuş bayağı ben annesinden duydum. Benim korkum bu laflar ve sözler bizim aramızı bozar mı? Nişanlım bugün pek konuşmadı benimle. Çok yoruldum yağmurda ıslandım hasta gibi hissediyorum falan dedi. Yarın işe gitmeyecekmiş. Ben de ziyaretine gidecem. Bu konuyu açayım mı ona? İnsanların öyle demesi çok zoruma gitti. Ben de normal bi kiloda olmak istiyorum denedim ama veremedim. Diyetn ikinci gününde baygınlık geçirdim. Şu anda az yiyorum ama yine de veremiyorum
Alla alla sana kilolu diyen halt etmiş maşallah boyun da var 75 çok değil balık etlisin sen obez değilsin ki.1.70 boy 75 kilo
Bence senin sorunun vücudunun gevşek olması. Vücudu sıkılaştırman lazım yediklerine dikkat et ama acil bir spor salonuna yazıl. Sıkılaştır vücudu farkederAma kalçam ve basenlerim çok geniş duruyolar. İnsanların da galina bu çok dikkatini çekiyo
Canim nisanlina konuyu hic acma neden dersen nisanlin tembihlemis nisanlim duymasin uzulur diye ama buna ragmen annesi sana acmis konuyu. Bu sefer nisanlin gider annesine hesap sorar kv de sana bilenir vs. Kilodan daha buyuk sorunlarin olur. Bosver. Sen kiloma ragmen nasil ozguvenimi artiririm diye dusun. Kimin ne dedigini takmaherkese merhaba öncelikle. Ben nişanlıyım 5 aydır. Eylüle doğru düğünümüz var. Üniversitede 3 te tanıştığım erkek arkadaşımla nişanlandık sevdik birbirimizi. Aileler iyi anlaşıyo. Aileside bana çok yakın davranıyo seviyolar. Hatta bazen ben annesigilin evlerine gidip ev işlerinde yardım ediyorum. Bana yaptırmak istemiyo annesi ama ben içimden gelerek yardımcı oluyorum. Giderken hem nişanlıma hem annesine bişeyler alıyorum. Evlerinde ihtiyaç varsa ben gelirken alıyım diyorum. Kızları gibi benimsediler beni. Nişanlımda aileme çok iyi. Benim babam yok annem ve kızkardeşimle kalıyorum 9 yaşında. Nişanlımda kardeşimin okul ihtiyaçlarını hatta bazen çocuktur gönlü bişey çeker diyerek harçlığını veriyo. Çok uzatmayım şimdiden güzel kalabalık bi aile olma yolunda gidiyoruz. Sorun şu ki ben kiloluyum bayağı veremiyorum bi türlü. Nişanlım ve ailesi hiçbir zaman bunun hakkında yorum dahi yapmadılar Allah razı olsun. Ama onların akrabaları ve komşuları benim kilom hakkında laf ediyolarmış. Öyle kız mı olur çocuk yanında evladı gibi kalıyo vs. Diyolarmış. Benim gıybetimi yapıyolarmış. Nişanlımın yanında teyzesi böyle bişeyler demiş ve nişanlımda sizi ilgilendirmez herhangi bi sağlık sorunu yok ben memnunum vermek isterse kendi kilo verir ben karışmıyorum kızın kulağına gitmesin üzülür vs. Demiş. Tartışma olmuş bayağı ben annesinden duydum. Benim korkum bu laflar ve sözler bizim aramızı bozar mı? Nişanlım bugün pek konuşmadı benimle. Çok yoruldum yağmurda ıslandım hasta gibi hissediyorum falan dedi. Yarın işe gitmeyecekmiş. Ben de ziyaretine gidecem. Bu konuyu açayım mı ona? İnsanların öyle demesi çok zoruma gitti. Ben de normal bi kiloda olmak istiyorum denedim ama veremedim. Diyetn ikinci gününde baygınlık geçirdim. Şu anda az yiyorum ama yine de veremiyorum
Uygulamanin adı nedir?Telefonuma bir uygulama indirdim harika bir uygulama onunla 22 gündür spor yapıyorum.. Ekmeği kestim.. Tatlı yemiyorum kesinlikle.. Vs vs.. İnanın vücudum o kadarcık günde şekillendi sıkılaştım bu uygulama ile.. Tavsiye ederim.. Bak bu elalem hiç susmaz canım konuşuuuuuuur konuşuuuuuuur konuşur.. Zayıf olsan o ne öyle derler.. Kilolu olsan çok derler.. Derler derler derler.. Takmayacaksın.. İnan bana üzüldüğüne değmez.. Sen her zamankinden daha bakımlı ol. . Kiloluyum diye bol giyinme ama daracık da giyme zira basenlerim var diyorsun. Kendin için giyin.. Kendin için kilo ver.. Başkaları için yaşanmaz hayat.. Üzülme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?