Kilo sorunum ve çevrenin yadırgaması

Önce bi diyetisyene basvurun, sonra da spor salonuna yazılın. Bol bol yürüyün, su için. Kafanıza "kilo vermeliyim" fikrini yerlestirin ki gerekenleri yapabilesiniz. Bu kiloyu da "aman nisanlım begenmez aman annesi begenmiyor" diye vermeyin, sizi seven insan her türlü sever. Sağlıgınız icin yapın.

Bence kilolu değilsiniz,belki 5 kilo verseniz tam ideal olabilir
Ama sorun yapılacak bir boyutta değil
Takmayın onu bunu şunu keyfinize bakın
Bence gercekcı davranılmıyor ben 1,71 kıloyum suanda 62 kıloyum hamıleyım eyvalla ama doluyum bence 5 degıl 20 kılo vermesı gerekıyor . Gencecık ınsan bıraz ıradesıne sahıp cıkması gerekıyor

Canım bence boyuna göre kilon gayet iyi belkide eşin veya kaynanan daha zayıf olmanı istediği için öyle söylemiş olabilir.

1.70 boya 75 kilo ideal o kadar çok takıyorsan kafana 5 kilo ver bende 100 üstü felan sandım seni bence gayetde iyi giydiğin yakışıyorsa kendinde bir rahatsıxlık hissetmiyorsan sorun yapma onlara neymiş nişanlınla sen mutlu oldupun sürece

Bana pek samimi gelmedi senin valide. Ayrıca kilon da öyle abartılı değil. İster verirsin ister vermezsin.

Ben bu konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum.Tamam fazlası olabilir.Onu konuşuyorlarmış.
Sanki vinçle duvarı yıkıpta çıkardılar..Hiç mi 10 15 kilo fazlası olan insan görmediler.Neresı orası,güliver mankenler ülkesinde mi?

Ama kalçam ve basenlerim çok geniş duruyolar. İnsanların da galina bu çok dikkatini çekiyo

Yok bir şeyin ya
Çok kafana takıyorsan sıkıp üç beş kilo verebilirsin
Ama kafaya takılacak bir durumda değilsin
Kalça ve basenlerini şekillendirmek için spor yapabilirsin en fazla
Bana biraz işgüzarlık gibi geldi yapılan bu uyarı

ah ben güzelim ben de dedim bu kız benim kadar var dedim içimden,ben 1,68 boy 93 kiloooooo gayette normal kilon çok taktıysan ver bir 5 kilo :) doktora görün bayılıcak gibi oluyorsan ve nasıl diyet yapıyorsun yemiyor içmiyorsan bayılırsın tabi

Bi an gözümde obezler belirdi kiloluyum diyince sonradan içim rahatladı.

SDM diyet duydunuz mu bilmiyorum diyetisyen eşliğinde yapılıyo aç kalmadan ve sporsuz size göre bence tam araştırın.

cok sig beyinli ve kiskanc insanlar mis onlar.baska dertleri yok galiba.kv de sana soylemekle cok sacmalik yapmus sanki laf sokmus yani.sen sen ol kv denle mesafeli ol adi ustnde kaynana sonucta.nisanlinla mutluysan sorun yok gerisi ulur durur....
kilon boyinla uyumlu zaten yinde sagligin ve kendin icin kilo ver kinseyi umursama cnm

canim
baygınlık niye geciriyosun anlamadım öyle pat diye gitmiyor ki kilolar azar azar yediklerini kısacaksın aç kalarak ancak öyle bayginlık gecirir sonra yine yemeklere saldırırsın.Nişanlin seni bu halinle sevmis elbette ama maalesef bu sozleri kilolu olduğun surece duyacaksın ben 58 kiloyla evlendim sonra 90'lara kadar çiktım millet konusacak konu ariyor hele söz konusu kiloysa igne gibi batiyor millete.Önemli olan senin mutlu olman ama goruyorum ki etraftan söylenenler seni demorilize ediyor o yüzden kendini psikolojik olarakta hazirla ve yavaş yavaş zayifla bence sonra gelinlik secmeye filan gideceksin kendimden biliyorum kilolu olunca bi tshirt bile secemiyor insan kimse icin degil ama kendin için zayifla derim ben

Bence gercekcı davranılmıyor ben 1,71 kıloyum suanda 62 kıloyum hamıleyım eyvalla ama doluyum bence 5 degıl 20 kılo vermesı gerekıyor . Gencecık ınsan bıraz ıradesıne sahıp cıkması gerekıyor
yok ben düzellttim en az 10-12 verse olur gibi

1.70 boy 75 kilo
1.70 ve 75 kilomuu canim kiloluyum deyince bende heralde bi 90 filan varsın dedim kilon gayet iyi en fazla 5 kilo fazlan var onuda çook kolay verirsin ay biraz önce birsurü şey yazdim sana keşke once kilonu yazsaydin normal hafif toplu bi kizsin seenn milleti o kadar sallamaa

Gerçekçi olalım arkadaşlar lütfen arkadaşım 1 70 boyunca 60 kilo ve tam ideal kilosunda 63 olsun yanlar göbek hemen çıkıyor kaldiki konu sahibinin kemik yapısini bile bilmiyorz iri kemikli omuzları iri ve kalçası genişse bide o kilodaysa tabiki bi 20 kilo vermesi gerekir. Arkadaşım aylardr zayıflamaya çalışıyorum. Akrabalarım zayıf halime alışmış gören kilo almışsın dio 1 68 boya 65 kiloyum şuan ve 48 ideal kilom kemiklerim falanda sayilmio 48 Ken doktorda 48 olmamı onayladı kendini biraz zorla ve zayıfla biliyorum zor ama herkse inat hırs yap ben bu ara öyle yaptım :) ise yariyor :) kendini üzme herşey senin elinde

Vücut tipini bilmeden kilonu bilmemizin bi önemi yok .

Kalça basen geniş demişsin armut tip misin ?

Ben kvninde bu görüşte olduğunu komşuların arkasına sığınıp sana bunu söylediğini düşünüyorum .

Kilo başkaları için değil kendin için vermelisin

Diyetin 2.günü baygınlık geçirdiysen ve hiçbişey yokken kilonda varsa bi sağlık sorunun var demektir.

Nişanlına değil önce dra git tiroid şeker insülin direncine bakılsın sonrada sonuçlara göre diyetisyene git ona göre diyet versin .

baya kiloluyum deyince bende 3 haneli rakamlar bekledim. hiç de kilolu değilsin. sakın kendini kusurlu gösterecek gibi konuşmalarda bulunma nişanlına. ha sen ben zayıflamak istiyorum diyorsan git diyetisyene bunu da dillendirip herkese deme.

Valla ben de 100'lü rakamlar bekliyodum
Ben evlenirken 72-73 kiloydum ki boyum 168 kimse de bişey demedi ben mutluyum sonuçta.
Tabi sonrasında hamilelik hastalık filan derken 97'ye çıktım ama o zaman bile mutluydum deli miyim neyim.
Neyse demek istediğim kendini beğen özgüvenli ol. Beğenmiyorsan da düğüne kadar 5-10 kg verebilirsin. Çok da zaman var zor iş değil. Sağlık olsun gerisi mühim değil valla

canım kilo veremye çalışan biri olarak söylüyorum düğünün eylülde ortalama 4 ay var her ay 2 kilo verirsen 8 kilo gider
öncelikle kan tahlillerini yaptır bir siyetisyene git güzelce verirsin kilonu ama bunu kendin için yap ....nişanlına da açma böyle konuları gereksiz ne kadar fazlan var bilmiyorum ama aileye gelen yeni gelinler her zaman eleştirilir takma bunları kafana

Benim de boyum 1.70 kilo 74den yeni 72ye düştüm. Ve öyle abartı kilolu durmuyo göbek bile çok yok bence sen insanları takmaa

Aşırı bir kilon yok ki senin.ilk önce bir dahiliyeye görünmelisin.Ben 3 sene önce birden çok kilo aldım.Doktora gittim insulin direnci cikti.ilacla tedavi gordum 12 kilo verdim.simdi şükür sağlıklıyım.kesinlikle gitmelisin ve yediklerine dikkat etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…