- 28 Nisan 2017
- 450
- 612
- 33
- 28
- Konu Sahibi Aylaaglama
-
Önce bi diyetisyene basvurun, sonra da spor salonuna yazılın. Bol bol yürüyün, su için. Kafanıza "kilo vermeliyim" fikrini yerlestirin ki gerekenleri yapabilesiniz. Bu kiloyu da "aman nisanlım begenmez aman annesi begenmiyor" diye vermeyin, sizi seven insan her türlü sever. Sağlıgınız icin yapın.herkese merhaba öncelikle. Ben nişanlıyım 5 aydır. Eylüle doğru düğünümüz var. Üniversitede 3 te tanıştığım erkek arkadaşımla nişanlandık sevdik birbirimizi. Aileler iyi anlaşıyo. Aileside bana çok yakın davranıyo seviyolar. Hatta bazen ben annesigilin evlerine gidip ev işlerinde yardım ediyorum. Bana yaptırmak istemiyo annesi ama ben içimden gelerek yardımcı oluyorum. Giderken hem nişanlıma hem annesine bişeyler alıyorum. Evlerinde ihtiyaç varsa ben gelirken alıyım diyorum. Kızları gibi benimsediler beni. Nişanlımda aileme çok iyi. Benim babam yok annem ve kızkardeşimle kalıyorum 9 yaşında. Nişanlımda kardeşimin okul ihtiyaçlarını hatta bazen çocuktur gönlü bişey çeker diyerek harçlığını veriyo. Çok uzatmayım şimdiden güzel kalabalık bi aile olma yolunda gidiyoruz. Sorun şu ki ben kiloluyum bayağı veremiyorum bi türlü. Nişanlım ve ailesi hiçbir zaman bunun hakkında yorum dahi yapmadılar Allah razı olsun. Ama onların akrabaları ve komşuları benim kilom hakkında laf ediyolarmış. Öyle kız mı olur çocuk yanında evladı gibi kalıyo vs. Diyolarmış. Benim gıybetimi yapıyolarmış. Nişanlımın yanında teyzesi böyle bişeyler demiş ve nişanlımda sizi ilgilendirmez herhangi bi sağlık sorunu yok ben memnunum vermek isterse kendi kilo verir ben karışmıyorum kızın kulağına gitmesin üzülür vs. Demiş. Tartışma olmuş bayağı ben annesinden duydum. Benim korkum bu laflar ve sözler bizim aramızı bozar mı? Nişanlım bugün pek konuşmadı benimle. Çok yoruldum yağmurda ıslandım hasta gibi hissediyorum falan dedi. Yarın işe gitmeyecekmiş. Ben de ziyaretine gidecem. Bu konuyu açayım mı ona? İnsanların öyle demesi çok zoruma gitti. Ben de normal bi kiloda olmak istiyorum denedim ama veremedim. Diyetn ikinci gününde baygınlık geçirdim. Şu anda az yiyorum ama yine de veremiyorum
Bence gercekcı davranılmıyor ben 1,71 kıloyum suanda 62 kıloyum hamıleyım eyvalla ama doluyum bence 5 degıl 20 kılo vermesı gerekıyor . Gencecık ınsan bıraz ıradesıne sahıp cıkması gerekıyorBence kilolu değilsiniz,belki 5 kilo verseniz tam ideal olabilir
Ama sorun yapılacak bir boyutta değil
Takmayın onu bunu şunu keyfinize bakın
Bana pek samimi gelmedi senin valide. Ayrıca kilon da öyle abartılı değil. İster verirsin ister vermezsin.Ben de anlamadım neden dediğini. Dediğiniz gibi zayıf olmamı istiyo galiba o da. Çay içerken böyle bi konu açıldı. Aslında komşulara pek yüz verme falan dedi. Dedikoducular dedi. Ağzından laf almaya çalışıyolar samimi gözüküp dedi. O sırada da böyle böyle oldu dedi
Ama kalçam ve basenlerim çok geniş duruyolar. İnsanların da galina bu çok dikkatini çekiyo
baygınlık niye geciriyosun anlamadım öyle pat diye gitmiyor ki kilolar azar azar yediklerini kısacaksın aç kalarak ancak öyle bayginlık gecirir sonra yine yemeklere saldırırsın.Nişanlin seni bu halinle sevmis elbette ama maalesef bu sozleri kilolu olduğun surece duyacaksın ben 58 kiloyla evlendim sonra 90'lara kadar çiktım millet konusacak konu ariyor hele söz konusu kiloysa igne gibi batiyor millete.Önemli olan senin mutlu olman ama goruyorum ki etraftan söylenenler seni demorilize ediyor o yüzden kendini psikolojik olarakta hazirla ve yavaş yavaş zayifla bence sonra gelinlik secmeye filan gideceksin kendimden biliyorum kilolu olunca bi tshirt bile secemiyor insan kimse icin degil ama kendin için zayifla derim benherkese merhaba öncelikle. Ben nişanlıyım 5 aydır. Eylüle doğru düğünümüz var. Üniversitede 3 te tanıştığım erkek arkadaşımla nişanlandık sevdik birbirimizi. Aileler iyi anlaşıyo. Aileside bana çok yakın davranıyo seviyolar. Hatta bazen ben annesigilin evlerine gidip ev işlerinde yardım ediyorum. Bana yaptırmak istemiyo annesi ama ben içimden gelerek yardımcı oluyorum. Giderken hem nişanlıma hem annesine bişeyler alıyorum. Evlerinde ihtiyaç varsa ben gelirken alıyım diyorum. Kızları gibi benimsediler beni. Nişanlımda aileme çok iyi. Benim babam yok annem ve kızkardeşimle kalıyorum 9 yaşında. Nişanlımda kardeşimin okul ihtiyaçlarını hatta bazen çocuktur gönlü bişey çeker diyerek harçlığını veriyo. Çok uzatmayım şimdiden güzel kalabalık bi aile olma yolunda gidiyoruz. Sorun şu ki ben kiloluyum bayağı veremiyorum bi türlü. Nişanlım ve ailesi hiçbir zaman bunun hakkında yorum dahi yapmadılar Allah razı olsun. Ama onların akrabaları ve komşuları benim kilom hakkında laf ediyolarmış. Öyle kız mı olur çocuk yanında evladı gibi kalıyo vs. Diyolarmış. Benim gıybetimi yapıyolarmış. Nişanlımın yanında teyzesi böyle bişeyler demiş ve nişanlımda sizi ilgilendirmez herhangi bi sağlık sorunu yok ben memnunum vermek isterse kendi kilo verir ben karışmıyorum kızın kulağına gitmesin üzülür vs. Demiş. Tartışma olmuş bayağı ben annesinden duydum. Benim korkum bu laflar ve sözler bizim aramızı bozar mı? Nişanlım bugün pek konuşmadı benimle. Çok yoruldum yağmurda ıslandım hasta gibi hissediyorum falan dedi. Yarın işe gitmeyecekmiş. Ben de ziyaretine gidecem. Bu konuyu açayım mı ona? İnsanların öyle demesi çok zoruma gitti. Ben de normal bi kiloda olmak istiyorum denedim ama veremedim. Diyetn ikinci gününde baygınlık geçirdim. Şu anda az yiyorum ama yine de veremiyorum
yok ben düzellttim en az 10-12 verse olur gibiBence gercekcı davranılmıyor ben 1,71 kıloyum suanda 62 kıloyum hamıleyım eyvalla ama doluyum bence 5 degıl 20 kılo vermesı gerekıyor . Gencecık ınsan bıraz ıradesıne sahıp cıkması gerekıyor
1.70 ve 75 kilomuu canim kiloluyum deyince bende heralde bi 90 filan varsın dedim kilon gayet iyi en fazla 5 kilo fazlan var onuda çook kolay verirsin ay biraz önce birsurü şey yazdim sana keşke once kilonu yazsaydin normal hafif toplu bi kizsin seenn milleti o kadar sallamaa1.70 boy 75 kilo
Ay bende çok sandım. Ne var hiç de kilolu falan değilsiniz. Nisanlinizin boyu kaç. Kisaysa eger ondan dolayı yaninda iri durabilirsiniz o kadar1.70 boy 75 kilo
canım kilo veremye çalışan biri olarak söylüyorum düğünün eylülde ortalama 4 ay var her ay 2 kilo verirsen 8 kilo giderherkese merhaba öncelikle. Ben nişanlıyım 5 aydır. Eylüle doğru düğünümüz var. Üniversitede 3 te tanıştığım erkek arkadaşımla nişanlandık sevdik birbirimizi. Aileler iyi anlaşıyo. Aileside bana çok yakın davranıyo seviyolar. Hatta bazen ben annesigilin evlerine gidip ev işlerinde yardım ediyorum. Bana yaptırmak istemiyo annesi ama ben içimden gelerek yardımcı oluyorum. Giderken hem nişanlıma hem annesine bişeyler alıyorum. Evlerinde ihtiyaç varsa ben gelirken alıyım diyorum. Kızları gibi benimsediler beni. Nişanlımda aileme çok iyi. Benim babam yok annem ve kızkardeşimle kalıyorum 9 yaşında. Nişanlımda kardeşimin okul ihtiyaçlarını hatta bazen çocuktur gönlü bişey çeker diyerek harçlığını veriyo. Çok uzatmayım şimdiden güzel kalabalık bi aile olma yolunda gidiyoruz. Sorun şu ki ben kiloluyum bayağı veremiyorum bi türlü. Nişanlım ve ailesi hiçbir zaman bunun hakkında yorum dahi yapmadılar Allah razı olsun. Ama onların akrabaları ve komşuları benim kilom hakkında laf ediyolarmış. Öyle kız mı olur çocuk yanında evladı gibi kalıyo vs. Diyolarmış. Benim gıybetimi yapıyolarmış. Nişanlımın yanında teyzesi böyle bişeyler demiş ve nişanlımda sizi ilgilendirmez herhangi bi sağlık sorunu yok ben memnunum vermek isterse kendi kilo verir ben karışmıyorum kızın kulağına gitmesin üzülür vs. Demiş. Tartışma olmuş bayağı ben annesinden duydum. Benim korkum bu laflar ve sözler bizim aramızı bozar mı? Nişanlım bugün pek konuşmadı benimle. Çok yoruldum yağmurda ıslandım hasta gibi hissediyorum falan dedi. Yarın işe gitmeyecekmiş. Ben de ziyaretine gidecem. Bu konuyu açayım mı ona? İnsanların öyle demesi çok zoruma gitti. Ben de normal bi kiloda olmak istiyorum denedim ama veremedim. Diyetn ikinci gününde baygınlık geçirdim. Şu anda az yiyorum ama yine de veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?