- Konu Sahibi gunesyildiz
-
cnm bende pazartesiyi bekliyorum her sabah izliyorum zaten ender saraç ı uygulamaya çalışacam inş kilolardan kurtulucam.elimden geldigince dikkat edyorum yediklerime ama olmuyor ya yazın veriyorum kışın alıyorum verdiklerimi geri 10 kilo vermem lazım yaz geliyorrrr
Paylaşırsanız çok sevinirim bebeğimden dolayı izlemeye fırsatım olmuyor. Şimdiden teşekkürler.
cnm bende pazartesiyi bekliyorum her sabah izliyorum zaten ender saraç ı uygulamaya çalışacam inş kilolardan kurtulucam.elimden geldigince dikkat edyorum yediklerime ama olmuyor ya yazın veriyorum kışın alıyorum verdiklerimi geri 10 kilo vermem lazım yaz geliyorrrr
[/QUOTE]Eger paylasirsaniz cok mutlu olurum ben yurtdisindayim seyretme imkanim yok ve merakla bekliyor olacagim.
Tesekkurler simdiden....
Şimdi bu yazdıklarım reklam yapıyormuşum gibi anlaşılabilir ama ben sizinle yine paylaşmak istedim. Bu sabah Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam programını izlerken Ender Bey 21 Mart Pazartesi günü bomba gibi bir diyetle karşınızda olacağım diye söyledi. Bu diyetin içeriği karın ve basen bölgelerindeki yağların atılmasıyla ilgiliymiş.
Ben pazartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum. İlgilenenleriniz varsa ben hergün programı izliyorum. Günlük diyet listesini alır sizinle de burada paylaşırım.
İzlemek isteyenleriniz olursa sabah saat 08:30 da programı başlıyor TNT 'de.
Paylaşırsanız çok sevinirim bebeğimden dolayı izlemeye fırsatım olmuyor. Şimdiden teşekkürler.
Yok canım ağır bir diyet değil. Sadece 3 gün komposto ağırlıklı gidiyor o kadar oda zaten karaciğeri arındırma yoluymuş.bu ağır bi diyet sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?