- Konu Sahibi gunesyildiz
-
Merhaba b_ozsan
Bende annebanamasalanlat a katılıyorum. Gerçekten 12 günde 7 kilo hiç sağlıklı değil. Ben bu programın gerçekten sıkı takipçisiyim. Ender Saraç'ın vermiş olduğu diyetin ilk haftasında teşekkür telefonaları yağdı kanala 7 günde 4 kilo verenler bile olmuş. Yani hem yiyerek zayıflıyorsun öyle hap map muhabbetiyle değil.
Eee bizde şu düşünce var bi kere nasıl olsa hap kullanıyorum yaaa bi şeklide kilo vereceğim en azından biraz fazla yiyeyim. Yalan mııı ? Ne bileyim isteyen hap kullansın isteyen kullanmasın ama ben bu şekilde listeyle kilo vermenin daha sağlıklı olduğuna inanıyorum. Tercih meselesi sonuçta. Ben bundan önceki yazılarım da da söylemiştim ben burada kimsenin reklamını yapmıyorum. Zaten Ender Saraç markalaşmış bi isim. Ekran karşısından bile verdiği güven yetiyor insana ve para pul muhabbetiyle yaklaşmıyor kimin ne sorusu ne sorunu varsa hem normal tıp hemde bitkisel tıp ne yararlıysa onu öneriyor. Ben sadece kilo sorunu var her bayanın yardımcı olmak adına burada listeyi yayınlıyorum :))))))
Ben aslında hapı mecburen kullandım 59 kilo olmuştum ve kendimden iğreniyodum bian önce zayıflamam lazım dedim kullandım zayıfladım ondan sonra yediklerime dikkat edip aynı kiloda gitmekti amacım ama geç yemekler ve çk yağlı yiyecekler şimdi yine 56 kiloyum amacım 6 kilo verip 50 kilo olmak kendi çapımda diyet yapıyorum ama hala aynıyım tatlı falan yemiyorum sadece kahvaltı öğle yemeği akşamda yememeye gayret ediyorum veya akşam 1 elma veya müsli neyapsamda kurtulsam bi an önce
merhaba
ya ne bilim bi dene istersen bu diyeti 5 günde 1.5 kilo verenler yada daha fazla kilo verenler olmuş. Gerçi 56 çokkk abartı bi kilo değil bir iki hafta bu diyeti dene sonrada bence en önemlisi yağlı yemek yeme. Zaten kilo verirken önemli olan şey biraz su ve yağdan vermek kaslar zayıflarsa daha kötü oluyormuş. Birde takviye olarak Ender Saraç'ın beşi bir yerde çayı var içinde funda yaprağı,biberiye,mate,kekik,yeşil çay var. Bu karışımı da iç belki daha rahat kilo verirsin kendini çok kastırma bence daha yaza çokkk var. Ben mesela bu diyeti yaptım kilo da verdim. Şimdi yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Bazen detoks yapıyorum bazende çokk abartmamak kaydıyla kendimi istediğimi yiyerek ödüllendiriyorum. Belim gerçekten inceldi benim sorunum karın bölgem ne yapsamda armut göbeğim olduğu sürece gitmiyor oradaki fazlalık. :)))))
iyimiş bende uygulayım:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?