- 27 Şubat 2023
- 14
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi cokyorgunvecaresiz
-
Merhabalar,kısa süredir evliyim ve kaynanam bana kilo var diye sürekli baskı yapıyor. Onun evindeyken yemek yeme saatlerine karışıyor,aclıktan ölsem bile inanmıyor "sen yemeye alışmışsın" diyor. Normalde ona pek gitmem ama geçen gün buna eşimde dahil oldu ve açlıktan ciddi manada bayılacak haldeydim,evde değiliz diye bir sey almadı dısarıdan. Eve geldiğimde bir şeyler yedim ama öncesini hayal meyal hatırladığımı farkettim. Açlıktan o anı bile hatırlayamadım. Ve bu içime dert oldu,anlatacak kimsem yok.yeni gelinim,benim onlara zayıflama sözüm olmadı ama üstüme cok geliyorlar,işsizim istesemde bulamıyorum maalesef ki. Diyet çok denedim ama kilo vermem zor oluyor, ameliyatı da onlar istemiyor.Şuan ise yemeğe el sürmeye korkar oldum.nolur akıl verin,hic değilse okuyup derdime ortk olsanz bile yeter
Ayrı yaşıyoruz ama bağımlı gibiyiz onlara..Kvdenle mi yaşiyorsun
Evleneli 4 ay falan oldu kilom vardı,hala aynı. Almadım vermedim ama gözlerine batıyorSizi istismar ediyorlar ailecek. Ne demek yemek vermemek ya. Açlıkla mı zayıflayacakmışsınız. Çok akıllı kocanız da anasına mı uymuş. Evliyken nasıldı kilonuz
Kilon vardı kaçtı mesela ben 120 kiloyla evlendim kimse bana bu sekilde davranamadı izin vermezdim zaten biraz dişinizi gosterinEvleneli 4 ay falan oldu kilom vardı,hala aynı. Almadım vermedim ama gözlerine batıyor
Bnde 98 kiloyum,ailemden uzaktayım diye korkak biriyim ayrıca,fazla iyi davrnadım.şimdi de sınırları yok bana karşıKilon vardı kaçtı mesela ben 120 kiloyla evlendim kimse bana bu sekilde davranamadı izin vermezdim zaten biraz dişinizi gosterin
Bu ilde kimsem yok,işsizim cebimde para da sınırlı hemde kavga cıkarırlardı. Kayınvalidem para harcanmasını sevmez mesela, coğu alışverişi gizli yapıyorumSiz buna nasıl izin veriyorsunuz anlamıyorum. Ben çeker giderdim ya da gıcıklık olsun diye dışardan kendime yenek söyler kayananamın gözüne baka baka yerdim. Yapsınlar bakalım bana öyle bir şey. Ah sizin gibi sessiz iyi gelinleri bulup üsütüne gidiyorlar ya çok sinirleniyorum.
Yaşadığım ilde kimsem yok,ailemde bunlardan aşağı kalır değildi.bi tek eşimi seviyorum diye bi süre katlandım ama o da beni üzdü...Böyle saçmalık mı olur? siz niye kabul ediyorsunuz ki bu baskıyı?
O zaman biraz dişli olacaksınız laf etmeye korkacaklar. Sizi biraz pasif bulmuşlar üstünüze gidiyorlarBu ilde kimsem yok,işsizim cebimde para da sınırlı hemde kavga cıkarırlardı. Kayınvalidem para harcanmasını sevmez mesela, coğu alışverişi gizli yapıyorum
İnsulin direncim var,bir kac ek hormonal hastalığım daha var.Sizle tanistiklarinda da ayni kilodaysaniz, ne oluyor da simdi kilonuza bu kadar karisiyorlar? Yemek yeme hakkinizi elinizden almislar. Hakkaten de siddet goruyorsunuz. Saglikli bir yasama gecmeni destekleseler falan anlayacagim da, bu resmen siddetli bir baski. Olacak gibi degil. Bir daha oraya gitmeyin derim.
Bayilacak kadar aclik hissetmeniz de pek normal degil. Insulin falan mi kullaniyorsunuz? Yaniniza atisticak bir protein veya meyve alin evden cikarken eger aclik bu kadar sizi etkiliyorsa
O zaman kocanız ile ciddi olarak konuşma zamanı gelmiş. Kilonuz sizi ilgilendirir o yüzden kimseye konuşma hakkı tanımamalısınız. Sağlığınız için spor + diyet şeklinde bailarsanız sizin için iyi olurEvleneli 4 ay falan oldu kilom vardı,hala aynı. Almadım vermedim ama gözlerine batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?