Kilo ve psikolojik şiddet

İnsülin direncinin en büyük belirtisi. Açlıkta elin ayağın titremesi, soğuk soğuk terleme gibi şeyler olması. Çok basit bir kan testiyle bakılabiliyor. Büyük birşey değil ama önemsenmesi gereken birşey.
 
Teşekkürler, bir ara yaptırdığım kan testinde değerim normaldi diye hatırlıyorum ama tekrar yaptırmakta fayda var.
 

Değil tabi panpa, öğle yemeği 12de, düzgün yemediysen akşam 6da şekerinin düşmesi ve açlıktan gözünün kararması gayet normal. Kim olsa kötü olur, yemek yemeden bütün gün durmak diye bir şey yok ki
 
Kayinvalidemin evinde ikram beklemem. Kalkar dolaptan alir ne varsa yerim kendi evim gibi.
Size yapilan cok yanlis. Izin vermeyin tepkinizi koyun. Onlara gitmeden once evde karninizi doyurup gidin. Ve kisa sureli kalin. En fazla 3 saat gibi
 
Kayinvalidemin evinde ikram beklemem. Kalkar dolaptan alir ne varsa yerim kendi evim gibi.
Size yapilan cok yanlis. Izin vermeyin tepkinizi koyun. Onlara gitmeden once evde karninizi doyurup gidin. Ve kisa sureli kalin. En fazla 3 saat gibi
ay onlardan birşey mi alınır haram eder bile terbiyesiz kadın. Sizin dediğiniz insani kişilerle olabilecek birşey. Bence gitmemeli bayramdan bayrama
 
ya sizin kendi kişiliğiniz yok mu? Ne demek kayınvalideye zayıflama sözüm var. Hayatımda daha ezikçe birşey duymadım. Zayıflayacaksanız kendiniz için yapacaksanız, kendi sağlığınız, keyfiniz için. Size yeme vs dediğinde sana ne diyemiyor musunuz? Siz hayatta daha çok itilr kakılırsınız baksanıza kendi vucudunuz hakkında bir fikriniz söz hakkınız bile yok.
 
Kayinvalideye zayiflama sozum var nerde diyor? Tam tersi oyle bir sozum yok diyor yanlis anlamissiniz
 
Diyet çok denedim ama kilo vermem zor oluyor, ameliyatı da onlar istemiyor.
Ne demek onlar istemiyor? Ameliyat olun demiyorum ama millete ne, siz istiyorsanız bitmiştir. Para harcamayı sevmiyor diye gizli gizli alışveriş yapıyormuşsunuz. Kendinize gelin önce, bunlara ses çıkarmadıkça daha çok maruz kalırsınız bu saçmalıklara.
 
yaptıkları gerçekten çok terbiyesizce, üstelik eşinizin de bu konuda destek çıkması akıl alır gibi değil. evleneli daha 4 ay olmuş demek ki evlenmeden önce sizi böyle görüp beğendi şu an böyle yapması kabul edilemez.

ayrıca kalbinizi kırmak istemem fakat "diyet yapamıyorum, yapsam da zor kilo veriyorum, hormonal bozukluklar var" kısmı tamamen bahane. ameliyat olup kilo vereyim, kısmı da işin kolayına kaçmak. bunların ardına sığınmayın.

Kayınvalidem para harcanmasını sevmez mesela, coğu alışverişi gizli yapıyorum
sizin evinizin bütçesi kimseyi ilgilendirmez, kayınvalidenize hesap vermek zorunda değilsiniz. çok sorun yaratacağını düşünüyorsanız diyetisyene onlardan gizli bir şekilde gidersiniz. sonuçta her yaptığımızı paylaşmak gibi bir mecburiyetimiz yok. gerek yüzyüze gerekse online danışmanlık olarak her bütçeye uygun diyetisten mevcut.
 
Her kilo muhabbetinde tavrinizi belli edin , hatta kahkaha atın hiç umursamiyormussunuz gibi bir süre sonra biz bu gelini kilodan vuramiyoruz diyip vazgececekler. Eşiniz olan ruhsuz dahil.
 
Kilo verme kararını alacak tek kişi sizsiniz. Eğer halinizden memnun değilseniz bu kararı alıp zayıflarsınız. Kayınvalidenizin sizin kilonuza bu kadar müdahale edip sizin psikolojinizi bu denli etkilemesi resmen psikolojik şiddet. Eşiniz annesini uyarsın
 
Neden hayatınızda hiç ağırlığınız yok? Kilonuzdan onlara ne? Kilo verme çabanıza neden karışıyorlar? Ben bütün suçu sizde buldum gerçekten.

Ben de minyon biriyim boyum çok kısa. Bana da "ayy ne kadar ufak tefekmiş" diyenler oldu. Allah beni az ve öz yaratmış deyip geçtim. "Ayy evet ufağım" desem neler söylerlerdi kimbilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…