- 4 Nisan 2018
- 830
- 2.354
- 113
- 32
- Konu Sahibi cokyorgunvecaresiz
-
benim onlara zayıflama sözüm olmad
Sozum olmadi diyor yanlis anlamissiniz oyle bir soz vermedigin halde ustume geldiler diyorBu nasıl bi söz yasana nasıl böyle bir söz verdirdiler sen de ezik misin? Neden kabul ettin. orda ayrılmalıydın,seni olduğun gibi kabul etmeyen aileye neden gelin gittin
Kusura bakma ama başına gelenleri sen kendin kabul etmişsin böyle işkence ederler işte vicdanı olan böyle söz verdirir mi? Düşünür karşıdaki kırılır mı diye
Benim şişman bi sevgilim vardı ( gerçi Türk erkeği fiziği düzgünü az ) asla bu konuyu açmıyordum olaki kırılır diye.
Diyetisyen e git devlette, zayıfla ve yol yakınken tekmeyi bas. Hatta zayıflamadan bas, öyle zayıfla seni görünce mort olsunlar
Beden aşağılamanın sonu gelmez, insan vücudu kusursuz değil zayıflarsın başka şeye takarlar bu seferde
Sozum olmadi diyor yanlis anlamissiniz oyle bir soz vermedigin halde ustume geldiler diyor
Sozumu tutamadim nerde diyor ben soz vermedim diyor konu sahibiSözümü tutamadım zayıflama sözüm de olmadı üzerime geliyorlar demiş
Bir insana kilosu yüzünden yapılan ya da söylenen her söz insanı çok üzüyor biliyorum. Kac kilosunuz bilmiyorum. Ama size tavsiyem "ben kilo veremiyorum" cümlesini söyleyim kendinizi inandirmayin. Her insan kilo verebilir ama az ama çok ve sizde verebilirsiniz. Ama bu bir süreç. Nasıl kiloyu bir günde almadınız ayni şekilde de veremezsiniz. Önce karalı olmalı ve kilo vermeyi istemelisiniz. en başta sağlıgınız ve kendiniz için. Eşinizin ve kv bu söylemleri zamanla kendinize olan güveninizi kaybetmenize neden olur. Bence bir diyetisyene giderek sağlıklı ve kalıcı kilo verebilirsin.Merhabalar,kısa süredir evliyim ve kaynanam bana kilo var diye sürekli baskı yapıyor. Onun evindeyken yemek yeme saatlerine karışıyor,aclıktan ölsem bile inanmıyor "sen yemeye alışmışsın" diyor. Normalde ona pek gitmem ama geçen gün buna eşimde dahil oldu ve açlıktan ciddi manada bayılacak haldeydim,evde değiliz diye bir sey almadı dısarıdan. Eve geldiğimde bir şeyler yedim ama öncesini hayal meyal hatırladığımı farkettim. Açlıktan o anı bile hatırlayamadım. Ve bu içime dert oldu,anlatacak kimsem yok.yeni gelinim,benim onlara zayıflama sözüm olmadı ama üstüme cok geliyorlar,işsizim istesemde bulamıyorum maalesef ki. Diyet çok denedim ama kilo vermem zor oluyor, ameliyatı da onlar istemiyor.Şuan ise yemeğe el sürmeye korkar oldum.nolur akıl verin,hic değilse okuyup derdime ortk olsanz bile yeter
Siz buna evlilik mi diyorsunuz?Bu ilde kimsem yok,işsizim cebimde para da sınırlı hemde kavga cıkarırlardı. Kayınvalidem para harcanmasını sevmez mesela, coğu alışverişi gizli yapıyorum
Siz karışmalarına izin verdiğiniz müddetçe üzgünüm ama bizim tavsiyelerimiz etkisiz kalacaktır. Kim ne hakla karışır ki? Onlarda kilo versin o zaman, fit olsunlar hatta. Sizde öyle söyleyin. Sanırım çalışmıyor ve kayınvalide ile yaşıyorsunuz. Böyleyse eğer çok çok zor işiniz.Merhabalar,kısa süredir evliyim ve kaynanam bana kilo var diye sürekli baskı yapıyor. Onun evindeyken yemek yeme saatlerine karışıyor,aclıktan ölsem bile inanmıyor "sen yemeye alışmışsın" diyor. Normalde ona pek gitmem ama geçen gün buna eşimde dahil oldu ve açlıktan ciddi manada bayılacak haldeydim,evde değiliz diye bir sey almadı dısarıdan. Eve geldiğimde bir şeyler yedim ama öncesini hayal meyal hatırladığımı farkettim. Açlıktan o anı bile hatırlayamadım. Ve bu içime dert oldu,anlatacak kimsem yok.yeni gelinim,benim onlara zayıflama sözüm olmadı ama üstüme cok geliyorlar,işsizim istesemde bulamıyorum maalesef ki. Diyet çok denedim ama kilo vermem zor oluyor, ameliyatı da onlar istemiyor.Şuan ise yemeğe el sürmeye korkar oldum.nolur akıl verin,hic değilse okuyup derdime ortk olsanz bile yeter
Evlenmeseydi ozman eşiniz de manyaklarmi bunlar . Bu şekilde gormus beğenmiş evlenmiş. Kaynanana desene diyetisyene gidecem o şekilde ilerleyecem siz bilmeden karismayinMerhabalar,kısa süredir evliyim ve kaynanam bana kilo var diye sürekli baskı yapıyor. Onun evindeyken yemek yeme saatlerine karışıyor,aclıktan ölsem bile inanmıyor "sen yemeye alışmışsın" diyor. Normalde ona pek gitmem ama geçen gün buna eşimde dahil oldu ve açlıktan ciddi manada bayılacak haldeydim,evde değiliz diye bir sey almadı dısarıdan. Eve geldiğimde bir şeyler yedim ama öncesini hayal meyal hatırladığımı farkettim. Açlıktan o anı bile hatırlayamadım. Ve bu içime dert oldu,anlatacak kimsem yok.yeni gelinim,benim onlara zayıflama sözüm olmadı ama üstüme cok geliyorlar,işsizim istesemde bulamıyorum maalesef ki. Diyet çok denedim ama kilo vermem zor oluyor, ameliyatı da onlar istemiyor.Şuan ise yemeğe el sürmeye korkar oldum.nolur akıl verin,hic değilse okuyup derdime ortk olsanz bile yeter
Aynı evde mi yasiyorsunuz.Esinden para işte.Ama böyle meyve sebze yoğurt yemeye çalışın.Merhabalar,kısa süredir evliyim ve kaynanam bana kilo var diye sürekli baskı yapıyor. Onun evindeyken yemek yeme saatlerine karışıyor,aclıktan ölsem bile inanmıyor "sen yemeye alışmışsın" diyor. Normalde ona pek gitmem ama geçen gün buna eşimde dahil oldu ve açlıktan ciddi manada bayılacak haldeydim,evde değiliz diye bir sey almadı dısarıdan. Eve geldiğimde bir şeyler yedim ama öncesini hayal meyal hatırladığımı farkettim. Açlıktan o anı bile hatırlayamadım. Ve bu içime dert oldu,anlatacak kimsem yok.yeni gelinim,benim onlara zayıflama sözüm olmadı ama üstüme cok geliyorlar,işsizim istesemde bulamıyorum maalesef ki. Diyet çok denedim ama kilo vermem zor oluyor, ameliyatı da onlar istemiyor.Şuan ise yemeğe el sürmeye korkar oldum.nolur akıl verin,hic değilse okuyup derdime ortk olsanz bile yeter
Doktor ilac verdi mi? Insulin direnci icin ilac kullanmak faydali olabilir. Bence gecici cozum olarak cantanizda atistirmalik bisiler bulundurun bu hadsizlere karsi.Doktora gittim,kilo vermeye calısıyorum. Benim tek sorunum iyi davrandığım insanların bu tavrı,beni yalnız görüp ezmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?