Kilo ve psikolojik şiddet

İnsulin direncim var,bir kac ek hormonal hastalığım daha var.
kilolu insanlarda insülin direnci olması son derece olağan. beslenme düzeniyle bunu değiştirebilirsiniz. kendiniz bunu sağlayamıyorsanız bir diyetisyenden destek alın. yeme bozukluğunuz varsa önce psikoloğa gidin. bunların hepsi maddiyata bağlı. kilo verememek çoğu zaman bedensel açlıktan ziyade duygusal açlıktan kaynaklanıyor. bu yüzden diyetlere kendinizi zorlamadan önce psikolojik destek almak en önemlisi. ayrıca ne olursa olsun, eşiniz de olsa kendinizi böyle ezdirmeyin. psikolojinize yazık.

Boyun uzar mi? Nasil bir zekaymis o oyle. Kiz cevabi yapistiramamis mi bende seni zeki sanip evlendim diye.
O da konu sahibi gibi sessiz biri, kimsenin karşısında konuşup hakkını savunamaz maalesef. Onla ne zaman oturup konuşsak öyle şeyler anlatıyor ki şaşkınlıktan ve sinirden deli oluyorum.

Çok ciddi şeker sorunu olanlar icin gastrik bypass oneriliyor yoksa mide kücultme daha iyi bende de insulin direnci gizli seker troid vardı normal mide kücultme oldum g.baypass da ömür boyu vitamin kullanmak gerekiyor maalesef sadece in.direnci icin ona gerek yok ve zaten 98 kilo birisine o ameliyatı yapmazlar

İnsülin direnci aynı zamanda kalıtımsal bir şey maalesef anneden çocuğua falan kalıyor yani

Vitamin falan kullanmıyor benim arkadaşım sadece yemekleri falan ilk günden beri kemik suyu ile yapıyor öyle sürekli alması gereken bir ilaç benim bildiğim kadarı ile yok ama bir sorarım yine. Ha tabii bu arada 98 kilo ise yapmazlar yüksek ihtimalle.

Gerçekten öyle ne bekliyorlar valla bilmiyorum bana başından deseler evlenmezdim bile.tek başıma çile çekiyorum

Bunlarin gozunun icinr baka baka ekmege yag surup ustune bal dokup yemek lazim.
Hic takmayin onlari. Onemli olan dengeli bir sekilde kilo vermeniz. Açlık ile vereceginiz kiloda vucut kaslarınızdan yakip, vitamin depolarinizi bosaltmaya baslar. Sonrasinda yine kilo alirsiniz.

Ben bu ameliyatı gecirmis biri olarak eminim sizden daha çok şey biliyorumdur bence :) g.baypasta mide de vitamin emilimi olmadıği için dişardan almak gerekiyor maalesef bu yüzden drum buna gerek olmadığını ciddi şeker sorunu olanlara yaptiklarını söyledi ( devlet dr u özelleri bilemem ) ben bile 2 sene vitamin kullandim yeme oranından dolayı sonra bıraktım kemik suyu falan ekstra 2 senede protein tozu kullandım

Bnde 98 kiloyum,ailemden uzaktayım diye korkak biriyim ayrıca,fazla iyi davrnadım.şimdi de sınırları yok bana karşı

İnsanın sahibi Allah'tır, kimsenin yanında olmasını bekleme, dişini göster
Dişini göstermek bir seçenek yerinde olsam evli kalmazdım böyle bir herifle
Ailesi size ne yapıyorsa eşiniz izin veriyor, öyle evlilik olmaz
Tabi ki sağlığınız için zayıflamaya gayret edin ama size bu şekilde davranan insanlara hayatınızda yer vermeyin

nasıl kafalar var

Bu ilde kimsem yok,işsizim cebimde para da sınırlı hemde kavga cıkarırlardı. Kayınvalidem para harcanmasını sevmez
mesela, coğu alışverişi gizli yapıyorum

Bnde 98 kiloyum,ailemden uzaktayım diye korkak biriyim ayrıca,fazla iyi davrnadım.şimdi de sınırları yok bana karşı

Ya hep kimsem yok diyorsunuz da siz kucucuk cocuk degilsiniz ki anneniz yaninizda yokken neyden korkuyorsunuz?
Ayrica bulunduğunuz şehirde aileniz yok diye nasil kimsesiz oluyorsunuz? Dunyanin obur ucunda da yaşasa kimsem yok demem ben yüz yıl öncede yaşamiyoruz her turlu imkan ulaşim cok kolay. Sonuçta bir aileniz var. Boyle parasiz, aç birakiliyorsaniz bir zahmet ailenizin de haberi olsun. Aile niye vardir?

Mümkün olduğunca gitme gitmek zorunda kalırsan da gitmeden önce evden vesaire kendine çantana kraker soğuk sandviç gibi bir şeyler koy çantana

İnsulin direncim var,bir kac ek hormonal hastalığım daha var.
İnsülin direncini kırmak için normal insanlardan farklı beslenmeniz gerekiyor . Bende yeni öğrendim bende de varmış . Kendi sağlığınız için zayiflayabilirsiniz iyi bir doktora gidin bence. Onun dışında eşinizin ailesinin size yaptığı psikolojik şiddet . Kilo probleminiz kimseyi alakadar etmez . Orada yemeğe falan da kalmayın .

Kilodan önce konuşulması gereken bir şey var, karakter.

Kilo alınır-verilir ama karakteri bozuk bir insanın düzelmesi imkansıza yakın demek lazım . Bu tip insanlara.

Onun dışında, benimde kilo problemim var. Yaklaşık çok şükür 20 kg verdim hala var. 20 daha vermem gerekiyor. Ama şunu demek istiyorum kilo verince çok fene oluyorlar. Benimde var öyle leş insanlar etrafımda. Kilo vermeye onlardan bağımsız olarak kendim için karar verdim. Biraz sarkmalar olunca vücudum kendini toparlasin diye bekliyorum. Yine vericem nasip olursa. Size tavsiyem kilo verseniz bu sefer de başka kulp bulur o bozuk insanlar! Sınır çizin

Kilo alınır verilir bunlar sıkıntı değil ama siz kilo verdiniz zayıfladınız bu insanlar hayatınıza karışmaya devam edecek asıl bu sorun. kilo versen dicekler işe gir işe girsen evde aldığına karışacaklar. iki lokma yesen hemen diyecekler eski haline mi döneceksin. Çocuk yap diyecekler çocuğunuza bakmanıza karışacaklar. Burda sıkıntı kilo değil seçtiğiniz insanlar. Bu insanlar bilmiyorlar mıydı kilonuzu?
diğer konuya gelince kendinizi seviyor musunuz bilmiyorum ama kilo vermek imkansız falan değil. Ben verdiysem herkes verir benim öyle inatçı bir kilom oldu ki. insülin değerim 45ten 2ye düştü. homa ir insülin direnci olan değerim 8lerden 0.40-50 gibi değerlere düştü. sadece irade lazım o da zaten en zor olan şeyi. Bir günde kilolu olmadınız bu yüzden 1 ayda kilo vermeyi beklemek imkansız. Endokrin doktoruna danışın şuan ameliyat öncesi verilen farklı ürünler var örneğin iğne var. Benim yengem o şekilde kilo verdi doktorun yazdığı iğneyle ve diyetle. o 109 kilodan 63 kiloya düştü ben 79 kilodan 68e düştüm. Hadi ben zaten zayıfım normalde boyum uzun olduğu için 79 bile normal kalıyor vücut kilo endeksine göre ama ben bir anda kilo aldım ve asla vermeedim. o 4 kilo olarak doğmuş ömrü boyunca kilolu olan biriydi. Bu kilo sabit kalmıyor üstüne yıllarca eklenip duruyor.

Bunu onlara anlattım kabul etmiyor paşa keyifleri
iyi de evlenmeden önce de olabilirdiniz ameliyat mutsuzsanız eğer. sonuçta yeni evlisiniz ve kilonuz hep varmış. onların laf etmeye hakkı hiç yok tabii ki. şimdi olmak istiyorsanız gidin olun. Instagramda kilo veren insanlar var diyet hesapları. çoğu kilo verir vermez kocayı boşuyor. sizi her halinizle kabul etmeyen insan var. annesine anne ne diyorsun sus diyemiyor

Siz istiyorsanız diyet yapın. Siz istemiyorsanız diyet yapmayın. Bu kadar basit. Gitmeyin yemek vakitlerinde. Gidecekseniz de gerekirse ara öğününüzü,atıştırmalığınızı yanında götürün. Söylenirse de duymayın. Terbiyesizler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…