Kilo ve psikolojik şiddet

İnsulin direncim var,bir kac ek hormonal hastalığım daha var.
O zaman ne önerebiliriz ki size? Dişli olun diyoruz burda kimsem yok kavga çıkarırlar diyosunuz. O zaman kilo verin diyoruz hastalıklarım var diyosunuz bize söylenecek bir şey bırakmadınız

O zaman biraz drama yapın böyle konuştuğunuzda üzülüyorum falan diye belki insafa gelirler ne diyelim

Allah onlari islah etsin pislikler. Evlenmeden once zayif degilmissiniz madem evlenmeseymis. Asla kendinizi ezdirmeyin kendiniz istiyorsaniz gidin bir diyetisyene sporla beraber saglikli bir sekilde kilo verin ac kalarak kilo verilmez tehlkli. Baska konularda araniz nasil esinizle her konuda boyle eziyorsa sizi lutfen yol yakinken bosanin. 98 kilo ameliyat olmak icin bence az zaten ameliyattan sonrada diyetle kilo veriliyor ameliyati tavsiye etmiyorum

Doktora gittim,kilo vermeye calısıyorum. Benim tek sorunum iyi davrandığım insanların bu tavrı,beni yalnız görüp ezmeleri

Doktora gittim,kilo vermeye calısıyorum. Benim tek sorunum iyi davrandığım insanların bu tavrı,beni yalnız görüp ezmeleri

İyi davrnama o zaman konu sahibesi, seni yumuşak görüp tepene çıkmışlar.

İş bulmaya ne dersin? kendi paranla istediğini yer içersin.

Başka konularda hiç tartışmaya düşmedik,geçen gün olan oldu. Sonrası mahvoldum işte.doktora da gidiyorum kilo icin

evlenirken de bu kilodayım diye yazmışsınız. Ne değişmiş? Evlenmeden önce eşiniz ve kvnizden kilonuzla ilgili baskı gördünüz mü?
Muhtemelen eş ailesi “biz baskıyı kurarız zayıflatırız” diye düşündü. Çok severler başkası ardına düşünüp karar vermeyi.

Bizim tandık bir abla vardı, amca oğlu bunun kapısında yatmış yalvarmış evlenmiş ona rağmen evlenince “senin boyun uzar zayıflarsın zannettim o yüzden evlendim senle” demiş

Başka konularda hiç tartışmaya düşmedik,geçen gün olan oldu. Sonrası mahvoldum işte.doktora da gidiyorum kilo icin
O zaman esinize soyleyin bir daha kayinvaldenize gitmeyeceginizi size boyle bir psikolojik siddete maruz birakmaya kimsenin hakki yok. Kendisi gitsin gelsin annesine. Tepkinizi esinizede verin bir daha yapamasin bu ve benzer birsey

İnsulin direncim var,bir kac ek hormonal hastalığım daha var.

İnsülin direnci ile kilo birbirine bagli. Kilo verdikce hormonal rahatsizliginizda duzelmeye baslar. Cok yakin bir dostum da bu sekilde. Kilo verdikce reglleri duzenli hale gelmeye basladi. Diyetisyene gidebilirsiniz. Kendiniz icin kilo verin.

Eşiniz gormus, begenmis, bilerek almis. 98 kilodan 2 ayda 50 kiloya inmenizi mi bekliyormus? Annesinin doldurusuna geliyor. Madem kilo vermenizi istiyor, pamuk eller cebe. Onlarin soylemesi ile yememezlik etmeyin. Açlıkla kilo verilmez. Verseniz bile geri alirsiniz. Ne sacma sapan insanlar var su hayatta yahu

İnsülin direnciniz varsa mide ameliyatı olun bu bahsettiğim ameliyat mide alınmıyor sadece bir kısmı kapatılıyor böylece siz az yerken diğer kısım enzim üretmeye devam ediyor insülin direnci için tedavi edici bir ameliyat gastirik bypass olarak geçiyor bir araştırın lütfen benim bir yakınım ömrü boyu kilo veremedi ne yaparsa yapsın ne spor ne perhiz şu an 140 kilodan 70 kiloya indi

Boyun uzar mi? Nasil bir zekaymis o oyle. Kiz cevabi yapistiramamis mi bende seni zeki sanip evlendim diye.

Gerçekten öyle ne bekliyorlar valla bilmiyorum bana başından deseler evlenmezdim bile.tek başıma çile çekiyorum

Bunu onlara anlattım kabul etmiyor paşa keyifleri

Karbonhidrat sebebiyle açlık ve bayılma hissi yaşadığınızı düşünüyorum. Ketojenik beslenmeyi araştırıp bir süre denemenizi sağlığınız açısından çok çok şiddetle tavsiye ederim.
Bunun dışında, eğer kv bir daha yemenize laf edip sizi aç bırakırsa, kayinvalidenizi yiyin derim.

Evleneli 4 ay falan oldu kilom vardı,hala aynı. Almadım vermedim ama gözlerine batıyor
Evlenirken eşinizin gözleri bozuk muydu? Sizi olduğunuz gibi sevip beğenmiş evlenmiş, şimdi annesinin gazına gelip sizi üzmeye hakkı yok, sessiz biriyim demişsiniz, bu huyunuzu aşın ve eşinize de kayınvalidenize de hak ettikleri cevabı verin, ne o öyle açlıkla terbiye eder gibi halleri?
Kilo sağlığı etkileyen bir faktör ama kilolusunuz diye laf sokup yediklerinize karışmaları psikolojik şiddettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…