Kilo ver diyen kv

bendimm

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
5.473
9.996
448
İstanbul
Kizlar ben dogum yapali 5 ay oluyor, emziriyorum. Gecen kv demler torun gormeye geldi, ve bana sen biraz kilo ver artik, bebekle degil kendinle ilgilen uzulursun sonra dedi.. Her zaman hazircevap olan ben sok oldum tabi hihi falan dedim gectim.
Diyemedim ki, kilo alacagim zamani da, verecegim zamani da ben bilirim. Kaldi ki belki hic vermem, ustune mi vazife.. Diyemedim ya icimde kaldi..
Ayrica oyle cok kilolu da degilim. 168 boyum 70 kiloyum. Tamam dogumdan once zayiftim 50 kiloydum ama acelem ne yahu..
Kendime yeni yeni geliyorum zaten. Belki de sevdim bu kiloyu esimde memnun.. Vermek istemiyorum.
İyiniyetlidir falan demeyin, degil biliyorum.. Yillarca gorusmedik zaten esimde dahil.
Ayrica ben esimle evlenirken esim 130 kiloydu..
Ben dogum yapmisim emziriyorum hadsizlik degil mi emziren kadina kilo ver demesi..
Esim de hak verdi bana. Esimi arayip Bendimm benm teli acmiyor diyormus esimde hehe deyip geciyormus. Simdi soylesem boyle boyle demissin diye ne degiscek diyor, o da bikti zaten cahilliklerinden. Arada torunlari var mahrum kalsinlar istemiyorum. Ama geldiginde de muhattap olmak, cay bile ikram etmek icimden gelmiyor.
Zaten ayda bir gelip gorurler o kadar.. Biz gitmeyiz. Geldiklerinde nasil davranayim sizce..

Tabiki haklısın ona mı kalmış yahu! ne haddine senin kilon! sıkma canını bir daha konu açılırsa lafını hazır et yapıştır hemen.

Benim kv kp de aklına geleni pat diye söyler ama biliyorum artık niyetli değiller yapıları öyle. o yüzden ben onların patavatsızlıklarını sallamıyorum ama çok nadir görüşürüz biz. idare edebiliyorum yani.

emzirirken yedigini ictigini mi keseceksin de zayiflayacaksin. kilonun boyuna oraninda bisey yok hic takmana gerek yok.
zevkine gore bazen yuruyus yaparsin zamanin oluyorsa.
ki yone soyluyorum, kilonun bir seyi yok..

Küçücük bir ihtimal yazmak istiyorum.
Halalarım ve teyzelerim oğullarının nasıl tipte kızlardan hoşlandıklarını bilirler, hatta istedikleri tüm kriterleri. Acaba eşinizin de zayıf ya da kilolu olmayan biri olmalı gibi bir kriteri olabilir mi? Kadın bunu bildiği için öyle demiş olabilir mi?

Alla Alla, bugün bu ikinci, gelinlerin kilosu neden kayınailelere dert oluyor acaba, valla bu devirde cehalet diye bişeye inanmıyorum ben, bal gibi de seni rahatsız etmek için söylüyorlar, obez de değilsin yani sonuçta sağlığın için söylüyorlar desem...

İyi niyetli olmadığının altını çizdiğin için ona göre yorum yapıyorum .

Cahil ise , cahile he deyip geçmeyeceksin . Hep derler , cahille cahil olma , cahile bulaşma ...

Ama yok , benim felsefemde yok . İlla ki bir cevap verip , karşımdakine haddini aştığını belli etmem gerek ....yoksa cehalet zincirleri devam ediyor . Ha etsin bana ne de ...benimle konuşurken etmesin .

Sende farkındasın orada bir şey demen gerekirdi , yani öyle kavga cıngar değil .... bir şey sadece .

Bundan sonra konusu açılırsa , kilolarımla bir sorunum yok ...senin için de sorun olmamalı benim kilom dersin .

Yani şimdi kilo vermenin sırası mı ? 1.68 e 50 kilo az. Yani şu an bile kötü göründüğünü düşünmüyorum. Boşver takma . Bebeğinle ilgilen sen

İlla cevap vermek isterseniz -ki bence değmez, "oğlunuz böyle ele avuca gelir halimi daha çok beğendi" dersiniz.

Bunun da üstüne gene üzülmenizle ilgili bir şey derse "Üzülürsem üzerim, kaçan huzur bir tek benimki olmaz, o yüzden de herkes ayağını denk alsın" dersiniz.

Yeter herhalde?

Yok hayir esimin oyle bi kriteri.. Olsa bile bebegimin sutunden onemli mi..

emzirirken yedigini ictigini mi keseceksin de zayiflayacaksin. kilonun boyuna oraninda bisey yok hic takmana gerek yok.
zevkine gore bazen yuruyus yaparsin zamanin oluyorsa.
ki yone soyluyorum, kilonun bir seyi yok..
Tabi ki yuruyus yaparim evde spor yaparim ki spor asigi bi insanimdir.. Ama suan zamani mi yani.. Hic degil. Sutum az mi olsun yavrum mama mi yesin bu ne densizliktir. Nerden buluyor bu haddi anlamiyorum..

Ben mi iyi niyetliyim acaba
Ben yanlış birşey göremedim. Yani söyleme şekli sizin yazdığınız gibiyse iyi birşey demiş ama ses tonu nasıldı tavrı fln bilemem .yoksa sizin iyiliğiniz için demiş hemen her şeyde art niyet aramamak lazım diye düşünüyorum ben

Ne gibi bi iyilik ki emzirirken.. Acelesi mi var..

Acelesi Yok tabi ki de sadece dikkat edin demiş gidip hemen diyet ve ağır spor yapın demiyor. Benim bir çok arkdaşım ve İnternet'ten de gördüğüm yabancılar 6 ay sonra eskisindende fit hallerine dönüyor.

Acelesi Yok tabi ki de sadece dikkat edin demiş gidip hemen diyet ve ağır spor yapın demiyor. Benim bir çok arkdaşım ve İnternet'ten de gördüğüm yabancılar 6 ay sonra eskisindende fit hallerine dönüyor.
Oylee.. Ama bunye meselesi.. Bi de bnm sutum gec geldi simdi korkuyorum kesilir diye biberona alismasin diye neler cektim kasikla mama verdim. Bunca emekten sonra kilo vercem diye sutum mu azalsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…