Kilo ver diyen kv

Acelesi Yok tabi ki de sadece dikkat edin demiş gidip hemen diyet ve ağır spor yapın demiyor. Benim bir çok arkdaşım ve İnternet'ten de gördüğüm yabancılar 6 ay sonra eskisindende fit hallerine dönüyor.
Bi de benm yardimci kimsem yok butun gun bebekleyim bebek arabasiyla tempolu yuruyuse mi cikayim. Evde oglum uyurken iki ara bi dere yemek yapiyorum o arada spor mu yapayim..

Kilo hem sağlığa zarar hem de estetik görünümden uzak. Neden hemen kötü düşünüyorsun ki? Gençken veremezsen sonra vermek iyice zorlaşır.

Beni de kilo alınca hep annem arkadaşlarım uyarır.

Tabiki durup dururken almadın kiloyu dünyaya bir bebek getirdin kilo vermek istemiyorsan senin tercihin elbette ama vermek istemediğinden mi yoksa sırf o söyledi diye mi?

Densiz iste ..benim kv aklina geleni soyler.cevabini verirsin bir de ustune alinir.oglum bebekken agzina ne tikamadiginin konusu gecti..bakmis ben izin vermiyormusum..al senin olsun..demis
Terbiyesiz ...sen.mi dogurdun da nasil.besleyecegime karar veriyorsun...yaptigi seyler de bal calmak recel seker vermek ...baharatli yemeklerden vermek eski usul ne varsa...benim cocugum kobay mi ...kendi cocuklarini buyuturken ne yaparsan yaptin..benim cocuguma nasil karisiyorsun...
Kizim soyle yaparsan daha iyi olur dese neyse sofrada eli temiz mi pis mi parmagi ile emzikli cocuga ver...
Verdirmem...seninki uzakta takma sen .
ben de daha boyle binbir konu var.

Bu kv ler aslaaaaaa çenelerini tutamıyorlar. Hatta bilerek düşürüyorlar.

İlk hamileliğim çok kötü geçti. Çok kilo almıştım. Doğum yapalı 2 ay olmuştu. Eşim tutturdu memlekete gideceğiz diye. Neyse gittik. Misafirleri gelmişti. Birden tanımadığım insanların içinde "benden çok karnın var nasıl gidecek bilmem" dedi. Dumur oldum cevap vermedim. Velhasıl aradan 2 yıl geçmişti geldi bize. Baktı ki karın da gitmiş kilolar da. Dedi ki aaa nasıl verdin o kadar kiloyu ben hiç gitmez sandım.

Bende ki karın gitti ama maaşallah senin ki yerinde duruyor demedim, diyemedim. Çünkü her lafı bire bin katarak eşime anlatıyordu. Sonrası malum. Bilirsiniz.

Ama olsun giden kilolarımla ona iyi kapak yaptım.

Şimdi sende... sallama onu. Takma kafaya. Sinirlendiğinle kalırsın.

Sna dicegine kilo ver diye ogluna desin snde oyle laf sok kocama yetismeye clisyrm kiloda de sinir oldm kv 'ne

Kesinlikleeeee resmen bile bile laf sokustururlar hatta

Iyi niyetli dememiş olsa bile , aşağılayıcı ifadeler kullanmamış, zarariniza bir şeyde dememiş. Tamam , araniz iyi değilmiş , üstüne vazife değilmiş ama bu kadar dert etmek neden ?

Ayrıca , en kolay kilo verme yöntemi emzirirken vermektir.

Bol bol su, yeşillik , badem , yoğurt hem süt yapar hem kilo verdirir.

Doğum yapan kadına söylenecek laf mı bu
Daha yeni Doğum yapmışsınız emzirıyorsunuz
Diyet yaparsanız sütünüzün kalitesi düşer
Tabii kayınvalideniz bunu nerden bilecek
Sizi sinir etmeye gelmiş
Hiç takmayın nasıl mutluysanız o kiloda kalın
O kilo olmasa başka bir şeyle vuracakmış sizi belli

Benimki de bana iki üç kere yaptı bunu. Hatta tatlı yapmış çağırdı yedik kalktık " ee tatile gitmeden ver artık fazlalıklarını" deyiverdi. Ben de sizin gibi kalakaldım diyemedim bir şey. Hadi benim bebeğim falan yok hepsi löp löp yeme kilosu ama siz doğum yapmışsınız. Densizlik etmiş önemsemeyin eğer devam ederse söylemeye gayet sakin bir şekilde " annecim oğlunuz gayet memnun halinden" diyin o anlar.

Kayinvalideniz üzerine vazife olmayan şeylere karışmış ama siz yine de saygsizlik etmemeye çalışın kendiniz için yapın bunu
Sonuçta büyük ve kendiniz de yazmışsınız cahil bir çok sıkıntı yaşadık diye
Eğer bir laf söylersiniz ona söz hakki vermiş olursunuz böyle uzar gider kendinizi ezdirmeyin ama çokta takmayın bence he detip geçin

Ay biran kendimi gördüm yazdıklarınızda.Benim kv de daha 2-3 ay anca olmuştu dogum yapalı..Bir aksam esim bozuk baskülu değiştirip gelmişti benim istegim üzerine.Kv hanim da cikti tartildi ay cok su ictim cok sistim ama tartiliyim yine de dedi sonra bi de sen cik bakalim baskule diye gulerek laf atti bana ben de o ara cocuk kucagimda onu oyaliyordum.Esim de yanimizda.Duymazdan geldim bu israri sürdürdü ay ciksana bi aaa 70 var misin acaba diye dalga gecerek ve gulerek hatta elini de agzina kapatarak devam etti..En son dayanamadim ne o kendi kilonla benimkini mi yarıştıracan dedim ee dogum yaptik hatirlatayim dedim.Bu sustu esim de anne sen kendi kilona bak istersen gobegini gormuyorsun sanirim dedi :)ay bu bi sinirlendi iste ben hep zeytin peynir yiyorum hic yemek yemiyorum aksamlari..cok su ictim az once ondan boyle sistim vs...diye geveledi:)

Allah akil fikir versin kv lere birseyler oluyor biz dogum yapinca..Benimki ama normalde zaten cok fena.

seni kayınvaliden değil oğlu beğeniyor boşver niye takıyorsun ki cahil işte

Ohoo sadece kilona takmis, benimki saolsun yipranan sacima kadar takar. Kestir der, tayt giydirmez esime sürekli talimatlarda bulunur. Gibi bircok sey var.
O degilde arkadaslar bakin ben yeni dogum yapmisim sezeryanliyim dogumun ikinci günü yatiyorum hastanede. Simdi konusmadigim iki fesat kiz geldi bana direk göbek kaldi mi diye sordu. E gözüküyor dogum sonrasi göbegim, kocaman bebek cikmis hemen sönmüyor. Simdi bunu bana neden dersin?
Evet kayinvalideler bazen gelinlerle sidik yarisina giriyor bu kilo konusunda. Ciddiye almayin diyecegim ama sinir bozucu kabul ediyorum. Sizin boyunuza göre cok kilonuz kalmamis zaten. Zamani gelince verirsiniz. Takmayin kafaniza.

Vücut şekliniz nasıl ki?
Ben 164 boya 68+ kiloyum , bence kilolu görünmüyorum. Hiç kilolu olmazsınız.

Böylelerine ne yapsan yaranamazsınız . Benimki de beni zayıf ve kısayım diye beğenmedi. Oğluna boylu poslu gelin istiyormuş. Neyse Şimdi kaynım evleniyor ki eşimden uzun kız da benim boylarımda ama arada bir fark var kız çok varlıklı. Boyları uyuyormuş. O kadar şaşırıyor ve soğuyorum ki anlatamam.

Ya şu insanların kilo problemi nedir bu kadar abartiyolar yok yengem kilolu yok gelinim herkes kendine baksa keşke

Ben de surekli kayinvalideme diyorum kilo ver diye
Yalniz eklemek istedim, emzirirken de kilo verilir eger istiyorsaniz. Sutunuze de hicbir sey olmaz merak etmeyin. Yok memnunsaniz o zaman denecek bir sey yok. Gule gule buyutun bebeginizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…