Kilo ver diyen kv

Ya şu insanların kilo problemi nedir bu kadar abartiyolar yok yengem kilolu yok gelinim herkes kendine baksa keşke

Valla bende yeni dogum yaptim boy 168 kilo 73 yinede asiri kilolu durdugumu düşünmüyorum kv biraz abaetmis bence iyi niyetli gelmedi

Valla bende yeni dogum yaptim boy 168 kilo 73 yinede asiri kilolu durdugumu düşünmüyorum kv biraz abaetmis bence iyi niyetli gelmedi

Ben de ablama demiştim kilo ver kendine bak çocuk diyip salma kendini diye, ve bana söylense de alınmam ablamda haklısın haa falan demişti. Ama kadını tanıyorum gıcıklığından art niyetle söylüyor derseniz, sende botox yaptır kilo ver ajda pekkana, nebahat çehreye bak bi de sana bak, kocanı çıtırlar kapar valla üzülürsün diyin delirsin dursun. Birşey derse de annecim seninle aynı düşünüyoruz senin dediğin gibi diyip salağa yatın

Emziren kadınlara böyle musallat olup üzenlerin iki yakası bi araya gelmez.. Sırf bu yüzden sütü kesilen biliyorum kilolu denildiği için. Kimin buna hakkı var? Sırtında mı taşıyorsun beni be kadın, altı üstü ayda bir geliyorsun onda da edepsizlik yapıyorsun sonra gelinler kv niye sevmiyor..

Doğum öncene göre 20 kg fazlan var boyuna göre 70 fazla zaten,10 kg versen ne güzel olur ama kv nin demesi sevimsiz tabiki

Eşin de zayıflasın hala 130 ise,hastalıktır kilo başka birşey değil

Bana kilo ver diyenlere kocam beni dolgun seviyo diyorum gerçeği söylemek gerek

Yok hayir esimin oyle bi kriteri.. Olsa bile bebegimin sutunden onemli mi..

Süt veriyorum diye herşeyi yeme sende ama,bu mazeret değil ki,hamileyim de ye emziriyorum de ye kadınlarda abartıyo yani bazen

Sormadan soyliyim 2.5 yaşında oğlum var 20 ay emzirdim bol yeşillik ve su tüketerek

Bi de benm yardimci kimsem yok butun gun bebekleyim bebek arabasiyla tempolu yuruyuse mi cikayim. Evde oglum uyurken iki ara bi dere yemek yapiyorum o arada spor mu yapayim..

Spora gerek yok ki emzirmek zaten kalori yaktırır yeter ki sen pasta böreğe yüklenme

Doğum öncene göre 20 kg fazlan var boyuna göre 70 fazla zaten,10 kg versen ne güzel olur ama kv nin demesi sevimsiz tabiki

Eşin de zayıflasın hala 130 ise,hastalıktır kilo başka birşey değil
Esim coktan kilo verdi zaten. Evet bi 10 kilo verirsem guzel olur.. Ama istedigim zaman veririm yavas yavas..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…