• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo verdikden sonra kilo korumada deneyimi olanlar varmi

Beslenme tarzimiz ayni :) ben de her cuma sabahi 47 kiloyum, pazartesi sabahi 50 ye dayaniyorum. Hafta ici ne kadar ozenliysem hafta sonu da o kadar berbatim :(

aynen benim de 2 3 kilo oynuyor ama su herhalde çoğu.ve pazartesi kendimi hiç sevmiyorum, pişmanlık duyuyorum:( nasıl her şeyden az az yemeyi başarıyolar var mı acaba formulü.

kalori falan saymadan,kilo düşünmeden nasıl yaşanıyodu onu bile unuttum.

neler yaptınız anlatır mısınız:KK59::KK59:

ilk 20 kilosunu diyetisyenle son 21 kilosunu dukanla verdim.

Tebrik ederim bende 78 den 47.7 yim suanda kilo korumayi nasil nasariyorsunuz neler yapiyorsunuz

Tesekkur ederim. Ilk mesajimda da yazmistim hafta ici protein sebze tuketiyorum normal diyet surecinde gibi besleniyorum hafta sonu 2 gun canim ne isterse yiyorum. Hafta sonu aldigimi hafta ici veriyorum. Pek dogru bir yontem degil keske orta yolu bulabilsem ama elimden geleni bu maalesef

ilk 20 kilosunu diyetisyenle son 21 kilosunu dukanla verdim.

Tesekkur ederim. Ilk mesajimda da yazmistim hafta ici protein sebze tuketiyorum normal diyet surecinde gibi besleniyorum hafta sonu 2 gun canim ne isterse yiyorum. Hafta sonu aldigimi hafta ici veriyorum. Pek dogru bir yontem degil keske orta yolu bulabilsem ama elimden geleni bu maalesef
okudum cnm onu korumak için yapıyorsun sanmıştım verirkende mi aynı yöntemi kullandın:KK59::KK59:

aynen benim de 2 3 kilo oynuyor ama su herhalde çoğu.ve pazartesi kendimi hiç sevmiyorum, pişmanlık duyuyorum:KK43: nasıl her şeyden az az yemeyi başarıyolar var mı acaba formulü.

kalori falan saymadan,kilo düşünmeden nasıl yaşanıyodu onu bile unuttum.

O az yeme isini ben asla beceremem biseyin oruclu gibi ya ucundan bile almicam ya dibini siyiricam...
Cok yordu artık bu diyet durumlari beni ama yapacak bisey yok. Bayramda 6 gun sehir disindaydim 6 gunde 6 kilo alip dondum nasil bir bunyeyse artik... neyse ki aldigim gibi veriyorum ama cok yoruldum cidden.

Bende 47 kiloyum, ama ben kili almaya calisiyorum. Herkesin derdi ayrii :-)
Ben giydigim hic biseyi yakistiramiyorum kendime, bes alti kilo almak istiyorum

Kızlar bende varım yıllar once 37 kılo verdıkten sonra artık zayıfım nasılsa dıyerek yedıkce yedım yedıkce yedım ve gerı aldım :KK51:sımdı tekrar gıdıyorum 26 kılo verdım suanda 13 kılo daha vermeyı hedeflıyorum nasıpse dıyetısyen kontrolundeyım suanda..ve tabıkı dıyet sonrası cok korkutuyor benı artık eskıye donmek ıstemıyorum..en basta bır tartı alıcam kendıme bellı aralıklar ıle tartılıcam en azından baktım 2 kılo almısım onu vermek daha kolay olur dıye dusunuyorum:KK51: bırde hayatımdan makarna,pilav hamur ıslerı gazlı ıcecekler bunları cıkardım ben artık cok nadır arada bır azıcık belkı..tabı ınsallah basarabılırım yukarıda bır arkadasın dedıgı gıbı bende ya oturucam yıcem yada hıc tadına bakmıcam ortam yok:KK51:

Mrb canım dıyetısyen Kontrolü Şart. Vücut kaybettıgı yağları yerıne koymak ve kendını en Özgür hıssettıgı kg ya ulaşmak için maalesef yedıklerımızın büyük cogunlugunu yağa dönüştürmeye Başlıyor. Ben dıyetısyene gıtmeden evvel kendı Programımla zayıflamaya başladım bır sure sonra sonra durdu ve 2 buçuk ay aynı kg de kaldım. Pek dıkkat edemıyordum ama almıyordum kg ... Yanı ben öyle sanıyordum, dıyetısyene başladım sonra dedıkı sen terazıde ayrı rakamı görürsün fakat vücudun aslında yağ depolamaya başlamıştır bıle. Yağ oranın. % olarak yükselirken kg olarak aynı kalabılırsın. Mutlakaduzenlı olarak ölçtür. Dünya kadar kılo vermıssın yazık etme bence..

Mrb canım dıyetısyen Kontrolü Şart. Vücut kaybettıgı yağları yerıne koymak ve kendını en Özgür hıssettıgı kg ya ulaşmak için maalesef yedıklerımızın büyük cogunlugunu yağa dönüştürmeye Başlıyor. Ben dıyetısyene gıtmeden evvel kendı Programımla zayıflamaya başladım bır sure sonra sonra durdu ve 2 buçuk ay aynı kg de kaldım. Pek dıkkat edemıyordum ama almıyordum kg ... Yanı ben öyle sanıyordum, dıyetısyene başladım sonra dedıkı sen terazıde ayrı rakamı görürsün fakat vücudun aslında yağ depolamaya başlamıştır bıle. Yağ oranın. % olarak yükselirken kg olarak aynı kalabılırsın. Mutlakaduzenlı olarak ölçtür. Dünya kadar kılo vermıssın yazık etme bence..
Diyetisyenler bazal metobolizmayo hesapliyormu

Back
X