• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Verdim Ama Çok Korkuyorum

fgd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
62
0
86
İstanbul
Arkadaşlar ben 1.68 boyundayım 3 ayda 64 kilodan 52 kiloya indim hamur işinden kesinlikle uzak durdum,ekmeği sadece kahvaltıda 1 dilim yedim,günde en az 2lt su içtim haftada 3 gün spor yaptım çok çabaladım bu kiloları vermek için şimdi tam istediğim kilodayım hatta çevremdekilere göre normalden zayıfım artık bende diyeti bırakmak istiyorum çikolata yemeyeli aylar oldu ama çok korkuyorum verdiğim kiloları geri almaktan ailemin de baskısıyla artık daha fazla yemeye başladım 2-3 gündür ama müthiş bir suçluluk duygusu hissediyorum geceleri rüyama girecek kadar..Spora devam ediyorum ama aklım hep fazla yediğim düşüncesinde sanırım bende takıntı oldu.Sizce bi yandan spora devam etsem bi yandan eski yeme düzenime dönsem verdiğim kiloları geri alır mıyım lütfen bişey söyleyin mafoldumben :kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence spora yine devam edin hamur işi ve tatlı fazla yemeyin sebze yiyin
hafta da kırmızı eti 1 kez tüketin ben bi ara çok dengesiz diyet yaptım ve saçlarım çok fazla döküldü dr gittim vitamin eksikliği dedi haftada 1 gün kırmızı et yiyceksin dedi
o yüzden çok dikkat edin herşeyden az az yiyin
aynen ben de suçluluk duyuyordum yediklerimden

peki şu an kilonu koruyabiliyor musun,ben yurtta olduğumdan haftada en az 2 gün kırmızı et bir gün balık tüketiyorum,ama çikolata ve nescafeyi okadar özledim ki anlatamam :1no2:

3 senelik evliyim bekarlığımdan daha zayıfım ilk kez 58 oldum 3 yıl sonra bayramın etkisi çoktu şimdi 56 oldum 3 yıl boyunca hep 54-55 dim
çikolata ye haftada 1 kez okadar kısıtlanama kendini ama abur cubur çok yeme
tv de dr kahveyi sade içersen hiç birşey olmaz dedi ama şeker süt tozu felan koyarsan ozaman kötüymüş
aman dikkat et sağlıksız beslenme kahvaltılarını güzel yap en önemli öğündür
mesela akşam saat 6 dan sonra bişey yeme

hamur işi fln yersen tabiki de alırsın yada çikolatayı çok özledim die hergün çikolataya sarılırsan. bnce yemk yiyebilirsin ama abartılı deil.

bence bukadar kasmayın kendnizi
kontrolu elden bırakmadan canınızın istedigini yiyin için
ama mesela çok çikolta istiyorsanız sabah kahvatlıdan sonra yiyin ve gün içine yakın
eger böyle takıntı yapmya devam ederseniz beyniniz size bskı yapacaktır ve herzamankinden fazla yemeye başlaarsınız

verdiğin kilolardan dolayı tebrikler arkadaşım kendini çok kasma ama hamurişi ve aburcubura dikkat edersen kilo almazsın canım...

canım işin zoru kilonu koruyabilmek bunu bi çok insan başaramıyor.çünkü istediği kiloya gelince iştahı birden açılıyor.önemli olan bence az yemeyi yada dengeli sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmek.bi yazı okumustum diyet basarı öykülerinde( http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflayan-bayanin-motivasyon-dolu-oykusu.html ) bu linkten okuyabilirsiniz eminim size de çok faydası olacaktır.mulaka herke sokusun uzun bir yazı fakat bittiğinde kendinizi çok farklı hiissedecksniz buna garanti veriyorum

bence bukadar kasmayın kendnizi
kontrolu elden bırakmadan canınızın istedigini yiyin için
ama mesela çok çikolta istiyorsanız sabah kahvatlıdan sonra yiyin ve gün içine yakın
eger böyle takıntı yapmya devam ederseniz beyniniz size bskı yapacaktır ve herzamankinden fazla yemeye başlaarsınız

işte bende bundan korkuyorum,irademe yenilmekten.Zaten bu fazla kilolarımı da doyduğum halde yemek yemeye devam ettiğim için almıştım.Tok olduğumu biliyorum ama o lezzet bana herşeyi unutturuyor.Kısaca yemek yemeyi çok seviyorum doya doya yemeyi özledim.Ama sanırım bunca zaman çektiklerimi bi kalemde silip atmamak için yediklerime dikkat etmeliyim

işte bende bundan korkuyorum,irademe yenilmekten.Zaten bu fazla kilolarımı da doyduğum halde yemek yemeye devam ettiğim için almıştım.Tok olduğumu biliyorum ama o lezzet bana herşeyi unutturuyor.Kısaca yemek yemeyi çok seviyorum doya doya yemeyi özledim.Ama sanırım bunca zaman çektiklerimi bi kalemde silip atmamak için yediklerime dikkat etmeliyim

arkadaşım benim ablamda çok büyük kilolar verdi
şimdi çok çok zayıf fakat en sevdigi şey dahi olsa akşam yemiyor
sabah yerim diyor kendine ayırıyor falan sabah yiyor ama akşam 6dan sonra agzına lokma sürmüyor
kilo almıyor hatta az az kilo vermeye devam ediyor
sevdiği şeyleri hep sabahla öglen arasında tüketiyor ama abartmıyor
sende bunu hayat standartı haline getirirsen hem sevdigin şeylerden mahrum kalmassın
hemde kilo almassın
bende keşke senin gibi zayıflasamda ahh ahh koruması olsa artk derdimkaydirigubbakcemile3

Aaah biz kadınların bu kilo dertleri hiç bitmez.
Tebrik ederim canım kaydirigubbakcemile5olmak istediğin kiloya gelmişsin. Darısı başımıza.
Bence sen kilondan memnunsan ev halkı dahil başkalarına kulaklarını tıkamalısın.
her şeyden azar azar yiyip, spor yaparsan almazsın. Hiç kendini kasma.
Bitter çikolatayı günde 1-2 kare yemekten bir zarar gelmez.
Aksine bir çok yararları da var.a.s

spora devam et ama boyuna göre kilon az kalmış
korkma 54-55te olabilirsin.
ne sporu yapıyorsun bu arada?

Aaah biz kadınların bu kilo dertleri hiç bitmez.
Tebrik ederim canım kaydirigubbakcemile5olmak istediğin kiloya gelmişsin. Darısı başımıza.
Bence sen kilondan memnunsan ev halkı dahil başkalarına kulaklarını tıkamalısın.
her şeyden azar azar yiyip, spor yaparsan almazsın. Hiç kendini kasma.
Bitter çikolatayı günde 1-2 kare yemekten bir zarar gelmez.
Aksine bir çok yararları da var.a.s

Bana bir iki kare de yeter,çikolata olsun da kaydirigubbakcemile3 Ben her sabah kahvaltıdan sonra 20 dk zayıflama kemeri uyguluyorum,arkasından 15 dk tempolu yürüyüş koşu bandında,son olarak da 5 dk.bisiklete binip bitiriyorum.Haftada 3 gün yapıyorum bunu,vaktim olduğu zamanlar spor yaptığım günün akşamı da aynı şeyleri tekrarlıyorum yemekten sonra yerimseniben

aa evet çikolatayı biz çok zararlı biliriz geçen gün doktor öz açıkladı çikolata abartılmadıgında çok çok faydalıymış :))
sen zaten spora alışmışsın canım bencede almassın

aa evet çikolatayı biz çok zararlı biliriz geçen gün doktor öz açıkladı çikolata abartılmadıgında çok çok faydalıymış :))
sen zaten spora alışmışsın canım bencede almassın

Evet artık yerken suçluluk duymadan rahatça yiyeceğim ozaman tabi abartmamak koşuluyla sositososito

Back
X