- 18 Temmuz 2016
- 4.750
- 13.198
- 208
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Hadi bakalim hayirli olsun ama unutma ufakligin malzemelerine (sukulata cips seker)dadanmak yok ilk is bu :))
Bende bunun farkindayim, iste demek ki olamayan biseyler var.Valla aciksasi ben o kiloda olsam kendime hakim olamiyorum muhabbetlerini gecerdim. Yani olmak zorundayim ya olucam ya olucam. Bitti. Ayriyeten kilonuz gercekten fazla.
Nacizane tavsiyem bu kadar kati olmayiniz.. Bakin ben de kilolu bi bayanim.. Nasil zor oldugunu biliyorum.. Bu asamaya gelmesinde bir sürü dış etken de vardir eminim.. Ilaclar belki belki bi hastalık.. Ayrica psikolojisi de musade etmemis olabilir.. Bir kirilma noktasi gerekir bazen.. Ben hayatimda oyle seyler yasadimki inanin kilo en son dusunecegim seydi.. Simdi bazi seyleri aştım sıra kiloya geldi.. Ancak düşünüyorum.. Insanin basina ne gelecegi belli olmaz.. Hayata ve insanlara karsi bu kadar sert ve ters olmayin..Ya neden sacmaliyosunuz. Biliyorsunuz o zaman neden yapiyorsunuz. Napalim. Vakumlami cekelim kilolarinizi. Bogazinizi tutcaksiniz. Bu kadar basit. Ama tabii uygulayacak kafa lazim. Gozu kara olmak lazim. Hazirci olmamak lazim. Ozguvenli olmak lazim. Sanirim bunlarin zerresi sizde mevcut degil.
Terslikle alakasi yokki. Bende kilo verdim.inaninki bana bunlari söyleyen olmadi. Konu sahibine sadece kararliligi anlattim ama kendisi bizden mucize bekledigi icin farkli oldu tabiiNacizane tavsiyem bu kadar kati olmayiniz.. Bakin ben de kilolu bi bayanim.. Nasil zor oldugunu biliyorum.. Bu asamaya gelmesinde bir sürü dış etken de vardir eminim.. Ilaclar belki belki bi hastalık.. Ayrica psikolojisi de musade etmemis olabilir.. Bir kirilma noktasi gerekir bazen.. Ben hayatimda oyle seyler yasadimki inanin kilo en son dusunecegim seydi.. Simdi bazi seyleri aştım sıra kiloya geldi.. Ancak düşünüyorum.. Insanin basina ne gelecegi belli olmaz.. Hayata ve insanlara karsi bu kadar sert ve ters olmayin..
Mucize degil destek bekliyor sadece basarabilenlerden tavsiye onu harakete gecirecek bise gayette kendiyle barisik bahanelerin ardina siginmiyor okuz gibi yedim diyor bu kadar kati olmayin insan vucudu bir dengeden ibaret sizinde bir dengeniz yerinden oynar naparsaniz yapin care bulamayabilirsiniz incitmemek lazim kimseyi bgn zayif olmak yarin kilolu olmayacaginin garantisi degil bence zayifliklarindan insani kirmamak lazimTerslikle alakasi yokki. Bende kilo verdim.inaninki bana bunlari söyleyen olmadi. Konu sahibine sadece kararliligi anlattim ama kendisi bizden mucize bekledigi icin farkli oldu tabii
130 kg mu maşallahToplamda 130 kg verdim...
Şu anda 58 kg yum.
Göbeğimde az sarkma var.
Spor yap.
Çok yaptım Allah var...
Yaparsın azmet su iç
Hatta beraber yapalım
Birlikten kuvvet doğar
birgün o kiloda olursanız o yemek yeme hazzının sizi nekadr etkilediğini görürsünüz ve de o depresifliğin kilolu bi insanı yemek yemeye ittiğini . bol keseden atmayın kınamayın kınadıgını yasamadıkca ölmezmiş insanYa neden sacmaliyosunuz. Biliyorsunuz o zaman neden yapiyorsunuz. Napalim. Vakumlami cekelim kilolarinizi. Bogazinizi tutcaksiniz. Bu kadar basit. Ama tabii uygulayacak kafa lazim. Gozu kara olmak lazim. Hazirci olmamak lazim. Ozguvenli olmak lazim. Sanirim bunlarin zerresi sizde mevcut degil.
bunu kendide biliyorAnlamk istemiyorsunuz heralde. Niyetim kirmak degil.bende yarin 90 olabilirim tabiki. Kararli olmazsa vede bunlara takilirsa daha kotu olcak diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?