Kilo veremiyorum, artik kendimden tiksiniyorum

Valla aciksasi ben o kiloda olsam kendime hakim olamiyorum muhabbetlerini gecerdim. Yani olmak zorundayim ya olucam ya olucam. Bitti. Ayriyeten kilonuz gercekten fazla.

Valla aciksasi ben o kiloda olsam kendime hakim olamiyorum muhabbetlerini gecerdim. Yani olmak zorundayim ya olucam ya olucam. Bitti. Ayriyeten kilonuz gercekten fazla.
Bende bunun farkindayim, iste demek ki olamayan biseyler var.

Yok ben anlamiyorum bu bi tek benim sayfamda olmuyor, diger sayfalarda da okuyorum, birisi bi derdini acikliyor, millet destek olacagi yerde, nasil birde derdini ben deserim diye bakiyor.

Ya neden sacmaliyosunuz. Biliyorsunuz o zaman neden yapiyorsunuz. Napalim. Vakumlami cekelim kilolarinizi. Bogazinizi tutcaksiniz. Bu kadar basit. Ama tabii uygulayacak kafa lazim. Gozu kara olmak lazim. Hazirci olmamak lazim. Ozguvenli olmak lazim. Sanirim bunlarin zerresi sizde mevcut degil.

Nacizane tavsiyem bu kadar kati olmayiniz.. Bakin ben de kilolu bi bayanim.. Nasil zor oldugunu biliyorum.. Bu asamaya gelmesinde bir sürü dış etken de vardir eminim.. Ilaclar belki belki bi hastalık.. Ayrica psikolojisi de musade etmemis olabilir.. Bir kirilma noktasi gerekir bazen.. Ben hayatimda oyle seyler yasadimki inanin kilo en son dusunecegim seydi.. Simdi bazi seyleri aştım sıra kiloya geldi.. Ancak düşünüyorum.. Insanin basina ne gelecegi belli olmaz.. Hayata ve insanlara karsi bu kadar sert ve ters olmayin..

Terslikle alakasi yokki. Bende kilo verdim.inaninki bana bunlari söyleyen olmadi. Konu sahibine sadece kararliligi anlattim ama kendisi bizden mucize bekledigi icin farkli oldu tabii

Terslikle alakasi yokki. Bende kilo verdim.inaninki bana bunlari söyleyen olmadi. Konu sahibine sadece kararliligi anlattim ama kendisi bizden mucize bekledigi icin farkli oldu tabii
Mucize degil destek bekliyor sadece basarabilenlerden tavsiye onu harakete gecirecek bise gayette kendiyle barisik bahanelerin ardina siginmiyor okuz gibi yedim diyor bu kadar kati olmayin insan vucudu bir dengeden ibaret sizinde bir dengeniz yerinden oynar naparsaniz yapin care bulamayabilirsiniz incitmemek lazim kimseyi bgn zayif olmak yarin kilolu olmayacaginin garantisi degil bence zayifliklarindan insani kirmamak lazim

Anlamk istemiyorsunuz heralde. Niyetim kirmak degil.bende yarin 90 olabilirim tabiki. Kararli olmazsa vede bunlara takilirsa daha kotu olcak diyorum

KK da gruplar var diye biliyorum. Birde düzenli beslenmek çok önemli canım.

Evde çocuk uyuduktan sonra Leslie walk at home videolari var onları yap canım.. 1 mile ile başla 5 Mile a kadar çıkarsın zamanla.. çalışırken daha kolay saatler belli.. 90 dan 85 e düşünce bile dünya kadar fark olacak bunu düşün.. 1 ay sonra çok daha mutlu olursun.. ben de 58 den 88 e çıktım şimdi 78 im.. sadece spor ile verdim ama yediklerine dikkat etmeden olmuyor ona da başlayacağım :)

Merhaba ben de 67 kiloyum 3 kilo verdim bir hafta oldu rejime basladim giydiklerimi yakistiramiyorum fazlam var.saglikli beslenin meyve sebze yiyin ozellikle protein almaya calisin.bol su icin.cukolata yerine meyve bir kac kuruyemis veya sutu tercih edin.kilo verdiginizi gordukce mutlu olacaksiniz mutlu aksamlat

İnternetten obez insan resimleri bul ve yazdır. Buzdolabının üzerine, yemek masasında görebileceğin bir yere yapıştır. 6 dan sonra hiçbir şey yeme. Kilo yapacak tatlı, börek, çörek,fast food vb. şeylerden her bir lokma aldığında o resimlere bak. Sonra yememen gereken şeylerden soğumaya başlıyorsun. Acımasız bir yöntem bunun aksi olarak zayıf resimden daha etkili bence. Kendini durduramıyorsan bir yerlerden başlamak gerekiyor ve her şeyden önce başaracağına inan.

Yemeklerden önce midenizi suyla doldurun, iştahınızı keser.
Limonlu ıhlamur hergün mutlaka 3 kupa için, yagları yakıyor.
Bolbol salata sınırsız yiyebilirsiniz açıkınca
Izgara et, balık
Meyve olarakta ekşi olanları seçin ama bir taneyi geçmeyin
Ara ögün yogurt
En önemlisi yediden sonra hiç birşey yemeyin, sadece su için bol bol.

Ben 2 haftada 3 kilo verdim. 2 öğün yedim. Sabah çok güzel bir kahvaltı ve akşam 16.00 yada en geç 17.00 de akşam yemeği. İstediğim her şeyi yedim. Ekmek börek pasta hatta cips bile. Çünkü yemezsem mutlaka gece yiyecektim.

Bende rejim yapamıyorum, ekmek yemezsem resmen mutsuz oluyorum. O yüzden akşam 5 e kadar canım ne istediyse yedim. Gece acıkırsamda yoğurtun içine limon sıktım birazda pul biber onu yedim yada 1 elma.

Bu şekilde hiç diyet yapıyormuşum gibi hissetmedim. Ama bu son 1 haftadır öğün saatlerime dikkat edemiyorum. En kısa zamanda bir düzene koyacağım.

Aslında ben yapamadım ama siz ekmek yerine yemeklerin yanında kuruyemiş yerseniz daha hızlı kilo verirsiniz.

birgün o kiloda olursanız o yemek yeme hazzının sizi nekadr etkilediğini görürsünüz ve de o depresifliğin kilolu bi insanı yemek yemeye ittiğini . bol keseden atmayın kınamayın kınadıgını yasamadıkca ölmezmiş insan

Eve sağlıksız gıdalar almayın. Aburcubur tatlı tuzlu hamurişi vs böyle şeyleri evde bulundurmayın. Un bitti mesela 1 kiloluk alın sadece çorbaya falan koyun. Hamurişi tatlı pasta poğaça yapmayın. Eve katı yağlar, reçel, bal, Nutella vs ekmek banılarak yenen şekerli şeyleri almayın. Kola fanta meyvesuyu gazoz vs içinde şeker eklenti olan hiçbir içeceği almayın.
Süt yoğurt peynir gibi şeyleri light ürün alabilirsin.
Mesela eve günde kaç ekmek giriyor? Eşinin ne kadar gediğini hesapla, kendine günlük 5-6 dilim ayır. Eve fazlasını alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…