• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo veremiyorum

solmajor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
3
0
1
27
Kızlar ben 56 kiloyum boyum 158 50 kilo olmak istiyorum ama yapamıyorum çok yemek yemem ekmek hiç tüketmem abur cubura çok düşkünüm ama son zamanlarda onuda pek tüketmiyorum alkol tüketiyorum ama o da arada sırada ne yapmam gerekiyo havalar çok sıcak yürüyüşede çıkamıyorum

Kızlar ben 56 kiloyum boyum 158 50 kilo olmak istiyorum ama yapamıyorum çok yemek yemem ekmek hiç tüketmem abur cubura çok düşkünüm ama son zamanlarda onuda pek tüketmiyorum alkol tüketiyorum ama o da arada sırada ne yapmam gerekiyo havalar çok sıcak yürüyüşede çıkamıyorum

canım merhaba, bu havalarda dışarı çıkmak bildiğin intihar zaten :) Benden sana tavsiye, limonlu su, limonlu içemesende bol bol su. 2,5 lt mutlaka içmiş ol. Tatlı içeceklerden de uzak kal. meyveli değil sade soda iç içtiğin zaman mesela :KK49::KK49:

Asitli içecekler, alkol, abur cubur yasak ama yasaklara uymak kadar sağlıklı beslenmek gerek. Sebze, tavuk, et yenmeli ama pişme şekillerine kadar dikkat etmelisin. Bol su ve yatmadan da pul biberli yoğurt yedin mi tamamdır :)
Not ; Terzi kendi söküğünü dikemez :D

Back
X