- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Merhaba arkadaşlar. Derdim çok büyük değil de kafaya takınca büyüdü gitti işte. 61 kiloyum hedefim 53 fln ama veremiyorum ya uğraşıyorum bi türlü olmuyo. 2 haftadır sabahları yulaf ezmesi ve süt karıştırıp yiyordum, öğlen de okulda yemekhanede çıkan yemeklerden azar azar yiyordum akşam salata ve çorba yiyordum. Ama yok yani verememişim. Bi de akşamları 1 saat yürüyüş spor fln yaptım o kadar. Moralim berbat. Çok hızlı kilo alıp çok fazla uğraşarak kilo vermekten bıktım(( help me
Gittim şeker fln gayet iyi dedi. Diyetisyende çok bi kilon yok deyip tinnamadi. Ama benim moralim bozuluyor aç kalıp hala aynı kalmaktanDoktora görünüp tetkiklerinizi yaptırdınız mı?
Bazen kahvaltı fırsatım olunca sabah 2 3 dilim yiyorum ama sadece kahvaltı da.Ekmeği kesin, ekmek kızarma hamur işi, gercekten çok fark ediyor
Doğru aslında. Düşününce bazen ağzımın boş durmadığını farkediyorum zaten yemek yemiyorum diye. Leblebi uzun fln yiyorum habireBen de karatay usulü besleneyim dedim
10 gün kurallara uydum, kilo almışım, bıraktım
Bazen vücut direniyor kilo vermeye. Özellikle de sizin gibi zaten çok kilolu değilseniz.
Yediklerinizi yazın bir kenara. Bazen az yedik gibi geliyor bize ama toplayınca limiti aşmış oluyoruz.
Bir de egzersizi ihmal etmeyin.
Diyetisyene gidip metabolizma hızınızı ölçtürün.Merhaba arkadaşlar. Derdim çok büyük değil de kafaya takınca büyüdü gitti işte. 61 kiloyum hedefim 53 fln ama veremiyorum ya uğraşıyorum bi türlü olmuyo. 2 haftadır sabahları yulaf ezmesi ve süt karıştırıp yiyordum, öğlen de okulda yemekhanede çıkan yemeklerden azar azar yiyordum akşam salata ve çorba yiyordum. Ama yok yani verememişim. Bi de akşamları 1 saat yürüyüş spor fln yaptım o kadar. Moralim berbat. Çok hızlı kilo alıp çok fazla uğraşarak kilo vermekten bıktım(( help me
Ekmegi hayatindan cikarmalisin. Yapamiyosanda tam bugday ekmegi sabah kahvaltida iki dilim yersen senin icin yeterli olucaktir sabahlari mutlaka haslanmis yumurta ye tok tutuyor.Bazen kahvaltı fırsatım olunca sabah 2 3 dilim yiyorum ama sadece kahvaltı da.
Gittim şeker fln gayet iyi dedi. Diyetisyende çok bi kilon yok deyip tinnamadi. Ama benim moralim bozuluyor aç kalıp hala aynı kalmaktan
Aslında gittim. Gerçi sormadım metabolizma hızı fln ama sorun yok dedi. Bilmiyorum ya sabah kahvaltıdan bi saat sonra acıkan biri olarak metabolizmamin hızlı olduğunu düşünüyorumDiyetisyene gidip metabolizma hızınızı ölçtürün.
Belkide yanlış besleniyorsunuzdur
Onda sorun yok dediler supheleniyordum aslında.Şeker değil troid bakıldı mı?
Kuruyemiş tüketiyorum aslında ama ara öğün daha çok tükettiğim de çok kilo vermediğimi farkettim aslındakaratay diyetiydi sanırsam bir tanıdığımın arkadası o yolla 13 kilo kadar vermiş herseyi yiyor ama ekmek yerine ceviz fındık tüketiyor avucla, bir arastırın bu diyette hic aç kalınmadan kilo veriliyor diye duymustum
Onda sorun yok dediler supheleniyordum aslında.
Yok çok şükür sıkıntı yokmuş ondatiroid hormonunuza da bakıldı mi
belki onunla ilgilidir
İşte bizim düşündüğümüz gibi işlemiyor vücudumuzAslında gittim. Gerçi sormadım metabolizma hızı fln ama sorun yok dedi. Bilmiyorum ya sabah kahvaltıdan bi saat sonra acıkan biri olarak metabolizmamin hızlı olduğunu düşünüyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?