- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Yok ya almak aklıma gelmedi. Aslında 1 hafta sonra çıkacaktı bir test ama doktor bu sonuçların normal onda da sorun yoktur fln dediDeğerleriniz yok mu elinizde? Sorun yok demekle olmaz ki o. Sınır şudur sizinki şu falan demeleri gerekir. Sizin de elinizde sonuç kağıdınız olması lazım.
Ayy maşallah ne güzel ya.. Ben de sabırsızım sanırım ya hemen kilo vermek istiyorum14.cuma zayiflama yarismasina beklerim cnm. Birbirmize destek oluyoruz menulerde vs yardimci oluyoruz.
Inan buyuk dert degil ben 88den 69dustum 4.5 5 ayda yaza kadar hedefim var.
Sende duzenli,saglikli beslenme ile verebilirsin.
Ilk ay 9.5kg verdim sonra az az verdim bir kismida odemdi zaten..sebze ve proteinle erken yemek zararli seylerden uzak durarak bol su icerek. Sende yapabilirsinAyy maşallah ne güzel ya.. Ben de sabırsızım sanırım ya hemen kilo vermek istiyorum
Takdir ettim gerçekten. Yarın güne daha dikkatli başlamayı düşünüyorumIlk ay 9.5kg verdim sonra az az verdim bir kismida odemdi zaten..sebze ve proteinle erken yemek zararli seylerden uzak durarak bol su icerek. Sende yapabilirsin
Tamam kendine inan sabirla incecik olursun insallahh :)Takdir ettim gerçekten. Yarın güne daha dikkatli başlamayı düşünüyorum
Suyu ne kadar içiyosunuz ?Merhaba arkadaşlar. Derdim çok büyük değil de kafaya takınca büyüdü gitti işte. 61 kiloyum hedefim 53 fln ama veremiyorum ya uğraşıyorum bi türlü olmuyo. 2 haftadır sabahları yulaf ezmesi ve süt karıştırıp yiyordum, öğlen de okulda yemekhanede çıkan yemeklerden azar azar yiyordum akşam salata ve çorba yiyordum. Ama yok yani verememişim. Bi de akşamları 1 saat yürüyüş spor fln yaptım o kadar. Moralim berbat. Çok hızlı kilo alıp çok fazla uğraşarak kilo vermekten bıktım(( help me
3 haftadir ekmek yemiyorum. Ama daha tik yokEkmeği kesin, ekmek kızarma hamur işi, gercekten çok fark ediyor
Tirotlerinize bakılmamış yani onda da sorun yoktur denildiğine göre en kısa zamanda baktırım derim.Yok ya almak aklıma gelmedi. Aslında 1 hafta sonra çıkacaktı bir test ama doktor bu sonuçların normal onda da sorun yoktur fln dedi
Kaç kilosunuz ve bana 1 gün boyunca ne yediğinizi yazabilirmisiniz?3 haftadir ekmek yemiyorum. Ama daha tik yok
Ya bende oyleyim ve moralim alt ustMerhaba arkadaşlar. Derdim çok büyük değil de kafaya takınca büyüdü gitti işte. 61 kiloyum hedefim 53 fln ama veremiyorum ya uğraşıyorum bi türlü olmuyo. 2 haftadır sabahları yulaf ezmesi ve süt karıştırıp yiyordum, öğlen de okulda yemekhanede çıkan yemeklerden azar azar yiyordum akşam salata ve çorba yiyordum. Ama yok yani verememişim. Bi de akşamları 1 saat yürüyüş spor fln yaptım o kadar. Moralim berbat. Çok hızlı kilo alıp çok fazla uğraşarak kilo vermekten bıktım(( help me
Simdi bahsettim durumumdan ustteKaç kilosunuz ve bana 1 gün boyunca ne yediğinizi yazabilirmisiniz?
Kendinizi aç bırakınca kilo veremezsiniz, şeker, tuz, un, yağ bunlardan uzak durcaksiniz sabah kahvaltıda maydonoz nane dereotu vs. Yeşillik türü bol yetin domates salatalık biraz peynir 4-5 tane zeytin 1 tane haşlanmış yumurta ekmek olarakda tam buğday ekmegi kullanın ama günlük en fazla 3 dilim, iki saat sonra ara öğün yapın tarçınlı süt olabilir yada şekersiz kahve olabilir iki saat sonrada öğlen yemeği yeyin bunada sebze yemeği yada ızgara et yada haşlama et tavuk, yine 2 saat sonra ara öğün yapın 10 tane fındık, yada 10 tane çam fıstığı yada 2 tane ceviz yine 2-3 saat sonra akşam yemeği yiyin çorba olabilir sebze yemeği olabilir salata olabilir ama pirinç pilavı ve patatesden uzak durun ayrıca akşam 6 dan sonra bişey yemeyin bol su için gün içinde 2,5 -3 Litre gazlı içecekler ve meyveli sodadanda uzak durun bakın nasıl gidecek kilolarYa bende oyleyim ve moralim alt ust
56.5 kiloyum bu kiloda olmaktan nefret ediyorum. Simdi bazi arkadaslar bu duruma sasirabilir ama ben kiloyu tasiyamiyorum. Zor nefes almaya basliyorum. 1 kilo alinca sanki 5 kilo almis gibi hissediyorum hareketlerim nefesim herseyim kisitlaniyor gibi hissediyorum.
Yemegi kistim olmadi ac kaldim olmadi. Bu is yemekle olmayacak dedim kendimi spora verdim 10 gundur 25 dk kardiyo yapiyorum. 3 haftadir ekmek yemiyorum. Az yiyorum cogu seyden uzak duruyorum. Bugun tartiya ciktim kilom yine ayniydio kadar moralim coktu ki niye bi ise yaramadi. Yada daha sonuc icin erkenmi biri bisey yazsin lutfen
Çikolatayı bitter çikolata yemek şartıyla ama çok az yiyebilirsin canım,meyvede de şeker olduğu için ye ama aşırıya kaçmadan yeSabah kahvaltisinda haslanmis yumurta dereotu maydonoz domates bazen cok az patates kizartmasi.
Gun icinde bol su iciyorum.
Ogle 1 tabak corba
Aksamda o gun ne yemek yaptiysam bi tabak yemek
Bazen aralarda meyva veya cikolata yedigimde oluyor.
Sporla vucudum sikilasti. Tas gibi oldum resmen ama neden kilo veremiyom anlamadim
cadiprensesss
bende son zamanlarda kilo verme ,diyet durumlarım varEkmeği kesin, ekmek kızarma hamur işi, gercekten çok fark ediyor
Bilmiyom ki artik ne yapalim nerelere gidelim bizMerhaba arkadaşlar. Derdim çok büyük değil de kafaya takınca büyüdü gitti işte. 61 kiloyum hedefim 53 fln ama veremiyorum ya uğraşıyorum bi türlü olmuyo. 2 haftadır sabahları yulaf ezmesi ve süt karıştırıp yiyordum, öğlen de okulda yemekhanede çıkan yemeklerden azar azar yiyordum akşam salata ve çorba yiyordum. Ama yok yani verememişim. Bi de akşamları 1 saat yürüyüş spor fln yaptım o kadar. Moralim berbat. Çok hızlı kilo alıp çok fazla uğraşarak kilo vermekten bıktım(( help me
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?