- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
1.5 litre fln gündeSuyu ne kadar içiyosunuz ?
60 kiloyum kahvaltı olarak yulaf ezmesi ve biraz Light müsli karıştırıp yiyorum öğlenleri atıyorum dün sulu yemek bezelye vardı ondan aldım biraz çorba içiyorum meyve olursa yiyorum. Akşam salata ve çorba üstüne de leblebi ve üzüm atiyodumKaç kilosunuz ve bana 1 gün boyunca ne yediğinizi yazabilirmisiniz?
Yarım saat yürüyüş yaptım işte 5 tur fln koşu. Ek olarak biraz melik pilatesin nazi hareketleriEgzersiz yapin hep diyorum cok zaman almaz 10 dk yeter ne tur bir spor yaptinizda veremediniz?
O da sıkıyor bir süre sonra habire salataBilmiyom ki artik ne yapalim nerelere gidelim biz
Ben de aynı durumdayım.
Ya böyle diyince yanlış diyorlar ama bi ünlü vardı güneşi gördüm dizisindeki bugday tenli çocuk ismini unuttum. Onun ropörtajina denk gelmistim bu kadar fit nasıl kaliyorsunuz sorusuna kahvalti haric diger öğünlerde sadece salata yiyormus. Hatta set aralarinda bile salata yiyip spor yapiyormus.
Ne kadar sağlıksız ama gel gör ki çocuk çok fit yakışıklı yani
Sanırım biraz vereyim diye taktım kafaya ondan da veremiyorum60 ı takardım 70 oldum 70 takıyordum 75 oldum
Fizyolojik sıkıntın yoksa kilo işi tamaaamen pskolojik. Ne zaman takmayı bırakırsın başlarsın vermeye kiloları
Teşekkür ederim. Bunlari uygulayım ya en azından şu 6 tan sonra yeme işini bırakmalıyımKendinizi aç bırakınca kilo veremezsiniz, şeker, tuz, un, yağ bunlardan uzak durcaksiniz sabah kahvaltıda maydonoz nane dereotu vs. Yeşillik türü bol yetin domates salatalık biraz peynir 4-5 tane zeytin 1 tane haşlanmış yumurta ekmek olarakda tam buğday ekmegi kullanın ama günlük en fazla 3 dilim, iki saat sonra ara öğün yapın tarçınlı süt olabilir yada şekersiz kahve olabilir iki saat sonrada öğlen yemeği yeyin bunada sebze yemeği yada ızgara et yada haşlama et tavuk, yine 2 saat sonra ara öğün yapın 10 tane fındık, yada 10 tane çam fıstığı yada 2 tane ceviz yine 2-3 saat sonra akşam yemeği yiyin çorba olabilir sebze yemeği olabilir salata olabilir ama pirinç pilavı ve patatesden uzak durun ayrıca akşam 6 dan sonra bişey yemeyin bol su için gün içinde 2,5 -3 Litre gazlı içecekler ve meyveli sodadanda uzak durun bakın nasıl gidecek kilolar
Tahmin edebiliyorum gerçekten. O kadar uğraşıyoruz ama yok yani olmuyor bi de canımı sıkan azıcık kızartma yesem azıcık abartsam hemen kendimi belli eder kilo alırım neden bu kadar hızlı alırken veremememi anlayamadım gittiYa bende oyleyim ve moralim alt ust
56.5 kiloyum bu kiloda olmaktan nefret ediyorum. Simdi bazi arkadaslar bu duruma sasirabilir ama ben kiloyu tasiyamiyorum. Zor nefes almaya basliyorum. 1 kilo alinca sanki 5 kilo almis gibi hissediyorum hareketlerim nefesim herseyim kisitlaniyor gibi hissediyorum.
Yemegi kistim olmadi ac kaldim olmadi. Bu is yemekle olmayacak dedim kendimi spora verdim 10 gundur 25 dk kardiyo yapiyorum. 3 haftadir ekmek yemiyorum. Az yiyorum cogu seyden uzak duruyorum. Bugun tartiya ciktim kilom yine ayniydio kadar moralim coktu ki niye bi ise yaramadi. Yada daha sonuc icin erkenmi biri bisey yazsin lutfen
Çok olsa daha kolay verilirdi heralde ya. Şimdi şu kaç kilo gitmiyor o kadar uğraşıyoruzYa inan benden bahsetmissin şuan 61 kiloyum.ve 52 yi hiç gecmemistim. İki yaşında kızım var.emmeyi yeni bıraktı. Hamileyken bile 6 kilo aldım.ama ne olduysa emzirme döneminde oldu .
Şuan veremiyorum ve çok mutsuzum
Deneyecegim. Ya su siralar cok istahsizim bisey yiyesim yok gunde 2 ogun yiyorum ve cok az. Arada da meyva veya dondurma. Dediklerinizi uygulucam.Kendinizi aç bırakınca kilo veremezsiniz, şeker, tuz, un, yağ bunlardan uzak durcaksiniz sabah kahvaltıda maydonoz nane dereotu vs. Yeşillik türü bol yetin domates salatalık biraz peynir 4-5 tane zeytin 1 tane haşlanmış yumurta ekmek olarakda tam buğday ekmegi kullanın ama günlük en fazla 3 dilim, iki saat sonra ara öğün yapın tarçınlı süt olabilir yada şekersiz kahve olabilir iki saat sonrada öğlen yemeği yeyin bunada sebze yemeği yada ızgara et yada haşlama et tavuk, yine 2 saat sonra ara öğün yapın 10 tane fındık, yada 10 tane çam fıstığı yada 2 tane ceviz yine 2-3 saat sonra akşam yemeği yiyin çorba olabilir sebze yemeği olabilir salata olabilir ama pirinç pilavı ve patatesden uzak durun ayrıca akşam 6 dan sonra bişey yemeyin bol su için gün içinde 2,5 -3 Litre gazlı içecekler ve meyveli sodadanda uzak durun bakın nasıl gidecek kilolar
Vucudumuz ayni bende biraz fazla yiy tartida +1i goruyorum simdi bugunden itibarenTahmin edebiliyorum gerçekten. O kadar uğraşıyoruz ama yok yani olmuyor bi de canımı sıkan azıcık kızartma yesem azıcık abartsam hemen kendimi belli eder kilo alırım neden bu kadar hızlı alırken veremememi anlayamadım gitti
Merhaba arkadaşlar. Derdim çok büyük değil de kafaya takınca büyüdü gitti işte. 61 kiloyum hedefim 53 fln ama veremiyorum ya uğraşıyorum bi türlü olmuyo. 2 haftadır sabahları yulaf ezmesi ve süt karıştırıp yiyordum, öğlen de okulda yemekhanede çıkan yemeklerden azar azar yiyordum akşam salata ve çorba yiyordum. Ama yok yani verememişim. Bi de akşamları 1 saat yürüyüş spor fln yaptım o kadar. Moralim berbat. Çok hızlı kilo alıp çok fazla uğraşarak kilo vermekten bıktım(( help me
Doğru aslında. Düşününce bazen ağzımın boş durmadığını farkediyorum zaten yemek yemiyorum diye. Leblebi uzun fln yiyorum habire
Sanirim oyle son 6 aydir kilomu dusunuyorum spor yapsamda yemeye dikkat etsemde gitmiyor. Bende artik psikolojik oldugunu dusunmeye basladim. Ama kafamdan atamiyorum ki nasil aticam60 ı takardım 70 oldum 70 takıyordum 75 oldum
Fizyolojik sıkıntın yoksa kilo işi tamaaamen pskolojik. Ne zaman takmayı bırakırsın başlarsın vermeye kiloları
Evet mezurem var. Spora baslamadan olculerimi aldim. Bugun 12.gunum 1 ay da bi olccem vucut olculerimi. Illa eksilecektir ama ben kilo vermek istiyorumTurkuazKrampon ve Mylittlehoneybee mezronuz var mı ? mezro ile aldığınız ölçülerinizi de haftalık olarak takip etmenizi tavsiye ederim.
özellikle spor yapıyorsanız, tartıda aynı görünseniz bile vücut ölçülerinizin santim santim eksildiğini görmek moralinizi düzeltecektir.
Sanirim oyle son 6 aydir kilomu dusunuyorum spor yapsamda yemeye dikkat etsemde gitmiyor. Bende artik psikolojik oldugunu dusunmeye basladim. Ama kafamdan atamiyorum ki nasil aticam
Bi derdim yok cok sukur. Allah kimseye dert keder vermesin. Dogrudur dedikleriniz bencede psikolojik dusunmeyi biraktigim an bende verebilirim belki. Dusunmemeye calisicam bu saatten sonra umarim basaririmKendine başka dertler edinerek. Yıllardır kilo veremiyordum çünkü gündemimde sürekli zayıflamak vardı. Boşanma sürecine girdim, iş arama stresi vs sardı. Hergün tartılan ben tartılmayı aylarca unuttum, geçen tartıyı görünce tartıldım ve tam üç kilo vermişim. Aylarca üç kilo vermek için bi taraflarımı yırtardım, şok geçirdim. Sonra anladım ki olay stress. Stress yaptıkca ınsan kılo da veremıyor. Kendıne baska gundemler olustur, baska dertlerın olsun. Kılo bu, verılır alınır, saglık olsun da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?