Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın,
bende suyumu içtim, yarım simidimi yedim 2 gündür sandviç yapamıyorum.
Ben akşam saat 21:30de sulu köftenin 2 tanesinden ve 1 patatesinden 1 lokma da ekmek yedim, üzerin de 1 elma, annemlerle alışverişe çıktık, geldik herkes sofraya oturdu bende dayanamadım. Umarım ctartıda geri dönmez![]()
sağlıklı yaşam için spor şart....şimdi leslie zamanı....
3mille: 45 dk: -300 kalori daha ne olsun....bence süper....
![]()
nihayet sporumu yaptım ....
ara:
1 şekersiz çay
***** 3 mil leslie ile yürüdüm****
öğlen:
3 çiçek brokoli+yoğurt
1 dilim tam buğdağ ekmeği
canım cola vede çikolata istiyor:18:
çikolata ve colanın sebebi anlaşıldı...ara öğün atlamamam gerekiyormuş....yemeğimi yiyince geçti...
şimdi papatya çayı içiyorum...tadı biraz nahoş ama alışırım herhalde....
teşekkürler cnm...ilk 1-2 yudum papatya tadı geldi doğal olarak...içtim ama hatta sakinleştirdi bile diyebilirim...varsa 3-4 tane kepekli bisküvide ye açlığını bastırsın...ara öğünde ben sadece çay içtim farkında değilim acıkmışım...sonrada çiko krızı geldi tabi....papatya çayınamı koyuyorsun tarçını ....tatil sonuna kadarmı sendeler annenler...eğer öyleyse tadını çıkar bence abartmadan tabi...aldığın extra yağların gitmesinde tarçın faydalı oluyor.....
Ewet canım, papatyanın sakinleştirici etkisi de var bu yüzden bende toketiyorum haftada birkaç kez. sabahtan kocaman bir tarçın çuçubuğunu kupama koyuyorum. sonra onu gün sonuna kadar bütün bitki çaylarımda kullanıyorum tabi hicyen kurallarına göre. böyel yazınca iyi olmadı ama.
ben salı günü toplantı için antalya ya gidiyorum, çarşamba dönücem. annem de o zamana kadar kalıp ben yokken bebişe bakıcak. Toplantıya 67 kilo gitmek istiyorum ama zor gibi görünüyor, akşam yatmadan ılık su içmeye başlayayım birde tarçın ve karanfil çayını. iştahımda çok açıldı. noluyooo ya
BELKİ VERİRİSİN CANIM BOL SU + BİTKİ ÇAYLARIYLA HEM YAĞ+ ÖDEM ATARSIN...BENDE ÖĞLE YEMEĞİNDEN ÖNCE NOLUYO YA DEMİŞTİM...ACIKINCA BÖYLE OLUYOR BENCE...SENİN DURUM BİRAZ FARKLI TABİ ...ANNENLE BİRLİKTE YEME ALIŞKANLIKLARINDA DEĞİŞTİ TABİ....DİYE DÜŞÜNÜYORUM...ASLINDA ARADA BÖYLE OLMASIDA İYİ ....ÖMÜR BOYU DİET PİSİKOLOJİSİYLE YAŞAMAYACAĞIZ...HERŞEYDEN ÖLÇÜLÜ YİYECEĞİZ...DAHA ÖNCEKİ VERDİĞİN KİLOLARINA BİR ÖDÜL OLARAK DÜŞÜN BU SÜRECİ....SONUÇTA GEÇİCİ BİR DURUM....