Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

günaydınnnn:16:
az kaloroli mutlu bir gün olması dileğiyle güne bir bardak suyumu içerek başladım:21:

Günaydın,

bende suyumu içtim, yarım simidimi yedim 2 gündür sandviç yapamıyorum.

Ben akşam saat 21:30de sulu köftenin 2 tanesinden ve 1 patatesinden 1 lokma da ekmek yedim, üzerin de 1 elma, annemlerle alışverişe çıktık, geldik herkes sofraya oturdu bende dayanamadım. Umarım ctartıda geri dönmez :(

Günaydın,

bende suyumu içtim, yarım simidimi yedim 2 gündür sandviç yapamıyorum.

Ben akşam saat 21:30de sulu köftenin 2 tanesinden ve 1 patatesinden 1 lokma da ekmek yedim, üzerin de 1 elma, annemlerle alışverişe çıktık, geldik herkes sofraya oturdu bende dayanamadım. Umarım ctartıda geri dönmez :(

günaydın cnm:21:....baya bir zaman oldu simit yemiyeli...çokta severim hani kaşar+ simit +domates salatalık....2 günlük simit yeter bence ..sen güzel sağlık lı sandviçlerine geri dön artık...o küçücük susamlar sonra gr yağ oluyo ..sakın....dün akşam ben de makarnayı biraz fazla kaçırdım...ilerleyen saatlerde rahatsız etti bile diyebilirim..ama genel olarak menülerimize dikkat ettiğimiz için pek sorun olmaz bence... fazla gecikmeden kahvaltımı yapayım ben de...:56::21:

kahvaltımı yaptım:56::21:
sabah:
1 bardak su
kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
2 şekersiz çay
1 kk peynir
1 tutam limonlu maydanoz
2 yeşil+1 sihah zeytin
1 yudum reçel...

Birde sporumu yapsam çok güzel olacak
:8:

sağlıklı yaşam için spor şart....şimdi leslie zamanı....:8::16:
:10:3mille: 45 dk: -300 kalori daha ne olsun....bence süper....:21:

sağlıklı yaşam için spor şart....şimdi leslie zamanı....:8::16:
:10:3mille: 45 dk: -300 kalori daha ne olsun....bence süper....:21:

bencede süper. misafirlerim gitsin bende başlıyorum leslie ile spora. herşeyim hazır. ama ev şimdi biraz kalabalık. ben üzerine biraz da plates eklemeyi düşünüyorum Malum sezeryan göbeeeem gayet yerinde duruyor.

bencede süper. misafirlerim gitsin bende başlıyorum leslie ile spora. herşeyim hazır. ama ev şimdi biraz kalabalık. ben üzerine biraz da plates eklemeyi düşünüyorum Malum sezeryan göbeeeem gayet yerinde duruyor.

EVET BENCEDE SÜPER
:8:....ŞU SIRALAR PEK YAPAMADIM AMA...ÇOK FAYDASI VAR....HATUN 60 YAŞINDAYMIŞ İNANAMADIM ...SANKİ 30 YAŞINDA GİBİ...PLATES HİÇ DENEMEDİM....ARADA TV SEYREDERKEN BİSİKLETE BİNİYORUM BİR KAÇ GÜNDÜR...BU ARADA LESLİE YAPARKEN GÖBİŞE STREÇ FİLM SAR VE BİR HAFTA SONRA BANA SONUCU YAZ....GÖBİŞ TARİHE GEÇECEK....:9:.

evet leslie beni bekler...sporumu yapayım şu üzerimdeki yük bir hafiflesin:8:

nihayet sporumu yaptım ....
ara:
1 şekersiz çay
***** 3 mil leslie ile yürüdüm****
öğlen:
3 çiçek brokoli+yoğurt
1 dilim tam buğdağ ekmeği

canım cola vede çikolata istiyor
:18:
:52:

nihayet sporumu yaptım ....
ara:
1 şekersiz çay
***** 3 mil leslie ile yürüdüm****
öğlen:
3 çiçek brokoli+yoğurt
1 dilim tam buğdağ ekmeği

canım cola vede çikolata istiyor
:18:
:52:

çikolata mı cola mı, at kafandan onları,
bende öğlen fazla kaçırdım sanki

az çorba,
yarım tabak susuz nohut yemeği,
az pilav yedim:17:

bir az da yoğurt.

ekmek yemedim ama pilavı da yemesem iyidi ya oldu bir kere
:25:

çikolata mı cola mı, at kafandan onları,
bende öğlen fazla kaçırdım sanki

az çorba,
yarım tabak susuz nohut yemeği,
az pilav yedim:17:

bir az da yoğurt.

ekmek yemedim ama pilavı da yemesem iyidi ya oldu bir kere

ya nerden çıktı şimdi bu ...şöyle 2 kare bitter çikolata +1 bardakta diet kola olsa ..acil tarcınlı birşeyler tüketeyim olmıcak böyle...bayadırda yemedim çiko nerdeyse 1 hafta olacak...
evet canım ya şu pilav çok cız ....kurularda onsuz olmuyor.....akşama dengelersin yada yarın....tartıya az kaldı bakalım ne süpriz çıkacak 2 güne.....

çikolata ve colanın sebebi anlaşıldı...ara öğün atlamamam gerekiyormuş....yemeğimi yiyince geçti...
şimdi papatya çayı içiyorum...tadı biraz nahoş ama alışırım herhalde....

çikolata ve colanın sebebi anlaşıldı...ara öğün atlamamam gerekiyormuş....yemeğimi yiyince geçti...
şimdi papatya çayı içiyorum...tadı biraz nahoş ama alışırım herhalde....

afiyet olsun, ben çok severim papatya çayını hem regl dönemlerinde filan tavsiye ediliyor.
bende herhalde pilavdan daha bu saatte çok acıktım. bende bir yeşil çay yapayım kendime tarçınlı yersem pilavı böyle olur işte akşamada cezalıyım annemde döktürmüş yine yemesem de bozuluyro of napcam :14:

afiyet olsun, ben çok severim papatya çayını hem regl dönemlerinde filan tavsiye ediliyor.
bende herhalde pilavdan daha bu saatte çok acıktım. bende bir yeşil çay yapayım kendime tarçınlı yersem pilavı böyle olur işte akşamada cezalıyım annemde döktürmüş yine yemesem de bozuluyro of napcam :14:

teşekkürler cnm...ilk 1-2 yudum papatya tadı geldi doğal olarak:9:...içtim ama hatta sakinleştirdi bile diyebilirim...varsa 3-4 tane kepekli bisküvide ye açlığını bastırsın...ara öğünde ben sadece çay içtim farkında değilim acıkmışım...sonrada çiko krızı geldi tabi....papatya çayınamı koyuyorsun tarçını ....tatil sonuna kadarmı sendeler annenler...eğer öyleyse tadını çıkar bence abartmadan tabi...aldığın extra yağların gitmesinde tarçın faydalı oluyor.....

teşekkürler cnm...ilk 1-2 yudum papatya tadı geldi doğal olarak:9:...içtim ama hatta sakinleştirdi bile diyebilirim...varsa 3-4 tane kepekli bisküvide ye açlığını bastırsın...ara öğünde ben sadece çay içtim farkında değilim acıkmışım...sonrada çiko krızı geldi tabi....papatya çayınamı koyuyorsun tarçını ....tatil sonuna kadarmı sendeler annenler...eğer öyleyse tadını çıkar bence abartmadan tabi...aldığın extra yağların gitmesinde tarçın faydalı oluyor.....[/QUOTE]

Ewet canım, papatyanın sakinleştirici etkisi de var bu yüzden bende toketiyorum haftada birkaç kez. sabahtan kocaman bir tarçın çuçubuğunu kupama koyuyorum. sonra onu gün sonuna kadar bütün bitki çaylarımda kullanıyorum tabi hicyen kurallarına göre. böyel yazınca iyi olmadı ama.

ben salı günü toplantı için antalya ya gidiyorum, çarşamba dönücem. annem de o zamana kadar kalıp ben yokken bebişe bakıcak. Toplantıya 67 kilo gitmek istiyorum ama zor gibi görünüyor, akşam yatmadan ılık su içmeye başlayayım birde tarçın ve karanfil çayını. iştahımda çok açıldı. noluyooo ya

teşekkürler cnm...ilk 1-2 yudum papatya tadı geldi doğal olarak:9:...içtim ama hatta sakinleştirdi bile diyebilirim...varsa 3-4 tane kepekli bisküvide ye açlığını bastırsın...ara öğünde ben sadece çay içtim farkında değilim acıkmışım...sonrada çiko krızı geldi tabi....papatya çayınamı koyuyorsun tarçını ....tatil sonuna kadarmı sendeler annenler...eğer öyleyse tadını çıkar bence abartmadan tabi...aldığın extra yağların gitmesinde tarçın faydalı oluyor.....
Ewet canım, papatyanın sakinleştirici etkisi de var bu yüzden bende toketiyorum haftada birkaç kez. sabahtan kocaman bir tarçın çuçubuğunu kupama koyuyorum. sonra onu gün sonuna kadar bütün bitki çaylarımda kullanıyorum tabi hicyen kurallarına göre. böyel yazınca iyi olmadı ama.

ben salı günü toplantı için antalya ya gidiyorum, çarşamba dönücem. annem de o zamana kadar kalıp ben yokken bebişe bakıcak. Toplantıya 67 kilo gitmek istiyorum ama zor gibi görünüyor, akşam yatmadan ılık su içmeye başlayayım birde tarçın ve karanfil çayını. iştahımda çok açıldı. noluyooo ya

BELKİ VERİRİSİN CANIM BOL SU + BİTKİ ÇAYLARIYLA HEM YAĞ+ ÖDEM ATARSIN...BENDE ÖĞLE YEMEĞİNDEN ÖNCE NOLUYO YA DEMİŞTİM...ACIKINCA BÖYLE OLUYOR BENCE...SENİN DURUM BİRAZ FARKLI TABİ ...ANNENLE BİRLİKTE YEME ALIŞKANLIKLARINDA DEĞİŞTİ TABİ....DİYE DÜŞÜNÜYORUM...ASLINDA ARADA BÖYLE OLMASIDA İYİ ....ÖMÜR BOYU DİET PİSİKOLOJİSİYLE YAŞAMAYACAĞIZ...HERŞEYDEN ÖLÇÜLÜ YİYECEĞİZ...DAHA ÖNCEKİ VERDİĞİN KİLOLARINA BİR ÖDÜL OLARAK DÜŞÜN BU SÜRECİ....SONUÇTA GEÇİCİ BİR DURUM....

ara öğünümüde yaptım....
Ara:
1kupa papatya çayı
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
2 eti yulaflı +2 eti kakaolu bisküvi

diyetteyken bile bukadar çok şey yiyip içiyorum ....öncesinde tam bir oburmuşum sanırım...aburcuburlar colalar vs....aman allahım diyorum bazen...
Ama aynen devam....mayısa 38 beden kıyafetler bizi bekler....bir an önce verelim şu fazlalıkları....hedefte 20 kg vereceğim...4 tane 5 kg lık yağ şişesi taşımaya kalksam hepsini aynı anda imkansız taşıyamam ....bunu düşündükçe bile daha bir hırslanıyorum....allahım sen bize yardım et...emeklerimizi boş çıkarma ne olur ....normal kg mıze gelelim ve sağlıklı bir şekilde hep öyle bir ömür geçirelim inşallah....

akşama kadar her şey çok güzeldi ancakkkk...akşam yemeğinden sonra film koptu....
akşam:
3 çiçek brokoli+4 kaşık yoğurt
2 kaşık havuç+ turp salatası
1 bardak diet kola
ara:
1/2 bardak diet cola
2 kare eti karam bitter
2 fincan şekersiz çay
1/2 kase çerez

2 lt suyumuda içtim...

günaydın:16:...az kalorili keyifli bir gün olması dileğiyle :21:....

Kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 biber
1/2 kk peynir
1 siyah+1yeşil zeytin
2 şekersiz çay
1 yudum reçel

yeniden merhaba...yarın tartı günü hadi bakalım...
şu tartı günü öncesi yine bir misafirlik adet haline geldi...yesen bir türlü yemesen başka türlü...öğleden gezmesini öğle yemeğinde yemedim öyle telafi ettim...
ara: 1
1 küçük su bardağı diet kola
öğlen:
2 kaşık tavuklu pilav
1 ayran
tatlıyı yemedim
ara:2
1 küçük bardak diet kola

şimdilik bu kadar...akşam için bir şey planlamadım daha.....

yol arkadaşım nerelerdesin....tartı günü öncesi herşey yolundamı....
ben pilavı yedim ama çok yağlıydı midem bi hoş şuan...keşke leri sevmiyorum ama; keşke yemeseydim yaaa...

Back
X