Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

bu zayıflama marotonumuza bize katılmak isteyen varsa buyursun gelsin.....bekleriz....amacımız mayısa kadar ideal kilolarımıza ulaşmak....eğer sizde böyle bir amaçta iseniz
ve bunun için yol arkadaşı arıyorsanız buyurun.....hep beraber kilo vererim .....ve bu mutluluğu birlikte paylaşalım.....

az yağlı yiyeyerekte yaşanıyormuş....allahım allahım....2 kaşık pilav bu kadarmı dokunur ya.....:nazar:şimdi kendimi daha bir tebrik ettim:46:....midem artık küçülmüş vede az yağlı yemeye iyice alışmış şükürler olsun....:nazar::21:

şu 5 li rakamlarıda bir görsem çooookkkk mutlu olucammmmmmm:21:.....aynen yola devammmmm:8::10:

iyi akşamlar.... şu an yapmamam gereken bir şeyi yapıyorum ve akşam yemeğini atlıyorum.....çünkü yemek saati bu akşam çok gecikti ve yeseydim hiç iyi olmayacaktı diye düşünerekten yemedim...

ilerleyen saatleri hafif bir şeylerle geçiştireceğim artık....
tarçın karanfil çayıylada günü bitiririm artık.....

2 litre suyumuda içerek tabi...

iyi akşamlar.... şu an yapmamam gereken bir şeyi yapıyorum ve akşam yemeğini atlıyorum.....çünkü yemek saati bu akşam çok gecikti ve yeseydim hiç iyi olmayacaktı diye düşünerekten yemedim...

ilerleyen saatleri hafif bir şeylerle geçiştireceğim artık....
tarçın karanfil çayıylada günü bitiririm artık.....

2 litre suyumuda içerek tabi...

:nazar::nazar:akşam yemeğini bende 3 akşamdır sadece salatayla geçiriyorum.yada kaymaksız 200ml yoğurt üzerine baharat acı biber falan ekleyerek yiyorum.

:nazar::nazar:akşam yemeğini bende 3 akşamdır sadece salatayla geçiriyorum.yada kaymaksız 200ml yoğurt üzerine baharat acı biber falan ekleyerek yiyorum.

merhaba black seea:3:....aslında yapmadığım birşey ama mecbur kaldım:30:....yarına + olarak geçmesini istemedim:31:...salata ve yoğurt ikiside çok güzel ..bende çok tütetmeye çalışıyorum...

günaydınnnn:16:
bugün tartı bildirim günümüz:8:
emin adımlarla hedefe ilerliyoruz ve çok mutluyum:21:

kahvaltı yapmadan önce bildirimimi yapayım:21:

başlangış: 75 kg
geçen hafta: 67.4 kg
bu hafta: 66.4 kg
giden: 1 kg
toplam giden: 8.6 kg
hedef: 55 kg :21::46::46::46::21:

güne;

sabah:
1 bardak suyumu içerek başladım:21:

bu sabahki kahvaltım biraz ödüllü ( cızzzlııı:52:) oldu.... ama bunu arada yapmanın iyi olduğunu düşünüyorum....:27::28:metabolizmayı biraz şaşırtmak gerekiyor...belli bir yerde tek düze beslenince duruyor çünkü:35:....harekete geçirmek bizim işimiz:9::21:

kahvaltım:

2 dilim tam buğday ekmeği
2 fincan şekersiz çay
3 dilim sucuk:17:( yağını peçeteye aldım:26:)
1 domates
1/2 biber
1 yeşil + 1 siyah zeytin
2 sap çeçil peyniri:17:
1 yudum reçel

allahım allahım ne çok yemişim:9: diğer öğünlerde biraz dikkat ederek vede suyu fazlaca içerek telafi edeceğim ama söz:16:

kahvaltıdan sonra kahve iyi gider:126: ... bu rada da sütün içine kahve katılırsa metabolizmayı hızlandırdığını okudum....buda galiba türk kahvesi olacak...ama koca bir kupa içiyorum yarım yağlı süt+su şekersiz....nescafe ile güzel oluyor da daha türk kahvesiyle denemedim....

ara:

1 kupa şekersiz sütlü nescafe mi içiyorum.....

:nazar::nazar::nazar::nazar:
tarçınlı karanfilli çayımı içtikten sonra :21:öğle yemeğimide yedim:56:

öğle :

4 kaşık kabak püresi
3 kaşık sarımsaklı yoğurt

2 kare eti bitter çikolata:17:

çok uzun zamandır evde tatlı yapmıyorum...bu yüzden tatlı ihtiyacımı bu şekilde bastırmaya çalışıyorum...:35::52::51:

bu gününde yeme faslını kapatmaya yaklaştık...kahvaltıdan sonraki öğünlerim gayet iyi gibi...tek eksiğim spor yapmadım bugün....öğleden sonraki ara öğünümüde yaptım ...

ara:

1 kupa sütlü şekersiz nescafe
4 eti yulaflı bisküvi

akşam yemeğimide yedim...:56:

akşam:

1 kase çorba
3 kaşık makarna ( yağsız)
2 köfte+ salata

ara:
2 fincan şekersiz çay
1 avuç çerez:18:
bugün 3 lt su içtim...:46:biraz zor oldu ama yinede içtim....

bu günlük diyet listem bu kadar....

bir de haylazlık etmeyip:8: sporumu yapsaydım çok iyiydi ama olmadı....

selam günlüğüm:16:...hala su içmeye devam ediyorum :46:....son bir bardak daha içicem ve paydos....her şey çok güzel gidiyor....du ama nedense biraz enerjim düştü bugün:101:....neyse geçer elbet....sonuçta zor birşeyle mücadele ediyorum:41:.....fazla olan ,beni mutsuz eden kilolarımla mücadele ediyorum:41:....bir an önce toparlanıp en iyi şekilde devam etme zamanı...haydi kendine gel bluedeniz:ssz::37::21:....

kilo vermek isteyen hanımlar gelin birlikte destek olalım birbirimize....şu zamana kadar güzel yol katettim ama bundan sonrasında sizlerden de yardım ve destek olursa çok mutlu olucam....yaz başına kadar verelim şu kiloları artıkkkkk......

kilo vermek isteyen hanımlar gelin birlikte destek olalım birbirimize....şu zamana kadar güzel yol katettim ama bundan sonrasında sizlerden de yardım ve destek olursa çok mutlu olucam....yaz başına kadar verelim şu kiloları artıkkkkk......

kızlar rejimde hepimize kolay gelsin...
bende katılayımmı aranıza...
bu hafta kk dan aldığım bi diyeti uyguladım..94 ten 91 e indim...
devam edicem ama hep beraber daha motive olurum...

Back
X