Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam 9 kilo verirken neler yaptınız yazarmısınız bende 99 kiloyumslm kızlar ben tam 104 kilo 100 gramdım.. 3 haftadır bi ürün kullanımyorum tam 9 kilo verdim. çok fazla gelicek size ama vicudumda şişkinlik vardı artık yok yüzük bile takamıyordum.. zayıflamaya devam
selam 9 kilo verirken neler yaptınız yazarmısınız bende 99 kiloyum
sagol canım hiç bir ürünün kalıcı kilo verdigine inanmadıgım için ürünsüz zayıfladın sandımslm bi ürün kullanıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum ve bol su tabi spor yapamadım bebeklerim çok yaramaz 2 tane çocuğum olduğu için. ürüne gelince hablife kullanıyorum..
öncelikle menülerimi okuduğun için tşklr canım.....malesef öyle cnm....bir çok aburcuburu....hatta şekeri bıraktım ama ona bir türlü çözüm bulamadım.....bazen bi kaç gün ara vermeye çalışıyorum ama markete gidince ilk aldığım şey kola oluyorrrrr.....kesinlikle bırakmam lazım ...farkındayımmmm
o halde bende varım çıtır çıtır bir genç kız olmaya....
yaptığım diyeti kk da bi topikten aldım hemen yazıyım...
fikir olur belki sizede...
kural sabah tabağında ne varsa o gün her öğün aynı şeyleri yicen...
pzt.= haşlanmış patates...bol su mümkün mertebe spor...30dk yeter diyolar...
salı= yağsız tuzsuz haşlanmış sebze, şekersiz çay, bitki çayı, bol su serbest...
çarş=haşlanmış et...
perş=meyve...
cuma=yumurta, süt, peynir,yoğurt...
hafta sonu serbest....
devam edicem bakalım hedef 70kilo...